دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من یه اعتراضی دارم
مگه بتمن شخصیت گیمیه؟ بتمن یه شخصیت کامیکی و بعد سینماییه
اگه اینجوریه مسی و رونالدو رو هم بزارین چون بازی pes و fifa هم ساخته شده
از طرفی افرادی مثل کیانو ریوز در ماتریکس و هر فیلمی که بازیش ساخته شده هم باید باشن
همین مسی یا رونالدو رو هم بزارین همرو میترکونن.
مسابقه بین شخصیت های بازی هاس لطفا کمی تامل کنید

پژمان جان این بحث تا حالا 2 بار (تا جایی که من دیدم و میدونم) انجام شده، هر کدوم چندین صفحه طول کشیده.
کاری ندارم درست میگید با غلط، ولی فکر میکنم به اون پست ها مراجعه کنید بد نباشه.
-------
خب تبریک برای صعود پر قدرت مکس.>:d

اقا من یه اعتراضی دارم
مگه بتمن شخصیت گیمیه؟ بتمن یه شخصیت کامیکی و بعد سینماییه
اگه اینجوریه مسی و رونالدو رو هم بزارین چون بازی pes و fifa هم ساخته شده
از طرفی افرادی مثل کیانو ریوز در ماتریکس و هر فیلمی که بازیش ساخته شده هم باید باشن
همین مسی یا رونالدو رو هم بزارین همرو میترکونن.
مسابقه بین شخصیت های بازی هاس لطفا کمی تامل کنید
ای خداااااااااااا ... من و بکش تا همچین پستایی رو نبینم ...
یعنی واقعا دیگه اینجور پستا داره کلیشه میشه تو این تاپیک ...
هرجا بتمن حضور داره یه عده میگن آقا اینکه شخصیت گیم نیست .. آقا هرکی به بتمن رای میده به خاطر فیلمای نولانه .. آقا بتمن تو گیم ریشه نداره و ..... که مطمئنا همه دیدن ...
یعنی باور کنید هیچ جوره نمیتونید بتمن رو زیر وال ببرید چون اولندش یکی از قدیمیترین شخصیت های گیم بوده ... کاری ندارم ریشه بتمن از کمیک بوک استخراج شده ولی وقتی یه بازی از این شخصیت اقتباس می کنه یعنی توی گیم هم حضور داره ...
از دهه 80 بازی های زیادی از بتمن ساخته شدن ولی هیچکدوم به اندازه دو بازی آرکام قدرتمند نبودن ... اکثر کسایی هم که طرفدار بتمن هستن (تو بازی و نه جای دیگه) به خاطر این دو بازی بوده ...
مطمئنم بحث ها به همین پست ختم نمیشه و باید منتظر افراد دیگه ای هم باشیم که بیان و با سفسطه چینی بتمن رو ببرن زیر سوال!
البته مهم نیست چون چیزی که مسلمه اینه که بتمن از این گروه میاد بالا ...

دانته له شد:| چندبار گفتم نفري 10 تا اكانت قبل از شروع مسابقات بسازيد كه تو مراحل آخر مثل اينجا به درد ميخوره:|

آقا من عزادارم به همين دليل تو اين گروه هم به كسي راي نميدم:|

7357.DEVIL_5F00_MAY_5F00_CRY_5F00_4_5F005F005F00_chibi_5F00_dante_5F00_by_5F00_Shiro_5F00_Mai.jpg

خود دانته هم از چنين نتيجه اي تعجب كرده تو عكس بالا كاملا واضح هستش:|حالا شايد واضح نباشه ولي تو فكر كن داره تعجب ميكنه:|

خب عمو مکس همچین تریلی وار از رو دانته رد شد، دمش گرم :دی
با وجود اعضای تحریریه مخصوصا تو که بر حسب اتفاق هر جا میری به طرز عجیبی طرف مقابل شکست میخوره، تریلی که سهله، بولدوزر از روی طرف مقابل رد میشه. دست های پنهانی و عوامل پشت صحنه همینه/:):d

دانته ی ما رو حذف کردید، ایشالا مکس شما هم حذف بشه.(آخرین دست نوشته های من قبل از پرت کردن خودم از پنجره!) :|
شرط ميبندم پايين پنجره رودخونه هستش:d
===========================

Mickey_May_Cry_by_mistajonz.jpg

از اين عكس بالايي خيلي خندم ميگيره:d

آخه کی میتونه یه شخصیت زجر دیده که میتونست بهترین زندگی رو داشته باشه ولی حس عدالتخواهیش اجازه نمیداد رو با کچلی عوض کنه که فقط بلده آدم بکشه ...
بتمن کسیه که بدترین دشمنش رو هم نمیکشه چون هدف او کشتن نیست... حتی برا بدترین آدما هم شانس هدایت شدن رو باز میذاره ... هدف بتمن والتر از این حرفاس ...
بریم دور بعدی چون سالید اسنیک همه جوره حریف قدریه برای شوالیه ما ...

دانته سر محمد رو از تنش جدا کرد :biggrin1: البته مثل اینکه محمد شیطون بوده ما خبر نداشتیم :-?:d

ممد بيچاره كجاش اينجوريه:dترول كردي بنده خدارو:d البته از وقتي كه طرفداري مكس رو كرد ديگه اون ممد قديمي نيست:|:d

من این دور یک رای استراتژیک به مامور 47 دادم بلکی بتمن حذف بشه و ار اونور کار اسنیک راحت بشه :دی

در ضمن کسی که بیگ باس کبیر رو حذف کنه خودشم باید حذف بشه :-l:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or