دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه جوکی اون دوستمون در مورد هیتمن گفت فقط اینو بگم تو سایت هیتمن فروم که طرفدارای هیتمن راه اندازی کردن بیش از 37 هزار نفر عضو هستند. کاری ندارم با اینکه بتمن شخصیت خوبی هست یا بد حداقل به تاریخچه ی بازیها نگاه کنید بیاید در مورد تعداد طرفدارهای این دو " بازی" نظر بدید اگر بتمن طرفدار داره به خاطر فیلم و کمیک هاشه نه بازیهاش و اینجا هم کاراکترهای بازی مد نظر هستند نه فیلم و کمیک !
موفق باشید
Hitmanforum

هیتمن خیلی معروفه حالا بتمن خیلی تو فیلم هم نقش داشته بعضی ها برای فیلمش رای میدن ...

ولی هیتمن مثل IGI ایــنا نیست ( پس اساسین کرید هم اینطوری معروفه تو ایران ) .. :| !
اره اصلا کی بتمن رو می شناسه دو تا بازی که تو این نسل اومد که کشک اومد سه گانه بتمن از نولان که کشک بود کمیک هاش که کشک بودن اون بازی هاش که از فیلم هاش هم بهتر بود کشک بوده
بله سری ac خیلی محبوب هست تو ایران
هیتمن به قول کیوان مثل igi هستش

اره اصلا کی بتمن رو می شناسه دو تا بازی که تو این نسل اومد که کشک اومد سه گانه بتمن از نولان که کشک بود کمیک هاش که کشک بودن اون بازی هاش که از فیلم هاش هم بهتر بود کشک بوده
بله سری ac خیلی محبوب هست تو ایران
هیتمن به قول کیوان مثل igi هستش

من گفتم معروف نیست ؟ :| ... بخون درست متن رو :| IGI که نوستالژیک هست و تمام ...

اگر سری جدید هیتمن قبل از کاراکتر بتل میـومد نظرات 360 تغییر می کرد ...

من گفتم معروف نیست ؟ :| ... بخون درست متن رو :| IGI که نوستالژیک هست و تمام ...

اگر سری جدید هیتمن قبل از کاراکتر بتل میـومد نظرات 360 تغییر می کرد ...
خودنم باو:|
مطمئن باش کسایی که به خاطر فیلم هاش بهش رای می دن کم تر هست تا کسایی که برای بازی هاش بهش رای می دن:d
در ضمن می خواستم معروفی بتمن رو به رخت بکشم و نشون بدم بتمن معروف تره:>

اگر بتمن در مقابل هیتمن بیافته چی میشه :دی

.... بتمن قدم زنان به دنبال جوکر ... هیتمن هم بالا ساختمون منتظر بتمن :دی W2000 معروفش رو از کیفش بر می داره ( قبلش جوکر رو کشته لختش هم کرده انداختش تو فریزر ) حالا میره بتمن رو هدشات می کنه اون هم لحت می کنه و راحت میره سراغ بقیه تو کاراکتر بتل :دی !

اگر بتمن در مقابل هیتمن بیافته چی میشه :دی

.... بتمن قدم زنان به دنبال جوکر ... هیتمن هم بالا ساختمون منتظر بتمن :دی W2000 معروفش رو از کیفش بر می داره ( قبلش جوکر رو کشته لختش هم کرده انداختش تو فریزر ) حالا میره بتمن رو هدشات می کنه اون هم لحت می کنه و راحت میره سراغ بقیه تو کاراکتر بتل :دی !
بتمن هم قبل از این که هدشات بشه x روی رو فعال می کنه می ره یک جا پناه می گیره اون دستگاهش رو در میاره بعدش فیوز 47 رو می پوکنه=))

شخصیت پردازی Batman کجا و کچل کجا !!
clip_image001.gif
به نظرم اصلاً قابل مقایسه نیستن و Batman خیلی جلوتره !
البته Batman ای که توی Arkham Asylum و Arkham City بود شخصیت پردازی خیلی خفنی نداشت (خود بازی هاش که غوغا بود ، فقط در مورد شخصیت پردازیش دارم میگم) ولی در مجموع توی کمیک ها و فیلم ها و کارتون هاش چیزی هست که به نظرم قابل مقایسه با Agent 47 نیست. کمتر کاراکتری توی کمیک ها پیدا میشه که خصوصیات جالب Batman رو داشته باشه. از حالت تاریک و سیاهش ، تا پیش زمینه هاش ، تا رفتارش با خلافکارها و رابطه ـش با بدترین دشمنش یعنی Joker و ...
فقط با اون تیکه ای که بویلد کردم مخالفم ...
یعنی واقعا نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو میزنید .. مطمئنم شما از طرفدارای قدیمی بتمن هستین و از کمیک اون رو میشناسید و به شخصیت پردازی بتمن واقفین ...
ولی توی دو بازی آرکام به نظر من به بهترین نحو ممکن شخصیت پردازی شده بود .. حتی لحن صحبت کردنشم نشان از شخصیت پردازیش بود .. به گذشته بتمن هم تو همون یکی دوتا صحنه خیلی عالی پرداختن ...
با این قسمت متنت بیش از حد حال کردم چون بازی به تک تک اینا وفادار بود ...
از حالت تاریک و سیاهش ، تا پیش زمینه هاش ، تا رفتارش با خلافکارها و رابطه ـش با بدترین دشمنش یعنی Joker و ...
حالت تاریک و سیاهش : خب طراحی بتمن واقعا عالی بود و هیچ اشکالی نمیشه به طراحی ظاهریش گرفت .. طرز صحبت کردنش با آدمای معمولی تا رابینی که یکی از بهترین همکاراشه نشانگر حالت زجر دیده بتمن بودن .. خیلی سنگین و با ابهت بود ...
پیش زمینه ها : توی رویاهایی که مترسک برا بتمن به وجود میاورد به پیش زمینه هاش هم پرداختن .. مثل کودکی بتمن و قتل پدر و مادر جلو چشمهای بچه که اون رو به شخصیتی که الان میبینیم تبدیل کرد ...
رابطش با خلافکارها : اینش که یعنی بیش از حد نمودار بود ... در وصف رفتارش با دیگر خلافکارها و جوکر پایان آرکام سیتی کفایت می کنه ...

یه سری از دوستان میگن کچل بارکد دار شخصیت پردازی بهتری نسبت به بتمن داره .. حالا اینش مسئله ای نیست که یکی عاشق خونسردی و استایل 47 هستش و با اون بیشتر حال می کنه .. اینا همش نظر شخصیه ولی یکی می تونه چندتا تیکه از شخصیت پردازی ایشون رو رو کنه تا ملت بفهمن ایشون به غیر از خونسردی و بی رحم بودن بی چیش باید بنازه؟!

از کریتوس که خفن تر نبود اینم حذف بشه به کسی بر نمیخوره چون حذف شدن متعلق بهشه و تا اینجا زیاد بود بیاد بالا .

:|:|:|

به من بر میخوره "یعنی بر نمیخوره ناراحت میشم" ارزشش هم برام میلیاردها برابر بیشتر از بتمنه ...

یه نکته ی خنده دار دیگه ...
فرضا بعضیا هر چقدر هم پولدار باشن نمیتونن واسه خودشون شعور بخرن !
حالا لول
------------------------------------------------------------------------------

ما سعیمون رو کردیم فیوزشو نگه داریم سر جاش،
اگرم پرید که دیگه پریده
خلاصه ما تلاشمون رو کردیم :d
اره خب اصلا بروس از بچگی به این جمله علم بهتر است یا ثروت هم قبول نداشته.

اگه بحث شخصیت پردازی باشه اصلا 47 با بتمن مقایسه نیست. یعنی کلا از نظر عمیق بودن شخصیت و اینا یه چیزی به فاصله زمین از پلوتو عقب تره ولی خب اگه به بازی باشه و اینا شاید یه چی بشه.

حالا زیاد مهم نیست به نظره من چون همه به بتمن رای میدن و مامور 47 شانسی نداره . تا اینجام شانسی اومده بالا .

یعنی به من بر میخوره مهم نیست عجب آدمی هستیا چه خوشگل هم میگه "مهم نیست به نظر من" :|:d

درسته بتمن میبره و هیتمن حذف میشه ولی دیگه ارزش کار رو پایین نیارید شانسی و این حرفا چیه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or