دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه صحنه از hitman 2 یادمه کسی تریلری ازش داشت بزاره تو کارگاه گوشت یه پارتی بود . بعد یه تبر بر میداره تیزیشو میکنه تو ترقوه گارده و مثل گونی میکشه رو کولش
عجب صحنه ی خوف انگیزیه به خدا
اینکه شما تعریف کردید مرحله ی اول هیتمن 3 هستش! مرحله اول هیتمن 2 طوی کلیسا هستش! اصلا کلا جو بازی کاملا متفاوته با هیتمن3 که بدترین هیتمن تاریخه:d

البته یه وجه تمایزی هم هست پویان جان که خیلی مهمه:d اینکه اصلا بتمن یه توهم خیلی هیجان انگیزه ولی چیزی که در مورد شماره 47 هستش کلا گیم پلی و همه چیزش رئال هستش! یعنی کلا شما خودتو به جای کاراکتر فرض میکنی! و این به خودت بستگی داره که چطور در مورد کاراکتر فکر کنی... بحث آهنگم اینجا نیست چون اگر شما اون آهنگ رو گوش کنید متوجه میشید اصلا کاملا متمایزه با چیزی که فکر میکنی کلا یه دقیقه از این منبره فنیت بیا پایین برو اون آهنگ رو دانلود کن دوست دارم نظرت رو بشنوم!:d من اولین بار این آهنگ رو شنیدم بعد مرحله ی کلیسای هیتمن 2 شروع شد! جایی که یه کلون که برای قتل زاده شده بود اومده بود برای اعتراف کارهاش پیش کشیش! (کلونی که برای قتل زاده شده!!) حالا اینها که شخصیت پردازی نیست! اینها هویج پردازیه فقط این بابا پولداره که این همه امکانات از سرو روش می باره شخصیت داره بقیه هویجن :d

اینکه شما تعریف کردید مرحله ی اول هیتمن 3 هستش! مرحله اول هیتمن 2 طوی کلیسا هستش! اصلا کلا جو بازی کاملا متفاوته با هیتمن3 که بدترین هیتمن تاریخه:d

امضات نشون میده :دی !

پ ن پ فقط هیتی می تونه از این کارها بکنه:biggrin1:صفحه رو پوکندی با این ویدو:d

هیتی نه هیتمن نه 47 :دی !

بله پس چی فک کردی

در مورد ویدئو ... اولا می تونید خودتون پلی کنید حجم بخوره مگر نه در حالت عادی نمی تونه حالت بخونه ! ... :دی ... !

امضات نشون میده :دی !

هیتی نه هیتمن نه 47 :دی !

بله پس چی فک کردی

در مورد ویدئو ... اولا می تونید خودتون پلی کنید حجم بخوره مگر نه در حالت عادی نمی تونه حالت بخونه ! ... :دی ... !

من بهش می گم هیتی:d
نخیر گند زدی به سرعت:>پولش رو بده:dبه جاش بیا بگو رای من رو پس بدید پس بدید:))

بتمن زیادی مثبته...بدرد امثال ما خسته ها نمیخوره. مخصوصا مقابل 47 خونسرد و بی روح...

بازیهاش خیلی خوبن، ولی شخصیت جالبی نداره حتی تو فیلماشم تحت الشعاع جوکر قرار میگیره.

بتمن زیادی مثبته...بدرد امثال ما خسته ها نمیخوره. مخصوصا مقابل 47 خونسرد و بی روح...

بازیهاش خیلی خوبن، ولی شخصیت جالبی نداره حتی تو فیلماشم تحت الشعاع جوکر قرار میگیره.
توی همه ی فیلم هاش حتما جوکر هست:| بتمن هم شخصیت پردازی عالی داره هم مرموز هستش و هم باهوش و هم خونسرد

:|

آقا فقط یک ساعت و نیم دیگه به پیروزی بتمن مونده ها ...
یکم برا نظرسنجی بعدی جو بدیم ...
البته اسنیک به احتمال 70% میبره ولی ما رایمون رو برای آساسین نگه میداریم ...

لعنت به این اتزیو
هرکاری کردم دستم به اسنیک نرفت برا رای دادن !!! ~x(
اتزیو تا اینجاشم قاچاقی اومده بالا.بیاد تو چار تا که دیگه مادر بگرید.
درست رأی بدید!

من که طی یک مایندست بهش رای دادم
ناخوداگاه !
ولی درست رای بدیم منظورت اینه که به اسنیک رای بدیم؟؟ :cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or