دو بازی جدید بر اساس شخصیت محبوب Lara Croft معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
در E3 امسال شرکت square enix دو بازی جدید بر اساس شخصیت محبوب Lara Croft را معرفی کرد.

ezm9fmav2xewcddiyid7.jpg

بازی اول:
Rise Of The Tomb Raider معرفی شد

بازی Rise Of The Tomb Raider ادامه ای بر نسخه reboot بازی Tomb Raider که سال گذشته عرضه شد، خواهد بود.
این بازی در طول کنفرانس شرکت مایکروسافت با یک تریلر معرفی شد.

در این تریلر لارا با یک روان پزشک در حال صحبت است و صحنه هایی از سقوط لارا از یک صخره و مبارزه لارا با استفاده از کمان به نمایش در می آید

بازی Rise Of The Tomb Raider در تعطیلات سال 2015 میلادی منتشر خواهد شد و هنوز پلتفرم های بازی مشخص نشده اند.
تریلر در آپارات

===================

بازی دوم:
بازی Lara Croft and the Temple of Osiris برای Xbox One, PC و PS4 معرفی شد

امروز به صورت رسمی Crystal Dynamics بازی Lara Croft and the Temple of Osiris را برای کنسول های Xbox One, PS4 و PC معرفی کرد. این بازی ادامه ای بر بازی Lara Croft and the Guardian of Light که سال 2010 منتشر شد، خواهد بود. تهیه کننده اجرایی بازی Scott Amos است و بازی مثل شماره قبلی دانلودی خواهد بود.

بازی Lara Croft and the Temple of Osiris دارای بخش CO-OP به صورت 4 نفره خواهد بود و وقایع بازی در کشور مصر اتفاق می افتد. شماره قبلی این بازی تنها از 2 بازیکن در حالت CO-OP پشتیبانی می کرد.

منبع و منبع

بازی Lara Croft and the Temple of Osiris دارای بخش CO-OP به صورت 4 نفره خواهد بود و وقایع بازی در کشور مصر اتفاق می افتد. شماره قبلی این بازی تنها از 2 بازیکن در حالت CO-OP پشتیبانی می کرد.

منبع و منبع

این حالت کو -آپ باید 4 تا سیستم باشه یا صفحه ی نمایشگر به 4 قسمت تقسیم میشه؟
البته منطقی بخوایم فک کنیم حالت اول درس تره...

ولی آخرین Tomb Raider که سال پیش بود اصلا جذاب نبود.

اینو درباره TOMB RAIDER 2013 مگیی؟؟=((
:-s

l-)به عقیده من تنها مشکل این نسخه این بود که یه ذره لارا بیش از حد ناز نازی و ملوس بود!
توی نسخه بعدی قطعا" لارا از قبل آماده تر و بدنبال اون جو بازی اکشن تر خواهد بود که باعث میشه هم جذابیت بازی بیشتر بشه و هم واسه بازیباز های حرفه ای تر و با سن و سال بیشتر ناسب باشه!
به عبارت بهتر دیگه جو بازی ابدا" بچه گونه نیست!:>

این حالت کو -آپ باید 4 تا سیستم باشه یا صفحه ی نمایشگر به 4 قسمت تقسیم میشه؟
البته منطقی بخوایم فک کنیم حالت اول درس تره...

l-)به عقیده من تنها مشکل این نسخه این بود که یه ذره لارا بیش از حد ناز نازی و ملوس بود!
توی نسخه بعدی قطعا" لارا از قبل آماده تر و بدنبال اون جو بازی اکشن تر خواهد بود که باعث میشه هم جذابیت بازی بیشتر بشه و هم واسه بازیباز های حرفه ای تر و با سن و سال بیشتر ناسب باشه!
به عبارت بهتر دیگه جو بازی ابدا" بچه گونه نیست!:>

شماره قبلی خیلی عالی بود و از حالت بچه گونه خارج شده بود

اتفاقا باید لارا شخصیت ناز نازی در اول بازی می داشت که در طی بازی که مهارت هاش بیشتر می شد و اولین آدم ها رو می کشت و تغییر شخصیت می داد بازیباز حس کنه و لذت ببره .

اکشن شماره قبل (2013) خیلی زیاد بود ....

آره, در مورد همون 2013 میگم. من که از سالها پیش و با همون شماره های 3-4 این سری با این بازی آشنا شدم, همیشه لارا رو شخصیتی حرفه ای و آماده برای حل معماها می دونستم, معماهای بینظیر با مقبره های مرموز ولی این نسخه ی 2013 هیچ کدوم از این موارد رو به من نداد, پس من هم دوسش نداشتم ;;) و سر 2 ساعت پاکش کردم بره پیش ناز نازی ها... :))

آره, در مورد همون 2013 میگم. من که از سالها پیش و با همون شماره های 3-4 این سری با این بازی آشنا شدم, همیشه لارا رو شخصیتی حرفه ای و آماده برای حل معماها می دونستم, معماهای بینظیر با مقبره های مرموز ولی این نسخه ی 2013 هیچ کدوم از این موارد رو به من نداد, پس من هم دوسش نداشتم ;;) و سر 2 ساعت پاکش کردم بره پیش ناز نازی ها... :))

/:)

این بازی یک ریبوت کامل برای قبل از اینکه لارا تبدیل به یک جنگجوی کامل بشه بود . اتفاقا خیلی خوبه بگو چرا . چون انگار ما بازی TR رو دوباره از اول داریم بازی میکنیم و داستانش برای شماره های بیشتر خیلی جا باز کرده . من از نسخه 1 شروع کردم و تا الان خیلی راضی بودم . سخت نمیگیرم چون این نسخه خیلی عالی و بی نقص کار شده بود . در مورد معماها 100% در این نسخه بهش خیلی بها میدن چون همه بهش در نقدها و پستها اشاره کردن .. شما احتمالا هیتر TR نیستی ؟؟؟:d حرفای آخرت خیلی بوداره :-/

/:)

این بازی یک ریبوت کامل برای قبل از اینکه لارا تبدیل به یک جنگجوی کامل بشه بود . اتفاقا خیلی خوبه بگو چرا . چون انگار ما بازی TR رو دوباره از اول داریم بازی میکنیم و داستانش برای شماره های بیشتر خیلی جا باز کرده . من از نسخه 1 شروع کردم و تا الان خیلی راضی بودم . سخت نمیگیرم چون این نسخه خیلی عالی و بی نقص کار شده بود . در مورد معماها 100% در این نسخه بهش خیلی بها میدن چون همه بهش در نقدها و پستها اشاره کردن .. شما احتمالا هیتر TR نیستی ؟؟؟:d حرفای آخرت خیلی بوداره :-/
از 4 نقطه قوت این بازی یعنی:
1.معابد بینظیر 2.حس ماجراجویی کم مظیر و بی نظیر3.معماهای فوق العاده 4.شخصیت لارا
فقط به یکی خوب پرداختند.
معابد رو که حرفشم نزن!حس رو هم کلا بیخیال!معماها هم هیچی!تنها به شخصیت خوب پرداختند و ازش ایرادی نمیگیرم چون لارا هم یه زمانی آماتور بوده به صورت هاردکور از آسمون نیفتاده...:d
البته این بازی همون طور که گفتم و میگم به عنوان یک بازی مستقل عالیه اما نسبت به گذشته...

نسخه 2013 تامب راید فوق العاده و شاهکار بود ... فقط یه مشکل بود که رد کردن موانع و پیدا کردن مسیر ها اسون تر از عناوین کلاسیک بازی بود

اصلش به شماره 2013 هست .

داستان هایی مثل لارا کرافت باید از صفر روایت بشه و کم کم داستان جلو بره تا بیننده و بازیباز با شخصیت لارا آشنا و درگیر بشه . شماره سال 2013 که بازسازی بود درش نویسنده بازی به نحو احسن این کار رو انجام داده . منو 10 روز درگیر کرده بود تا تمومش کنم و بسی لذت بردم . حالا توی شماره جدید که سال 2015 میاد لارا یک شخصیت همه فن حریف درش شکل گرفته و مورد پسند شما هم قرار خواهد گرفت .

من خودم در بازی و فیلم شخصیت پردازی خیلی برام مهم هست .

می تونست اول بازی لارا کرافت با وینچستر و مسلسل با 20 نفر می جنگید و داستان جلو می رفت ولی اصلا جذاب نبود .

داستان هایی جذاب هست که قهرمان داستان از حالت انسانی فاصله نگرفته باشه و آسیب پذیر باشه مثلا گریه کنه - دلش بشکنه - از شکستگی دست و پا فریاد بزنه و ... مثل شخصیت بتمن در سری فیلم های بتمن به کارگردانی نولان .

یکی از فوق العاده ترین بازی هایی که توی عمرم رفتم از همه لحاظ همین تام رایدر 2013 بود .

آخرین ویرایش:
حالا توی شماره جدید که سال 2015 میاد لارا یک شخصیت همه فن حریف درش شکل گرفته و مورد پسند شما هم قرار خواهد گرفت .

ما هم امیدواریم که نسخه ی 2015, همون لارای همه فن حریف و با تجربه رو ببینیم با معماهای جذاب و مقبره های بینظیر.

ما هم امیدواریم که نسخه ی 2015, همون لارای همه فن حریف و با تجربه رو ببینیم با معماهای جذاب و مقبره های بینظیر.

100 درصد همین طور هست

شماره ای که در سال 2013 اومد داستان از اول اول روایت می کرد . لارا اولین ماجراجویی زندگیش رو تجربه کرد و پخته شد . حالا حرفه ای تر شده .

تا قبل از نسخه ریبوت یکی دو شماره از سری قبل رو تا نصفه رفته بودم اما متاسفانه لذتی برا ادامه دادنش نصیبمون نشد. اما نسخه ریبوت شده خیلی لذت داشت. اصن وقتی پایان بازی یجورایی ندا داد برا ادامه خوشحال شدم. طراحی و گرافیک و گیم پلی و شخصیت خود لارا ( تا اینجای کار) ... همه همونجوری بود که با مذاق شخصیم سازگار بود :d ضعفش فقط پازل بودش که کم و ساده بود. امیدارم Rise Of The Tomb Raider موفقیت رو ادامه بده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or