دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چقدر سلیقه ی کاربرای اینجا نسبت به اونور آب متفاوته :d اونور gordon freeman برنده میشه اینجا اوایل نظرسنجی شوتش میکنن . مطمئنم خیلی از دوستان مث خودم با سونیک و چندسال بعدش با کرش زندگی کردن و رای هاشونو به این دوتا دادن و حقیقتا با حذف این دو شخصیت خیلی رقابت رو بصورت جدی دنبال نمیکنم و دیدین بخاطر دلایلی که اکثرتون در جریانش هستید به چه شکلی حذف شدن . نمیدونم دلیلش چیه شاید میانگین سنی یه عده و شایدم من دارم اشتبا میکنم (که 100% مورد دوم درسته ;) ) خلاصه احساس میکنم برنده مکس و دانته میتونه قهرمان این نظرسنجی رو مشخص کنه . هرچند خیلی دوست دارم اسنیک مث گذشته برنده ی این رقابت بشه اما با این وضعیتی که داره پیش میره بعید میدونم :|

منم از سونيك و كراش خيلي خاطره دارم قطعا كسي كه از اتاري و nec گيمينگ رو شروع ميكنه خيلي خاطره ها داره با اين دوكاراكتر ولي نميدونم چرا با جان مارستن و اسنيك بيشتر از اونا حال كردم

اتفاقا اقای حمیدرضا گوردون فری من بهترین شخصیت گیمینگ من هست و حذف شد ولی خوب نظر ها متفاوته سن رای دهنده ها متفاوته و همینطور تعدادشون
الان 600 تا رای میدن در حالی که یه سری سایتا نظر سنجی میزارن میلیونی رای میدن خوب اون عده ای که تو بازی سنتر هم رای میدن چون اغلیت هستن زبان بلد نیستن اکثرشون و بازی رو فقط با گیم پلیش حال میکنن اینا همه دخیلن

بازی سنتر هم رای میدن چون اغلیت هستن زبان بلد نیستن اکثرشون و بازی رو فقط با گیم پلیش حال میکنن اینا همه دخیلن
انقد که گوردون مثله بلبل جملات غصار در میکرد ماهم انگلیسی بلد نبودیم نمیفهمیدیم :| :دی

برای طرفدارای مکس برد با اختلاف زیر 100 در مقابل دانته یعنی شکست.

-----------------------

به سلامتی مکس که ارزوهاش بر باد رفت...

به سلامتی مکس که خیلی وقته هیچکسو نداره..

به سلامتیه مرد خسته دنیای گیمینگ...

o5833_maxpayne303.jpg

ما به یه پلیس شهوتی رای نمیدیم ممد:|:دی!
این بلاهایی هم که سرش میاد عذاب الهیه. باشد که رستگار شوید :|:دی!
خدایی تا حالا از این دید مکس پین رو دیده بودید؟! lol :دی!

آخرین ویرایش:
They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger. And then it was over. To make any kind of sense of it, I need to go back three years. Back to the night the pain started

Life was good. A house on the Jersey side across the river. The smell of freshly cut lawns. The sounds of children playing. A beautiful wife and a baby girl. The American dream come true. But dreams have a nasty habit of going bad when you're not looking

اگر مکس پین 3 رو در نظر بگیریم، عمرا بهش رای میدادم، ولی چه میشه کرد که توی 2 شماره اول، جزو بهترین شخصیت‌های عمرم محسوب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or