سلام...
فروشنده ۳ بازی زیر هستم
۱-uncharted 2 ریجن ۲ (آرشیوی)
قیمت:۲۸ تومن....فروخته شد!
۲-GTA episods from libery city ریجن یک (دیسک دفترچه قاب بسیار تمیز - بدون نقشه)
قیمت :۲۷ تومن...فروخته شد!
۳-و اما بازی بسیار کمیاب heavy rain نسخه collector's edition.....(اوریگامی تا نخورده)
با ی سرچ تو نت متوجه میشید که این پک چقد کمیابه..!!!
این بازی رو هفته پیش از یکی از دوستان تو همین سایت خریدم و به دلیل نیاز به پولش دارم میفروشم...
فروش به صورت مزایده..قیمت پایه :۱۰۰ تومن..(تاریخ پایان مزایده : دوشنبه ساعت ۴ بعد از ظهر)
گام مزایده ۵ تومن....(بالاترین پیشنهاد ۱۱۰ هزار تومن)...اینم فروخته شد...خوش به حال خریدارش
--------------------------------------------------------------------
چند نکته تکراری
۱-قیمت ها مقطوع است
۲-تهران حضوری(فقط مترو نواب) یا با پیک -شهرستان با پست (هزینه پست به عهده ی خریدار)
۳-اولیت برای فروش دو بازی اول با افرادیست که زودتر اقدام کنند
۴-طبق معمول عذرخواهی بنده رو بابت کیفیت بسیار خوب عکس ها پذیرا باشید(عکس سوم رو چون کیفیتش خوبود از پروفایل یکی از دوستان برداشتم که امیدوارم بنده رو ببخشن)
۵-لطف کنید اسپم ندید (زبان شیرین پارسی)
فروشنده ۳ بازی زیر هستم
۱-uncharted 2 ریجن ۲ (آرشیوی)
قیمت:۲۸ تومن....فروخته شد!
۲-GTA episods from libery city ریجن یک (دیسک دفترچه قاب بسیار تمیز - بدون نقشه)
قیمت :۲۷ تومن...فروخته شد!
۳-و اما بازی بسیار کمیاب heavy rain نسخه collector's edition.....(اوریگامی تا نخورده)
با ی سرچ تو نت متوجه میشید که این پک چقد کمیابه..!!!
این بازی رو هفته پیش از یکی از دوستان تو همین سایت خریدم و به دلیل نیاز به پولش دارم میفروشم...
فروش به صورت مزایده..قیمت پایه :۱۰۰ تومن..(تاریخ پایان مزایده : دوشنبه ساعت ۴ بعد از ظهر)
گام مزایده ۵ تومن....(بالاترین پیشنهاد ۱۱۰ هزار تومن)...اینم فروخته شد...خوش به حال خریدارش
--------------------------------------------------------------------
چند نکته تکراری
۱-قیمت ها مقطوع است
۲-تهران حضوری(فقط مترو نواب) یا با پیک -شهرستان با پست (هزینه پست به عهده ی خریدار)
۳-اولیت برای فروش دو بازی اول با افرادیست که زودتر اقدام کنند
۴-طبق معمول عذرخواهی بنده رو بابت کیفیت بسیار خوب عکس ها پذیرا باشید(عکس سوم رو چون کیفیتش خوبود از پروفایل یکی از دوستان برداشتم که امیدوارم بنده رو ببخشن)
۵-لطف کنید اسپم ندید (زبان شیرین پارسی)
آخرین ویرایش: