دومین DLC رایگان Portal 2 با عنوان Perpetual Testing Initiative معرفی شد

ξα6ηερ

کاربر سایت
slide-jpg.23180

دومین DLC رایگان بازی PORTAL 2 با عنوان Perpetual Testing Initiative در تاریخ 8 May برای PC و Mac در دسترس خواهد بود. این DLC شامل یک Puzzle Maker ساده خواهد بودکه کاربران می تواند به راحتی برای PORTAL 2 پازل ساخته و آن را بازی و به اشتراک بگذارند.
کاربران می تواند پازل های ساخته خود را در Steam Workshop منتشر کنند و کاربران دیگر به آن ها امتیاز دهند و بازی کنند . پازل های انتخاب شده به صورت اتوماتیک دانلود و نصب می شوند. اولین تریلر از این DLC امروز از GTTV پخش خواهد شد. همچنین حالت Co-op در زمان عرضه DLC در دسترس نخواهد بود.

یکم دیر نیست؟:دی ولی‌ کلاValve خیلی‌ به مشتری احترام میذاره،‌DLC های مجانی‌، بازی‌های با کیفیت. به دنبال سرگرم کردن مردم هست به جز پول

ایول! من پرتال 2 دارم تو استیم، فکر کنم بتونم بگیرمش. :دی

فقط کاشکی این پازل میکر ها (و کلا Map Maker ها و Mod Maker ها و از این چیزا) انقدر ساده بودند که آدم می تونست راحت باهاشون پازل بسازه. معمولا دیگه انقدرها هم ساده نیستند و کار کردن باهاشون یه خورده دانش و اطلاعات تخصصی می خواد.
denr68pc00k877lcf7pu%5b1%5d.gif

محض اطلاع تون ظرف کمتر از 48 ساعت از عرضه این DLC در استیم، طرفدارهای PC باز پرتال 2 تا به حال بیشتر از 16 هزار تا Map برای بازی درست کردند!!
scaredsmiley.gif

امان از این محدودیت ترافیک! ساعت رایگان بشه بریم یه چند تا مپ دانلود کنیم ببینیم دنیا دست کیه! :دی

شاید بعدا یه چند تا خودم هم درست کردم! :دی

سلام دوستان اگه میشه بگین چه جوری میشه تو استیم این dlc رو گرفت باید حتما توسط steam اجرا بشه؟
برنامه puzzle creator واسه دانلود نداره؟

ممنون میشم یه توضیحی راجع به dlc های portal 2 و نحوه اجراشون بگین

اعلام شد تا الان 35.000 مپ توسط کاربران ساخته شده و بیش از 1.3 میلیون بار دانلود صورت گرفته . همچنین کاربران میتونن تا تاریخ 15 می بازی هایportal 2 با 66 درصد تخفیف Elder scrolls V: SKYRIM با 33 درصد تخفیف و ایتم های Team Fortress 2 رو با قیمت 50 درصد تخفیف دانلود کنن.
منبع

آخرین ویرایش:
اصلا من تو این همه سال گیم بازی کردنم همچین چیزی یادم نمیاد دیده باشم! ساخت Test Chamber آسونه و تست ها و مپ هایی که ملت درست می کنند با سرعت نور در حال افزایشه! هزاران تست جدید هستش که هر کدوم شون رو هم می زنی کلی باحال و Fun هستند!
30845132958113738733.gif

یارو اومده برای این که توی Valve استخدامش کنند (از کار IceFrog الهام گرفته! :دی) یه سری مپ درست کرده به اسم دوازده تست خشمگین (Twelve Angry Tests)، که بدون استثنا هر کی بازی کرده ذوق مرگ شده! ما ندیده بودیم این جماعت خارجی زیر یه چیزی فقط فیدبک مثبت بدن و هیچ کس نیاد فحش و فضیحت بنویسه، ولی این یکی لامصب اصلا فیدبک منفی نداره و فیدبک هاش 100 درصد مثبت هستند!

سلام دوستان اگه میشه بگین چه جوری میشه تو استیم این dlc رو گرفت باید حتما توسط steam اجرا بشه؟
برنامه puzzle creator واسه دانلود نداره؟

ممنون میشم یه توضیحی راجع به dlc های portal 2 و نحوه اجراشون بگین

شما فقط کافیه بازی Portal 2 رو بخرید، بقیه کارها رو استیم خودش انجام میده. اول بازی آپدیت میشه و بعدش توی منوی اصلی بازی یه گزینه جدید ظاهر میشه به اسم Community Test Chambers که اون رو که بزنید خودش همه گزینه های لازم رو رو میاره. اگر استیم دارید بازی به قول دوست مون تا 14 می تخفیف خوبی داره و بهترین فرصت برای خریدنش هم هستش:

همچنین حالت Co-op در زمان عرضه DLC در دسترس نخواهد بود.

بازی رو دارم و طی چند روز آینده میام سراغش .
فقط الآن دقیقا چه بلایی سر قسمت Co-Op بازی قراره بیاد ؟
والا نمی دونم این قضیه اش چی بوده، ولی برای من که این چند روزه همه اش CO-OP باز بوده. همین الان هم تست کردم رفت توش (البته تا مرحله بازی کردن جلو نرفتم، ولی تستش کردم که کار می کرد).
30845132958113738733.gif

پ.ن: آهان! منظورش رو حالا فهمیدم! منظورش اینه که تست های جدید که ملت می سازند در زمان عرضه و در مراحل اولیه کار اولیه به صورت دو نفره نیست و تک نفره باید بازی بشه، نه این که حالت CO-OP معمولی بازی قرار باشه از کار بیافته (من هم اولش اشتباه فکر کرده بودم).
winking.gif

شما فقط کافیه بازی Portal 2 رو بخرید، بقیه کارها رو استیم خودش انجام میده. اول بازی آپدیت میشه و بعدش توی منوی اصلی بازی یه گزینه جدید ظاهر میشه به اسم Community Test Chambers که اون رو که بزنید خودش همه گزینه های لازم رو رو میاره. اگر استیم دارید بازی به قول دوست مون تا 14 می تخفیف خوبی داره و بهترین فرصت برای خریدنش هم هستش:
من steam رو دانلود کردم اما میخواد آپدیت بشه و با وجود حجم محدود من تمیتونم آپدیت کنم چکار کنم ؟

من steam رو دانلود کردم اما میخواد آپدیت بشه و با وجود حجم محدود من تمیتونم آپدیت کنم چکار کنم ؟

سوالات استیم رو بهتره تو این تاپیک بپرسی، ولی خوب متاسفانه راهی نداره، باید بذاری آپدیت بشه. :)

بچه هایی که آنلاین زیاد بازی می کنند معمولا اینترنت شون رو با ساعات رایگان می گیرند و این جور کارها رو می ذارند برای ساعات رایگان...

-------------------------------------------------
چی درست کردند بعضی از این بر و بچه های سرزمین کفار! امروز عصر نشسته بودم یه خورده چند تا Test Chamber رو امتحان می کردم، لامصب بعضی از مپ هاشون 10 برابر از خود بازی سخت تره!
44906995661983172026.jpg

:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or