دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دلیل حذفش می دونی چیه ؟
همین آدمایی که جو میدن می گن Kratos که میاد بالا ! یکم به جان رای بدید آبرومندانه حذف بشه ! :d
همینا، همچین آدمایین :d

اگه زبونم لال تو فينال اسنيك و جان بهم بخورن ما محبوريم به همين شيوه جان رو قهرمان كنيم;;)

همه علت حذف شدن KRATOS به خاطر محبوبیت JHON نبود بلکه خیلی از ارا به نفع JHON برای حذف کریتوس و سرنگون شدن یکی از بزرگترین شخصیت های PS3 بود......خداحافظ کریتوس

251666-65029-vergil_super.jpg

Lady: Are you crying
Dante: It's only the rain
Lady: The rain already stopped
Dante: Devils never cry
Lady:
I see. Maybe somewhere out there even a Devil May Cry when he loses a loved one. Don't you think
Dante: Maybe

داشتم چند تا نقل رو میخوندم واقعا من هم مخالف یه سری از عکس های کارکتر ها هستم
یکی از بیخود ترین عکس ها رو برداشتن باسه مامور 47 گذاشتن . من خودم تا حالا این عکسشو ندیده بودم شما چطوری پیداش کردین؟!!!
مکس پینم اگه عکسی از سری های 2 یا 1 میزاشتن رای بیشتر میاورد شک نکنین
( من میدونم چند تا رای میاره پیش استاد ماخاکوف اعظم علم پیشگویی رو یاد گرفتم :d )

دلیل حذفش می دونی چیه ؟
همین آدمایی که جو میدن می گن Kratos که میاد بالا ! یکم به جان رای بدید آبرومندانه حذف بشه ! :d
همینا، همچین آدمایین :d
شدیدا تایید میشه ...
مطمئنا بیش از 80 درصد رای دهندگان هر دوی این کاراکترها رو دوست داشتن ولی چون بیشترشون مطمئن بودن که کریتوس میاد بالا برای آبروداری به جان رای دادن!
یکیش خودم ... :دی
حالا نمیگم همه ولی واقعا یه تعداد زیادی این کار رو انجام دادن ... اصلا ناراحت نیستم جان اومده بالا ولی واقعا معجزه شد! :دی
مطمئنا اگه کریتوس هم میومد بالا داد یه عده در میومد ...

چقدر سلیقه ی کاربرای اینجا نسبت به اونور آب متفاوته :d اونور gordon freeman برنده میشه اینجا اوایل نظرسنجی شوتش میکنن . مطمئنم خیلی از دوستان مث خودم با سونیک و چندسال بعدش با کرش زندگی کردن و رای هاشونو به این دوتا دادن و حقیقتا با حذف این دو شخصیت خیلی رقابت رو بصورت جدی دنبال نمیکنم و دیدین بخاطر دلایلی که اکثرتون در جریانش هستید به چه شکلی حذف شدن . نمیدونم دلیلش چیه شاید میانگین سنی یه عده و شایدم من دارم اشتبا میکنم (که 100% مورد دوم درسته ;) ) خلاصه احساس میکنم برنده مکس و دانته میتونه قهرمان این نظرسنجی رو مشخص کنه . هرچند خیلی دوست دارم اسنیک مث گذشته برنده ی این رقابت بشه اما با این وضعیتی که داره پیش میره بعید میدونم :|

Lady: Are you crying
Dante: It's only the rain
Lady: The rain already stopped
Dante: Devils never cry
Lady:
I see. Maybe somewhere out there even a Devil May Cry when he loses a loved one. Don't you think
Dante: Maybe

این فن آخر استاد بود دیگه!؟:(
من خودم از هوادارای مکسم،اما خُب برای حفظ آبروی Dante میخوام برم بش رای بدم:">
یه وقت فکر نکنید برای اون 2 $ هستا:-o:-o...$-)
max-payne-mobile.jpg

نه اون ریشوی :-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or