دومین پک Ps3 عرضه میشود .

old_snake

کاربر سایت
شرکت سونی در اروپا پس از موفقیت آمیز بودن Pack قبلی خود برای PS3 حالا میخواهد پک جدیدی از این کنسول رو در اروپا عرضه کند .

این پک شامل :

یک دستگاه کنسول Playstation 3 .

دو بازی Heavenly Sword & fourmula one .

دو کنترلر Playstation 3 . ( Sixaxis )

این پک در تاریخ 14 سپتامبر در اروپا عرضه میشود .

قیمت این پک : 599 یورو

60524_hs.jpg

دوست عزیز :

اون پکی که شما در پاساژ لباف دیدی پک قدیمیه بوده :
این پک در تاریخ 14 سپتامبر در اروپا عرضه میشود .
پك 80 گيگ به همراه بازي موتوراسترم تنها مختص آمريكا هست. اصلآ ربطي به اروپا نداره و توش عرضه نشده.
يك پك به نام Started Pack در اروپا عرضه شد كه مدل 60 گيگ PS3 به همراه 2 دسته ي 6جهته و 2 بازي موتوراسترم و رسيستس رو به همراه داره.

دوست عزیز :

اون پکی که شما در پاساژ لباف دیدی پک قدیمیه بوده :

منظور از پک قدیمی رو متوجه نشدم! مگه عرضه مدل 80 گیگابایتی PS3 با یک بازی Motor Storm در E3 2007 برای آمریکای شمالی اعلام نشد. بنده هم دقیقا عدد 80 گیگابایت رو روی پکیج دیدم. اینم لینک تصویری از کنسولی که عرض کردم.

آخرین ویرایش:
البته نسخه ي 80 گيگ اول از همه در كره جنوبي منتشر شد و جديدآ در آمريكا منتشر شده.(نسخه ي توي كره فقط PS3 80gig رو داره و فاقد بازي موتوراسترم هست)

موفق باشین

من ارتباط این صحبت های شما را نمی‌ فهمم ... اگر کسی‌ اینها را از خارج وارد کرده باشه مشکلی‌ هست که می‌ گید تو فلان جا اومده فلان جا نیومده :دی ...

شاید تو ایران اینجوری باشه چون که ایران تحریمه میبینی یدفعه یه نفر از اونور میاد چند تا میاره ولی اونجوری نیست که کشتی کشتی 80 بیاد:cheesygri ولی اوروپا برعکس ما یعنی باید محموله ای بیاد ولی هنوز اجازه محموله به اروپا داده نشده;)

شاید تو ایران اینجوری باشه چون که ایران تحریمه میبینی یدفعه یه نفر از اونور میاد چند تا میاره ولی اونجوری نیست که کشتی کشتی 80 بیاد:cheesygri ولی اوروپا برعکس ما یعنی باید محموله ای بیاد ولی هنوز اجازه محموله به اروپا داده نشده;)

فكر نكنم من جايي گفته باشم كشتي كشتي مياد... ربطي هم به تحريم نداره

بچه ها دو هفته ديگه اين پك عرضه مي شود
كسي نمي دونه 60 گيگ هست يا 80 گيگ ؟
60 گيگ هم باشه واقعا ارزش داره , اگه 80 گيگ باشه كه ديگه محشره
آيا ميشه اين پك رو از سايت هاي معتبر خريداري كرد ؟
براي ايران هم مفرستن ؟
Good Luck

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or