دکتر مصدق در فینال بازی های مستقل !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
catcoup.jpg

بله تیتر را درست خواندید دکتر مصدق وارد دنیای بازی شده و حالا به عنوان یکی از معروف ترین اثرهای مستقل شناخته می شود. اسم این بازی The Cat and The Coup نام دارد که توسط دو بازیساز با نام های کوروش والا نژاد و پیتر برینسون ساخته شده است. این بازی از سال 2007 شروع به ساخت و حالا ساخت ان به اتمام رسیده است.

The Cat and The Coup نه تنها باعث ستایش بیشتر منتقدان شده بلکه توانسته به جمع فینالیست های IGF ( بهترین بازی های مستقل دنیا ) راه پیدا کرده است. والا نزاد متعتقد است آنها به هدف خود دست پیدا کردند زیرا نه تنها این بازی باعث ستایش منتقدان شده بلکه زیرا انهایی که بازی را تست کرده اند قصد داشتند که علاوه بر بازی اطلاعات بیشتری را درباره این اثر و دکتر مصدق بدانند.

The Cat and The Coup داستان انتخاب شدن مردمی دکتر مصدق را از نگاه گربه وی روایت می کند ! شما می توانید ویدئو بازی را از اینجا مشاهده کنید.
The Cat and The Coup

آخرین ویرایش:
کلا خیلی جالبه که تو این مدت هیچی از این بازی نشنیده بودیم!
من دو بار ویدئو رو دیدم ولی چیزی از گیم پلی بازی نفهمیدم! این طور که معلومه باید تو نقش گربه با تعامل با محیط مصدق رو تحت تاثیر قرار بدیم یا یه همچین چیزی! تو این ویدئو نشون میداد که مثلا گربه با رفتن به سمت چپ و راست تصویر، کادر رو کج میکرد که منجر به حرکت اشیا میشد و یا مثلا میتونست ناگهانی بپره کنار مصدق و بیدارش کنه و ... کلا یکم عجیب بود!
ولی استایل گرافیکی بازی خیلی جالبه!
بک گراند تصویر شبیه نقاشی های قدیمی شاهنامه و ایناست (که نمیدونم بهش چی میگن، شاید مینیاتوری) و مصدق تماما سفید و گربه تماما سیاه.
آهنگ ویدئو هم خوب بود. به ویدئو جو سیاسی و تاریخی میداد!
screenShot1.jpg

screenShot2.jpg

screenShot3.jpg

• Like
Reactions: Mr.Death
گربه و کودتا!

بازی محیط هنری خوبی داره! البته که باید بازی کرد تا بشه نظر داد در این باره ولی با توجه به اسکرین شات‌ها باید بازی قابل توجهی باشه.
نکات ظریفی رو توجه کردن این سازنده ها؛ و اینکه بازی‌کننده در نقش یک گربه باید مصدق رو در کارهایی که انجام میده راهنمایی کنه، بطوریکه میتونه دکتر رو چنگ بزنه (!)، بپره به آغوشش، اجسام رو به سمتش پرتاب کنه، کاغذ‌هاشو به هم بزنه و ...
و می‌تونه با یک روایت خوب بازی جالبی بشه.
به هر صورت خوشحال شدیم، نه اینکه سازنده‌هاش ایرانین، فقط اینکه پیشرفتی می‌بینیم، ممنون.
تعدادی اسکرین شات از بازی The Cat and The Coup (گربه و کودتا)(!) :
screenShot1.jpg

screenShot2.jpg

screenShot3.jpg

screenShot4.jpg
البته مثل اینکه دوستان قرار دادند.
سایت رسمی بازی
ـــــــــــــ
ویرایش: توی تریلر و تصاویر دیده می‌شه که مصدق کاملاً سفیده و گربه کاملاً سیاه و گربه‌صفت!
از این رو من فکر می‌کنم که از این مطلب منظور سازنده، این بوده که توی سیاست، سفیدی درون بی فایده‌ست و با تلفیق سفیدی و سیاهی می‌شه سیّاس بود. شاید توی بازی دکتر مصدق با تلفیق گربه می‌تونه موفق بشه؛ شاید...

آخرین ویرایش:
اِ... اومدم تاپیک بزنم دیدم زدین زودتر! بازی جالبیه... :)
نکته جالبی که من دیدم اینه که گویا بازی از مرگ ِ مصدق شروع میشه! بعد گربه بیدارش میکنه (شایدم روحش بر میگرده) و خودشم(گربه هه!) به اون لی اوت گربه مانند میره و بازی شروع میشه... البته شاید این اول بازی نباشه... ولی جالب بود کلا

کلا فقط بازیهای ایندای امروزه ارزش بازی دارن. Minecraft و World of Goo جدّا بهتر از تمامی بازیهای 2-3 سال گذشته بودن. این بازی هم بشدت خوشمزه بنظر میرسه. امیدوارم به جمع بازیهای ایندای خوب بپیونده نه این مگسکش بازیهایِ فلَشی.

• Like
Reactions: Isildur
جالب به نظر میرسه
سبک گرافیکیش رو خیلی دوست دارم
راستی راجع به این کوروش والا نژاد هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم که کیه اصلا
اگه کسی اطلاعاتی داشت بذاره استفاده بنماییم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or