دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صعود مقتدرانه مکس بزرگ رو تبریک میگم ! :دی از طرف کسی که MP3 رو کلهم 2 ساعت هم بازی نکرد و گذاشت کنار ! :|
این دور هم با تمام ارادتی که به Batman دارم (بعضی از بروبچ میدونن علاقه من به Batman چطوری هست و از چه زمانی بوده و ربطی به فیلم های نولان و بازی های جدیدش نداره) ولی چون مخالف این جور شخصیت ها توی این مسابقه هستم ، کچل رو انتخاب می کنم ! :دی هرچند بعیده صعود کنه !!
خائن :| فقط یه درصد فکر کن بتمن صعود نکنه، فقط یه درصد. با اینکه P.M و پروفایل رو بستی ولی خودت میدونی تو بخش تحریریه چه بلایی سرت میارم ;;) :دی
با وجود اعضای تحریریه مخصوصا تو که بر حسب اتفاق هر جا میری به طرز عجیبی طرف مقابل شکست میخوره، تریلی که سهله، بولدوزر از روی طرف مقابل رد میشه. دست های پنهانی و عوامل پشت صحنه همینه
لول :دی اگه دست پنهانی وجود داشت که مستر چیف حذف نمیشد :| :دی
دانته بعد از حمله به محمد ایلواتار
به عمو مکس بگم بیاد بخورتت؟ :-/ :دی

آخرین ویرایش:
خائن :| فقط یه درصد فکر کن بتمن صعود نکنه، فقط یه درصد. با اینکه P.M و پروفایل رو بستی ولی خودت میدونی تو بخش تحریریه چه بلایی سرت میارم ;;)
کاملا جدی گفتم ;;):دی
هدف همینه که بتمن حذف بشه ! :دی (حیف که نمیشه :|) اصلاً چه معنی داره که کاراکتر برآمده (!) از کمیک قهرمان مسابقات گیم بشه ؟! :|

جـــــــــانــــم :x مکس پین دانته رو با دو برابر اختلاف ناک اوت کرد! :دی

رای ما فقط بتمن ِ کبیر! :x :دی

اگر بخوایم با استناد به حرف شما جلو بریم، باید شخصیت های دولت آمریکا رو هم وارد لیست کنیم چون الان ایران یه بازی فلش ساخته باید بزنی اوباما رو لت و پار کنی! پس اوباما شخصیت گیم به حساب میاد دیگه نه ؟!
یه چی گفتیا :d فیفا رو با بازی فلش مقایسه میکنی یا ماتریکسو؟
من منظورم بازی های کلاس A هست نه بازی های در پیتی و مقایسمم همون بود نیومدم بگم چرا فلان شخصیت تو بازی فلش نبود ولی بتمن که بازی سه بعدیم هست بود
دارم هم رده هاشو مثال میزنم چون میدونم مدیران کسی مثل کریس رونالدورو نیوردن نه که صلاح ندیدن بلکه گفتن این اصلا شخصیت و کارکتر بازی نیست وگرنه من به کریس رونالدو رای میدادم تو همه مراحل

---------- نوشته در 09:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 AM ارسال شده بود ----------

حالا عیبی نداره دیگه مثل رای داوره بر نمیگرده و نمیشه بتمنو حذف کرد تا مامور برنده شه باید ببینیم چی میشه
با این وضع که دارم میبینم بتمن داره تمام کارکتر ها رو درب داغون میکنه
اگر مامور ازش ببازه من اعتصاب غذا میکنم:|:|

هدف همینه که بتمن حذف بشه ! :دی (حیف که نمیشه :|) اصلاً چه معنی داره که کاراکتر برآمده (!) از کمیک قهرمان مسابقات گیم بشه ؟! :|
مشکلی نیست، فقط دعا کن هدف محقق نشه چون پشیمون میشی ;;) :دی
اگه عمر بتمن تو گیم به همین چند تا بازی اخیر محدود میشد حرف تو درست بود، ولی این بیچاره ید خیلی طولایی تو زمینه گیم داره :دی

الان Claptrap هم از Borderlands اومده بود بالا در مقابل بتمن بهش رای می دادم چون ریشه و ماهیتش تو بازیه.
هرچند وقتی رییس بزرگ نیاد بالا هیتمنم نمی تونه از پسش بر بیاد.:(

آقایان ، دوستان لطفا این کار رو نکنید !‌ خواهشا این کار رو نکنید : بگید که چون بتمن معلومه که میاد بالا ، پس ما به 47 رای بدیم !
نخیر این کار رو نکنید چون دیدید که یک دفعه 47 از نبرد بابتمن اومد بالا !
کریتوس و گرالت همین جوری حذف شدند ، همه گفتند اینا که رای خودشون رو میارند پس ما به فلان شخصیت رای میدیم ! آخرم نتیجه بر عکس داد !
پس لطفا این کار رو نکنید و اگه به بتمن شوالیه همیشه بیدار علاقه داربد به ایشان رای دهید نه کارکتر دیگری !
من با افتخار اعلام میکنم که 201 امین رای رو به صندوق بزرگترین کارآگاه دنیا انداختم !
بتمن با با شجاعت تمام از حصار 47 و جان و ما خواهد گذشت ....

V O T E

A G E N T 4 7

88523354761230116023.jpg

47 صد درصد باخته:d
چون هم فن های بتمن زیاد هستن:>
و هم فن های الطایر می خوان انتقام بگیرن:>
برید انصراف بدید:d
هر کی هم به بتمن رای بده شوالیه تاریکی براش اواتار و امضا می زنم

فعلا که همه دارن به 47 رای میدن چون قراره بتمن بیاد بالا
حالا با کدوم رای قراره بیاد بالا ، دو روز دیگه معلوم میشه
;)

ولی با این بحث انتقام و این حرفا کاملا پایه ام

مشکلی نیست، فقط دعا کن هدف محقق نشه چون پشیمون میشی ;;) :دی
اگه عمر بتمن تو گیم به همین چند تا بازی اخیر محدود میشد حرف تو درست بود، ولی این بیچاره ید خیلی طولایی تو زمینه گیم داره :دی
تایید میشه ! :دی هنوزم یادمه بازیش رو تو سگا بازی میکردم ! یکی از بهترین ها بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or