دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
hitman_5.jpg

رای بدین بره دیگه حالا زیاد مهم نیست . طرفداری هر شخصیتم به هر کدوم رای دادن ایشالله همون ببره . دیگه جنگ نیاز نیست . خدایی از بالا میخوندم تا پایین فقط گیر بنی اسرائیلی و بچه بازی البته معذرتا بابته بچه بازی . باز دلتون میخاد دعوا بشه تاپیک قفل بشه بسم الله .

واقعا انتخاب سختیه هر دو شخصیت به شدت محبوب و دوست داشتنی هستند و هر دو به نوعی ابهت خاص و متفاوتی
دارند.هیتمن از یه طرف بتمن از یه طرف دیگه !

نگاه کنید مقاتله نکنید!
فیلم هیتمنو از روی بازیش ساختن ولی بازی بتمنو از روی فیلم و کمیکش
فرقش اینه بلـــــــــــــــــه
مثل این میمونه بگیم بازی Godfather عجب چیزی بود عاشق شخصیت هاشم در حالی که همش اقتباس از روی فیلمشه شخصیت هاش .
یا بیایمو بگیم این یارو الپاچینو ( عزیز دل خودم ) تو scarface بازیشو میگما چه شخصیتی بود لاتیش خیلی معرکس در حالی که بر گرفته از فیلمشه کاملا و بسی بسیار کاملا
من به شخصه اگه tony montana رو میزاشتیم اصلا 1% امکان نداشت به مامور و بتمنو ... رای بدم انقدر که این شخصیت بزرگ و اعظم طراحی شده و اوج استعداد و خلاقیت الپاچینو هست
ولی نزاشتن چرا چون این یه فیلم بوده که بازیشو ساختن
من با توجه به شناختی که از کاربرا دارم البته دوستانم بخصوص میدونم خیلی تو اتاقشون پوستر tony montana رو دارن مخصوصا با اون سیگار برگش
خب چه فرقی داره اینجا اینجا کاراکتر بتل هست نه گیم کاراکتر بتل
فیلمش هم بد ساختن ربطش به این هاش نیست هیتمن اصلا موضوع خوبی برای یک فیلم نیست
مطمئن باشید کسی به خاطر فیلم هاش به بتمن رای نمی ده ارخام سیتی تنها بهترین بازی این نسل بود شخصیت پردازیش هم ربط به سازندش داره

به یاد شاهکار این سری ... هنوزم که هوزه برخی از Trackهاش رو گوش میدم.

bigcover.jpg

بیاین دست به دست هم بدیم تا این شخصیت کمیکی رو بدرش کنیم :دی واسه خود من، بتمن توی کمیک‌ها شخصیت محبوبی هست.

افرادی که تمامی موزیک های hitman : bloodmoney رو میخوان با کیفیت 320kbps به من پ خ بدن ادرس سایتو بدم دانلود کنن مستقیم
موزیک vegas رو یادتونه؟
وای چه شاهکاریه موزیک های هیتمن
با پسوند
دیه:d

ماشالله برادر 47 ابروهاشو تو سری چدید همچیت بلند کرده
اگر بدونید سری جدید که چند روز دیگه میاد چقدر واقعی شده دیگه به کس دیگه ای رای نمیدید
یه تریلر دیدم ازش همچین کلتو گذاشته بود رو کمر پلیسه قلبم برای بازی کردنش تند تند میزد
-------------
اقا یه صحنه از hitman 2 یادمه کسی تریلری ازش داشت بزاره تو کارگاه گوشت یه پارتی بود . بعد یه تبر بر میداره تیزیشو میکنه تو ترقوه گارده و مثل گونی میکشه رو کولش
عجب صحنه ی خوف انگیزیه به خدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or