دو تن از اعضای تیم نویسنده بازی Guild Wars 2 به خاطر جر و بحث با یکی از فن های بازی اخراج شدن

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
ArenaNet سازنده بازی Guild Wars 2 دو تن از اعضای تیم نویسندگی بازی رو به خاطر رفتار نامناسب با یکی از فن های بازی اخراج کرد

Guild_Wars_2_Logo.png

یکی از اعضای تیم نویسندگی بازی به نام Jessica Price مبحثی رو در مورد پیجیدگی ها ساخت و روایت کرکتر ها بازی MMORPG رو در توئیتر راه انداخت که بحث های زیادی پیرامونش شکل گرفت یکی از پاسخ از سمت یکی از فن های بازی به نام Deroir که یکی از یوتیوبر ها فعال در زمینه بازی Guild Wars 2 بود که با نظر Jessica Price مخالفت داشت که به شرح زیر ـه :

"عجب موضوع جالبی واسه خوندن اینجا داریم . به هر حال بزار یکم با نظرت مخالفت کنم من معتقدم که مشکل از سبک روایت MMORPG نیست بلکه مشکل از محدودیت های فراوانیه که به صورت کلی در بحث روایت بازی ها شکل گرفته"

Price در جوابش میگه :
"به عنوان یک بازی ساز زن در این زمانه اجازه بده که به عناون کسی که باهات سر و کار نداره بهت بگم که دقیقا کارت رو چجوری انجام بدی دفعه ی دیگه که یـ احمقی مثل تو سعی کنه مفهوم روایت پیچیده و شاخه ای رو به من بهمونه (جدای اینکه بدونه چندین ساله که دارم تو این مبحث کار میکنم) سریع بلوکش میکنم"

در ادامه یکی دیگر از اعضای تیم نویسنده بازی به نام Peter Fries برای حمایت از همکارش تویتی ارسال میکنه که در حال حاضر پاک شده :

"بزار رک منظور همکارم رو برسونم اون هیچوقت اظهار نظر در این مورد نخواسته . این جا اکانت شخصی ما در فضای مجازیه فرض کن شما یک ستاره شناسی که برای چند ماه روی یک پروژه کار کردی چیز های زیادی از سیارت مختلف فهمیدی که قطعا خودت ازشون سر در میاری نه یکی فرد عادی . امروز روز ملیه و تعطیلات رسمیه به شخصه ترجیح میدم که از تعطیلاتم لذت ببرم تا اینکه حرف کسی رو بشنوم که سخت کوشی من و همکارم رو با کلمات غیر حرفی و بی معنیی زیر سوال ببره . جسیکا کارش رو بخوبی انجام میده و لایق احترامه"

در اخر بعد از حمله های شدید که با کلمات تندی که از سمت Jessica Price همراه ـه شخص Deroir در پایان بیان میکنه :

"در جهانی که بحث های باید ترغیب کننده باشن نه بی اعتنا کننده واقعیت برعکس این موضوع ـه . من وارد جنگی شدم که حتی نمیخواستم شروعش کنم . نا امید شدم ! #IAmAFeminist"

بعد از تمام کش مکش ها ی صورت گرفته Mike O'Brien یکی از بنیان گذاران ArenaNet در فروم بازی چنین ظهار نظر کرد :

"اخیرا دو تا از اعضای ما در استاندارد های ارتباط بر قرار کردن با کامیونیتی بازی ما شکست خورده اند . کار اونها غیر قابل قبوله از همین رو باید به عرض برسونم که دیگه ما با اون ها همکاری نخواهیم داشت . بنده میخوام شفاف سازی کنم دیدگاه اونها دیدگاه کلی ArenaNet نیست . ما همیشه بر روی ارتباط داشتن با کامیونیتی Guild Wars تاکید داریم به نظرات شما احترام میزاریم . ما برا شما بازی میسازیم"

Two Writers Fired From Guild Wars 2 Developer After Twitter Argument - Game Informer

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or