دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای خداااااااااااا ... من و بکش تا همچین پستایی رو نبینم ...
یعنی واقعا دیگه اینجور پستا داره کلیشه میشه تو این تاپیک ...
هرجا بتمن حضور داره یه عده میگن آقا اینکه شخصیت گیم نیست .. آقا هرکی به بتمن رای میده به خاطر فیلمای نولانه .. آقا بتمن تو گیم ریشه نداره و ..... که مطمئنا همه دیدن ...
یعنی باور کنید هیچ جوره نمیتونید بتمن رو زیر وال ببرید چون اولندش یکی از قدیمیترین شخصیت های گیم بوده ... کاری ندارم ریشه بتمن از کمیک بوک استخراج شده ولی وقتی یه بازی از این شخصیت اقتباس می کنه یعنی توی گیم هم حضور داره ...
از دهه 80 بازی های زیادی از بتمن ساخته شدن ولی هیچکدوم به اندازه دو بازی آرکام قدرتمند نبودن ... اکثر کسایی هم که طرفدار بتمن هستن (تو بازی و نه جای دیگه) به خاطر این دو بازی بوده ...
مطمئنم بحث ها به همین پست ختم نمیشه و باید منتظر افراد دیگه ای هم باشیم که بیان و با سفسطه چینی بتمن رو ببرن زیر سوال!
البته مهم نیست چون چیزی که مسلمه اینه که بتمن از این گروه میاد بالا ...
نمیخوام کشش بدم اشتباه میگم؟
چرا نباید کسی مثل مسی یا رونالدو نباشن ولی بتمن باید باشه فرقشونو دقیق بگی من متوجه میشم
اصلا هم کلیشه ای نیست واقعیته

یکی از ماندگارترین سکانس های تاریخ گیم (اوج مرام بتمن:d!) :
Batman : You want to know something funny? Even after everything you've done... I would have saved you.
The Joker : [laughs, coughs] That actually is... pretty funny

The Joker : starts laughing and coughing, then gasping for air and finally dies, smiling
:((

05136216126443594957.jpg

63161866241020506673.gif

طرفدارای دانته ما واقعا شرمنده ایم..ما رو 100 تا اختلاف حساب باز کرده بودیم نه 200 تا..بازم میگم شرمنده ایم
4fvgdaq_th.gif

تبریک به همه طرفدارای مکس...ایشالا قهرمانیش رو همینجا جشن میگیریم...

29473248273902156545.jpg

جـــــــــانــــم :x مکس پین دانته رو با دو برابر اختلاف ناک اوت کرد! :دی

رای ما فقط بتمن ِ کبیر! :x :دی

نمیخوام کشش بدم اشتباه میگم؟
چرا نباید کسی مثل مسی یا رونالدو نباشن ولی بتمن باید باشه فرقشونو دقیق بگی من متوجه میشم
اصلا هم کلیشه ای نیست واقعیته

اگر بخوایم با استناد به حرف شما جلو بریم، باید شخصیت های دولت آمریکا رو هم وارد لیست کنیم چون الان ایران یه بازی فلش ساخته باید بزنی اوباما رو لت و پار کنی! پس اوباما شخصیت گیم به حساب میاد دیگه نه ؟!

آخرین ویرایش:
خب دیگه خیلی واضحه که مامور ما با فجاعت تمام و آبروریزی کله پا میشه :( حداقل چنتا از بچه ها بهش رای بدن تعداد رای ـش دو رقمی بشه :|

از کریتوس که خفن تر نبود اینم حذف بشه به کسی بر نمیخوره چون حذف شدن متعلق بهشه و تا اینجا زیاد بود بیاد بالا .

یعنی واقعافکر میکنید بتمن خفن تر از 47 هست؟؟!!!واقعا عجیبه
رای ندادن به 47 خیانت به ارمانهای بووووووق و.....هست
بازم جرات دارین به اون خفاش رای بدین؟

صعود مقتدرانه مکس بزرگ رو تبریک میگم ! :دی از طرف کسی که MP3 رو کلهم 2 ساعت هم بازی نکرد و گذاشت کنار ! :|
این دور هم با تمام ارادتی که به Batman دارم (بعضی از بروبچ میدونن علاقه من به Batman چطوری هست و از چه زمانی بوده و ربطی به فیلم های نولان و بازی های جدیدش نداره) ولی چون مخالف این جور شخصیت ها توی این مسابقه هستم ، کچل رو انتخاب می کنم ! :دی هرچند بعیده صعود کنه !!

نمیدونم با کدوم بیشتر خاطره دارم.با هیتمنی که تک به تک مرحله هاشو با دوستام بحث میکردیم تو مدرسه و کلاس میذاشتیم که تا اونجا رفتم،تا اون مرحله رفتم،... یا با بتمنی که از دوران بچگی سری کارتون هاش رو نگاه میکردم و کمیک های فارسی قبل انقلابش رو میخوندم و بعد رسید به بازی بتمنی که دوبعدی بود و باسش پنگوئن بود، بعدم که رسید به دو بازی محشر آرکام که بتمن رو به بهترین شخصیت چند سال اخیرم رسوند؟
رای منم بتمن...کچل جان اشکال نداره،به کم کسی نمیبازی
newd.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or