F fgs کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 15, 2008 #1 سلام من دو تا umd دارم که میخواهم بفروشم ۱.godfather ۲.metal gear acid هر کدوم ۱۵ هزار تومان
Shino2dream کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 15, 2008 #2 نوشته شده توسط fgs: سلام من دو تا umd دارم که میخواهم بفروشم ۱.godfather ۲.metal gear acid هر کدوم ۱۵ هزار تومان بیشتر... دوست عزیز اگه دفترچه و قاب هم داشته باشه من مشتریشم البته یکم پایین تر اگه بشه راستی umd دیگه غیر اینا ندارین مثل فیلم و ... ؟
نوشته شده توسط fgs: سلام من دو تا umd دارم که میخواهم بفروشم ۱.godfather ۲.metal gear acid هر کدوم ۱۵ هزار تومان بیشتر... دوست عزیز اگه دفترچه و قاب هم داشته باشه من مشتریشم البته یکم پایین تر اگه بشه راستی umd دیگه غیر اینا ندارین مثل فیلم و ... ؟
old_snake کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 15, 2008 #3 ریجن ؟! 15 تومان گرون داری میدی، یکی از بچه های همین سایت میداد 8 تومان که هم خیلی تر و تمیز بود و هم UC بود و هم بازی هایی که داشت از شما بهتر بود ...
ریجن ؟! 15 تومان گرون داری میدی، یکی از بچه های همین سایت میداد 8 تومان که هم خیلی تر و تمیز بود و هم UC بود و هم بازی هایی که داشت از شما بهتر بود ...