من سر بازی این مشکل رو ندارم و فقط سر فیلم هست:confused:نوشته شده توسط Digital Dreams:دوستان سلام، در مورد تنظیمات Component Video Out به صورت پیش گزیده بروی مد RGB ست شده و برای استفاده از کابل AV استاندارد برای PS2 هستش. ولی گزینه Y cb/Pb Cr/Pr برای استفاده از تلویزیون های که ورودی کامپوننت دارن و شما می بایستی کابل مخصوص اینکار رو برای PS2 جداگانه تهیه کنید. اگر تلویزیون شما ساپورت می کنه کیفیت متفاوت تصویر رو تو این حالت احساس می کنید.
قبلا من هرحالتی رو روی تلویزیون های قدیمی تر با استفاده از این Converter ها امتحان کردم متاسفانه کماکان تصویر متمایل به قرمز بود یا سبز.به نظر من کاریش نمی شه کرد NTSC و PAL دو فرمت مستقل هستند و کانورت این دو به یکدیگر این مشکل رو در رنگ ایجاد می کنه تنها روش فعلا، استفاده از تلویزیون های Multi System و یا تهیه نسخه PAL بازی ها می باشد که روی بازی های کپی هم براحتی معلوم نمی شه . ضمنا این مسئله در مورد فیلم هم صدق می کنه و شما فقط فیلم هایی با Region Code 2 که برای اروپا و سیستم پال هست رو می تونید رنگی ببینید.
نوشته شده توسط hamidbarca:شما میگید باید بازی رو pal گیر بیاریم ولی مشکل من برعکسه ps2 من ntsc/us هست و وقتی که بازی pal باشه سیاه سفید میشه و با تبدیل سبز.در ضمن تلوزیون در حالت اتوماتیکه و احتیاجی به دست کاری تلوزیون نیست
تلوزیون ما که فکر کنم PAL هست ولی یه گزینه داره به نام سلکت اتوماتیک فکر میکنید این ربطی داشته باشه؟نوشته شده توسط Digital Dreams:سلام، ببینید هیچ فرقی نمی کنه که کنسول شما از نوع NTSC/Uc باشه یا از نوع PAL هرکدوم با فرمت مخالف یکدیگر روی تصویر مشکل دارن که اگر تلویزیون شما مالتی سیستم باشه مشکل حله.ضمنا شما فرمودید تلویزیون روی اتوماتیک هست، اگر مطمئن هستی که تلویزیون مالتی سیستمه و تمام فرمت ها رو ساپورت می کنه ، باز هم به بروشور تلویزیون مراجعه کن ببین تنظیمات دستی جهت انتخاب حالت های مختلف NTSC مثل 4.43 و 3.58 و یا PAL رو داره یا نه. موفق باشید.
نوشته شده توسط Sasy360:تلوزیون ما که فکر کنم PAL هست ولی یه گزینه داره به نام سلکت اتوماتیک فکر میکنید این ربطی داشته باشه؟
با سلامسلام . این برنامه رو من تست کردم و فایلهای DivX و Avi و Mp3 رو ساپورت می کنه . از زیر دانلودش کن و بعد از UnRar با نرو با سرعت 4x رایت کن .
http://www.defcon5.co.za/downloads/ps2reality15.zip
موفق باشید.
با سلام
اگر ممکن است یک لینک برای دان لودps2 reality v1.50
بگذارید چون لینک صفحات قبل کار نمی کند.یا جایی آپ لود بفرمایید.
با تشکر
با سلام
اگر ممکن است یک لینک برای دان لودps2 reality v1.50
بگذارید چون لینک صفحات قبل کار نمی کند.یا جایی آپ لود بفرمایید.
با تشکر