دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا خبر خوشحال کننده ایه اصلا مطمئن نبودم که کدوم کرکتر میتونه صعود کنه.این نشون میده که چقدر جان شخصیت پردازی قوی و تاثیر گذاری داشته.
به نظرم اگر بخوایم عادلانه هم حساب کنیم این جان بود که باید میرفت بالا.
در ضمن به اون عده از دوستان هم که میگن اگر کریتوس مالتی پلتفرم بود میومد بالا باید بگم سخت در اشتباهید.اگه کریتوس مالتی پلتفرم بود که شاید
خیلی راحت تر از این حرف ها حذف میشد.چون در کنار شناسونده شدن به دارندگان پلتفرم های دیگه کلی از طرفداری تعصبیش کم میشد و دیگه نه خشمگین
در کاربود و نه عصبانی و غیرتی ! در واقع اونجا پای خوده خوده شخصیت در میون بود نه چیزه دیگه.

نظرسنجی قبلی شرایط Win And Win رو برای من داشت :دی از هردوشون به شدت خوشم میومد و فرقی نمیکرد کدومشون صعود کنه

====================================
با وجود اینکه میدونم حذف میشه ولی همچنان از دانته حمایت میکنم >:/ :دی

با اینکه شدیدا از دانته خوشم میاد ولی دانته که هیچی باباش هم بیاد بازم جلوی عمو مکس حرفی واسه گفتن نداره :biggrin1:
محمد داشتیم ؟ :| دیگه شوخی شوخی با اسطوره هم شوخی ؟ :دی اگه نظرسنجی بین دانته و اسپاردا باشه من خودم به اسپاردا رای میدم >:d

باورم نمیشه کریتوس حذف شد. ایول. دلم خنک شد :دی
به دانته رای بدید. بعیده بیاد بالا ولی خب من پول نقد میدم به هرکی که رای بده. ( اصلا هم شوخی نمیکنم. )

نفری یک دلار. میتونید هم نگهش دارید تا 2 3 ماه دیگه شاید بشه باهاش یه خونه خرید.

باورم نمیشه کریتوس حذف شد. ایول. دلم خنک شد :دی
به دانته رای بدید. بعیده بیاد بالا ولی خب من پول نقد میدم به هرکی که رای بده. ( اصلا هم شوخی نمیکنم. )

نفری یک دلار. میتونید هم نگهش دارید تا 2 3 ماه دیگه شاید بشه باهاش یه خونه خرید.

من به دانته رأی دادم. یه دلارم رو اونور بزن توی یه کاری ، بعداً خودم بهت میگم چجوری به حساب ذخیره ی ارزی ـم منتقلش کنی.
فعلاً تحریم هستیم نمیشه ... ممکنه حسابم رو بلوک کنند بخاطر تشابه نام خانوادگی ام با وزیر وزرا ... :دی

خوب حذف کریتوس ناراحت کننده بود . از یه بابت هم خوشحال شدم تا یکم هم دل بقیه خنک شد . با این حال سالید هم 100 درصد حذف خواهد شد . من فکر میکردم دوستان با برنده شدن برنده ی دور قبلی مشکل ندارن و سایت رو به سونی فن بودن محکوم نمیکنن ولی دیدم اینجوری نیس پس همین مارستون اول بشه واسه نام بازیسنتر بهتره .

پ.ن : دیگه از این لحظه در بقیه نظر سنجی شرکت نمیکنم :دی .

ای بابا ! دوستان میگفتن فن های خبیث سونی توی دور قبلی به John Marston رأی دادن و برای همین رأی زیاد آورد !!! :دی بنده خدا Kratos هم با این همه محبوبیتی که توی بازیسنتر داشت ، تسلیم فن های سونی نشد و شکست خورد ! :دی

خوب واقعا عالی بود که این کچل حذف شد تا همینجاشم خیلی بالا اومده بود با داد زدن و وحشی بازی که شخصیت درنمیاد اونم جلوی جان مارستون که شخصیت به اون زیبایی و با اون همه ویژگی مثبت داشت واقعا خوشحال شدم باید شخصیتایی بیان بالا که شخصیت پردازیای درست و حسابی داشته باشن درست مثل مارستون نه یکی که هیچ ویژگی خاص یا مثبتی نداره

!Let's Rock, Baby

4psy1kuvl53wptwvxms6.png

دوستان یادتون باشه شعار ما:arrowd:
Dante Never Cry
علی ببازه خودت میدونی...
باید بری خودتو به یکی از مدیرا معرفی کنی برای 1 سال بن شدن...

به به عجب رخدادی :d نه بابا x360 فنها هم به خودشون اومدن :d البته جدا از شوخی جان مارستون شخصیت محبوبیه ولی خب این قنبازی بی تاثیر نبوده "من بیشتر از حذف نیتن جا خوردم کلا این قرعه ای که افتاده جالب نبوده اصلا"

در مورد این نظر سنجی چون واسه مکس عکس این قزمیت الکلی رو گذاشتید بهش رای نمیدم و اینکه عمرا به اون بی خاصیت کناریش هم رای بدم :d :-"

پ.ن: Max payn :|

فك ميكنم اسنيك كارسختي رو مقابل بتمن پيش رو داره
اون اتزيو سوسول رو كه ميزنه ميتركونه همين الان اسنيك رو توي نيمه نهايي ميبينم ولي بتمن خيلي رقيب سرسختيه بخصوص اينكه همه پي سي بازها + نينتندو فنها پشتش هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or