دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شلوغش نکنید..:d
این اتفاقی که واسه اتزیو می افته بعد از اعلام نتایج
08541109985663216886.jpg

و اینم یه مکالمه زیبای دیگه از MGS1

Gray Fox :
به نائومی بگو که من پدر و مادرش رو کشتم.. الان دیگه وقت رفتنه منه

نائومی : اسنیک ؟ فرانکی قبل از مرگش پیغامی نداد تا به من برسونی ؟
اسنیک : چرا ؟ اممم اون گفت.. تورو خیلی دوست داره و اینکه دوست داره زندگی خوبی داشته باشی..!!

خسته تر از این کاراکتر نیـــست..
فک کن پدر و برادرش رو خودش بکشه، در لحظه ایم که می خواست پدر و مادری داشته باشه اونا توو آغوش خودش مردن!

84688333199225258162.jpg

Microwave Hall

باس فایت آخر MGS4 با Ocelot یکی از خاطره انگیزترین باس فایت های تاریخ گیمه. وقتی که Theme مبارزه بین MGS1 و 2 و 3 تغییر میکنه و مناسب با اون آهنگ های معروف هر MGS پخش میشه. Liquid رفته رفته تبدیل میشه به Liquid Ocelot و در آخر هم Ocelot توی MGS3... اسنیک هم در آخر میشه Naked Snake و با فنون CQC باهم مبارزه می کنن.

بگردید تو youtube حداقل ببینید اگه بازی نکردید.

آخرین ویرایش:
خسته تر از این کاراکتر نیـــست..
فک کن پدر و برادرش رو خودش بکشه، در لحظه ایم که می خواست پدر و مادری داشته باشه اونا توو آغوش خودش مردن!

Microwave Hall

ای اقا نگو این حرف هارو ...
ای خدا بگم چیکارت کنه سلول های قبلی معنوی روحیمو باز داغون کردی با یاداوردی این مورد
Big mama :-

ezio 294
snake 316
تبریک به طرفداران اسنیک، ولی:
این همه می گفتید اسنیک با اختلاف زیاد می بره و برنده کاملا مشخصه و اتزیو اصلا حریف نیست و ....آخرش این شد؟؟!!
معنی برد قاطعانه و محکم و... را فهمیدیم

خداييش جان مارستن شخصيت باحالتري از مكس داره، هردو خسته ان. اما جان يه خلافكار بوده و توبه كرده و من هم مثل خدا توبه كنندگان رو دوست دارم :d .
اما مكس برعكس شده رفته تو خمودي و عرق و سيگار اين چه وضعيه آخه .

هردو عالي ان ولي جان :d

برام انتخاب سخت بود ولی وقتی فقط یاد گذشته ی مکس افتادم دیگه اصلا" سخت نبود برام انتخاب پس به Max Payne که ته درد تو وجودش هست رای دادم...شما هم کافیه یادی از قدیماش کنید تا انتخاب آسون شه واستون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or