Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Rating - 95.8% 23 1 0 Dec 24, 2012 #1 درود دو عدد اکانت یک ساله ریجن 2 دارم که می خوام بفروشم و تا آخر 2013 هم اعتبار دارند. هر کی مایل هست قیمت پیشنهادی خودش رو تو تاپیک بگه موفق باشید
درود دو عدد اکانت یک ساله ریجن 2 دارم که می خوام بفروشم و تا آخر 2013 هم اعتبار دارند. هر کی مایل هست قیمت پیشنهادی خودش رو تو تاپیک بگه موفق باشید
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Rating - 95.8% 23 1 0 Dec 24, 2012 #4 نوشته شده توسط m warfer: شما یه قیمت میدی؟ بیشتر... قیمت مد نظرتون رو بگید اگر به توافق رسیدیم به فروش میره. شما بگو 10 تومن من میگم نه یا آره فرقی نداره
نوشته شده توسط m warfer: شما یه قیمت میدی؟ بیشتر... قیمت مد نظرتون رو بگید اگر به توافق رسیدیم به فروش میره. شما بگو 10 تومن من میگم نه یا آره فرقی نداره
m warfer کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Dec 24, 2012 #5 نوشته شده توسط Fëanor: قیمت مد نظرتون رو بگید اگر به توافق رسیدیم به فروش میره. شما بگو 10 تومن من میگم نه یا آره فرقی نداره بیشتر... من چون از قیمت کارت های psn و ps plus خبر ندارم. قیمت میگم بین 70 تا 80.
نوشته شده توسط Fëanor: قیمت مد نظرتون رو بگید اگر به توافق رسیدیم به فروش میره. شما بگو 10 تومن من میگم نه یا آره فرقی نداره بیشتر... من چون از قیمت کارت های psn و ps plus خبر ندارم. قیمت میگم بین 70 تا 80.
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Rating - 95.8% 23 1 0 Dec 24, 2012 #6 نوشته شده توسط m warfer: من چون از قیمت کارت های psn و ps plus خبر ندارم. قیمت میگم بین 70 تا 80. بیشتر... نه دوست عزیز این خیلی کمه. الان ماتریکس گیم هم بخواید برید بخرید حداقل 170-180 باید بدین. اما قیمت مد نظر من کمتر از اینه حدود 15 20% تخفیف میدم
نوشته شده توسط m warfer: من چون از قیمت کارت های psn و ps plus خبر ندارم. قیمت میگم بین 70 تا 80. بیشتر... نه دوست عزیز این خیلی کمه. الان ماتریکس گیم هم بخواید برید بخرید حداقل 170-180 باید بدین. اما قیمت مد نظر من کمتر از اینه حدود 15 20% تخفیف میدم
m warfer کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Dec 24, 2012 #7 نوشته شده توسط Fëanor: نه دوست عزیز این خیلی کمه. الان ماتریکس گیم هم بخواید برید بخرید حداقل 170-180 باید بدین. اما قیمت مد نظر من کمتر از اینه حدود 15 20% تخفیف میدم بیشتر... چون من نمیدونستم این قیمتو گفتم.باشه خواستم بهت خبر میدم.ممنون.
نوشته شده توسط Fëanor: نه دوست عزیز این خیلی کمه. الان ماتریکس گیم هم بخواید برید بخرید حداقل 170-180 باید بدین. اما قیمت مد نظر من کمتر از اینه حدود 15 20% تخفیف میدم بیشتر... چون من نمیدونستم این قیمتو گفتم.باشه خواستم بهت خبر میدم.ممنون.
G g_virus کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Dec 24, 2012 #8 جناب ناظم انجمن یکی از اکانت های پلاست رو با اکانت پی اس ان من که حاوی کلی بازی و دی ال سی و تم و ... است عوض میکنی ؟
جناب ناظم انجمن یکی از اکانت های پلاست رو با اکانت پی اس ان من که حاوی کلی بازی و دی ال سی و تم و ... است عوض میکنی ؟
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Rating - 95.8% 23 1 0 Dec 24, 2012 #9 نوشته شده توسط g_virus: جناب ناظم انجمن یکی از اکانت های پلاست رو با اکانت پی اس ان من که حاوی کلی بازی و دی ال سی و تم و ... است عوض میکنی ؟ بیشتر... اگه بگی چه بازی هایی هست ممکنه اما بعیده چون بیشتر قصد فروش دارم!
نوشته شده توسط g_virus: جناب ناظم انجمن یکی از اکانت های پلاست رو با اکانت پی اس ان من که حاوی کلی بازی و دی ال سی و تم و ... است عوض میکنی ؟ بیشتر... اگه بگی چه بازی هایی هست ممکنه اما بعیده چون بیشتر قصد فروش دارم!
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Rating - 95.8% 23 1 0 Dec 26, 2012 #12 اکانت ها موجود هست! یکی در حال مذاکره و فروش! در صورتی که خواهان خریداری پلاس برای اکانت اصلی خودتون هم هستید می تونید PM بدید!
اکانت ها موجود هست! یکی در حال مذاکره و فروش! در صورتی که خواهان خریداری پلاس برای اکانت اصلی خودتون هم هستید می تونید PM بدید!
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Rating - 95.8% 23 1 0 Dec 27, 2012 #13 یکی از اکانت ها در حال فروش جدی هست کسی چیزی خواست خبر بده!
Optimus Prime کاربر سایت Rating - 100% 18 0 0 Dec 27, 2012 #14 ناظم جان از ترسم سلام. لطف کن قیمت پیشنهادی خودت برا اکانتها و اگه میشه موجودیشون رو برام پ خ کن. البته هرکدوم که موجود باشن. ممنون
ناظم جان از ترسم سلام. لطف کن قیمت پیشنهادی خودت برا اکانتها و اگه میشه موجودیشون رو برام پ خ کن. البته هرکدوم که موجود باشن. ممنون
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Rating - 95.8% 23 1 0 Dec 29, 2012 #15 نوشته شده توسط IronHide: ناظم جان از ترسم سلام. لطف کن قیمت پیشنهادی خودت برا اکانتها و اگه میشه موجودیشون رو برام پ خ کن. البته هرکدوم که موجود باشن. ممنون بیشتر... ببخشید من 1-2 روز نبودم! بهتون PM زدم. یکی از اکانت ها هم فروخته شد.
نوشته شده توسط IronHide: ناظم جان از ترسم سلام. لطف کن قیمت پیشنهادی خودت برا اکانتها و اگه میشه موجودیشون رو برام پ خ کن. البته هرکدوم که موجود باشن. ممنون بیشتر... ببخشید من 1-2 روز نبودم! بهتون PM زدم. یکی از اکانت ها هم فروخته شد.