kan'aan کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 5, 2011 #1 خریدار دو بازی little big planet 2 خریداری شد رجین 2 هستم و بازی Killzone 3 رجین مهم نیست قیمتاتونو برام بفرستید پیام خصوصی بدید اینجارو شاید چک نکنم آخرین ویرایش: May 17, 2011
خریدار دو بازی little big planet 2 خریداری شد رجین 2 هستم و بازی Killzone 3 رجین مهم نیست قیمتاتونو برام بفرستید پیام خصوصی بدید اینجارو شاید چک نکنم
S sajad2400 کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 May 7, 2011 #2 نوشته شده توسط kan'aan: خریدار دو بازی little big planet 2 رجین 2 هستم و بازی Killzone 3 رجین مهم نیست قیمتاتونو برام بفرستید پیام خصوصی بدید اینجارو شاید چک نکنم بیشتر... سلام کنعان جان قراربودps3بفروشی چی شد؟من ورش میدارم اگه خواستی کیو حضوری
نوشته شده توسط kan'aan: خریدار دو بازی little big planet 2 رجین 2 هستم و بازی Killzone 3 رجین مهم نیست قیمتاتونو برام بفرستید پیام خصوصی بدید اینجارو شاید چک نکنم بیشتر... سلام کنعان جان قراربودps3بفروشی چی شد؟من ورش میدارم اگه خواستی کیو حضوری
kan'aan کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 7, 2011 #3 نوشته شده توسط sajad2400: سلام کنعان جان قراربودps3بفروشی چی شد؟من ورش میدارم اگه خواستی کیو حضوری بیشتر... اسپم بازی در نیار ایسنجا بیا تو پروفایل :d نه دیگه منصرف شدم فعلا داره بهم حال میده تا بعد شاید دادمش رفت Reactions: ™Meysam
نوشته شده توسط sajad2400: سلام کنعان جان قراربودps3بفروشی چی شد؟من ورش میدارم اگه خواستی کیو حضوری بیشتر... اسپم بازی در نیار ایسنجا بیا تو پروفایل :d نه دیگه منصرف شدم فعلا داره بهم حال میده تا بعد شاید دادمش رفت