دومین دوره مسابقات The last of us

کدام مود را بگذاریم

• مجموع رای دهنده‌ها
    31
  • نظرسنجی بسته شده است .
اقا ساعتشو نمیشه تغییر بدی؟

داداش من گفتم ساعت ۱ به بعد که بعضی ها در طول روز کلاس دارن مدرسه دارن یا اینترنتشون نمیکشه شما میگین ساعت چند بزارین
اگه بخوایم ساعت ۸ به بعد شبم بزاریم خیلیا تو تلویزیون خونه بازی میکنن و خانوادشون در او ساعات فیلم میبینن بازم نمیشه
به نظر شما چه ساعتی بر گزار شه

مُد مسابقه ها هم به نظر منsupply raid باشه ، همه میپسندن و توش هم کمپ کردن مثل سوروایور انجام نمیگیره و همین باعث جذاب تر شدن بازی میشه ، و از اون شکل قایم موشک بازی درمیاد:d
رای گیری هم خوبه ولی نه به شکل نظر سنجی(چون افرادی که تو مسابقه هم شرکت کردند نظر دادند) ، هر تیم یک حق رای داشته باشه و بین کل ۶ رای مدی که بیشتر رای آورد برگذار بشه .

آخرین ویرایش:
مُد مسابقه ها هم به نظر منsupply raid باشه ، همه میپسندن و توش هم کمپ کردن مثل سوروایور انجام نمیگیره و همین باعث جذاب تر شدن بازی میشه ، و از اون شکل قایم موشک بازی درمیاد:d
رای گیری هم خوبه ولی نه به شکل نظر سنجی(چون افرادی که تو مسابقه هم شرکت کردند نظر دادند) ، هر تیم یک حق رای داشته باشه و بین کل ۶ رای مدی که بیشتر رای آورد برگذار بشه .
Intergation

داداش من گفتم ساعت ۱ به بعد که بعضی ها در طول روز کلاس دارن مدرسه دارن یا اینترنتشون نمیکشه شما میگین ساعت چند بزارین
اگه بخوایم ساعت ۸ به بعد شبم بزاریم خیلیا تو تلویزیون خونه بازی میکنن و خانوادشون در او ساعات فیلم میبینن بازم نمیشه
به نظر شما چه ساعتی بر گزار شه
همون 8 و 9 خوبه.ساعت 1 هم خیلیا خوابن

سلام اول اینکه بعد از ساعت 1 اکثر اینترنت ها وارد ساعت رایگان شبانه میشن و سرعتشون میاد پایین کلا نمیشه بازی کرد ساعت رو تغییر بده لطفا
اینم تیم من:
سرگروه: PersianGhost-94
ali4401540
Mahdi-Stan-75
SOHYL_DARK_TIME
Troy-John-Baker
SaintGTaV
farrrzzzaaammmm
چون بچه ها یکم درگیر امتحان و اینان زیاد شدیم که تیم خالی نمونه

آخرین ویرایش:
آقا جاااان لطفا این تیم مارو اصلاح کن ممنون
نام: Lagers