دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینو هم اظافه کنم کریتوس با همه سنین بخصوص +3 سال ارتباط برقرار کرده . به یارو میگی تعریف کن بازی رو نمیگه کریتوس که میگه گاداوف وار شکمشو پاره کرد:d
ولی جان فکر میکنم +15 سال باشه . کلا ادمایی که دیالوگارو میفهمن باهاش ارتباط برقرار کردن
بازیش داستان داشت علاوه بر گیم پلی
در کل اینارو باید در نظر بگیریم و مقایسشون کنیم .

ضمنا تو خودت دور قبل به ماركوس فينيكس راي دادي پس منم بيام بگم تو فن سوني نيستي:d

اقا این چه حرفیه میزنی ، مارکوس حق پدری داشت تو این نسل برای بازی ها :|:d بعدم به طرز نامردانه ای توسط یه ایتالیایی سوسول حذف شد :|:d

شخصیت پردازی کریتوس در حد شخصیت احمد پورمخبره,جان مارستون در حد دی لوئیس.

این ها بازیگرن،کاراکتر نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما وقتی فرق ساده این دو چیز رو نمیدونید اجباری نیست که @#$ بفرمایید:">

الان می فهمم که بچه ها چقدر عمیق داستان سری گاو رو درک کردن
yahoo_105.gif

شکر میکن خدای عز و جل رو که شاهد صحبت های ملت درباره ی Cloud نبودیندی
yahoo_3.gif

آخرین ویرایش:
هر دوتا جزو کاراکتر های درجه یک گیم هستن !
مهم نیست کدوم بیاد بالا !
کدورت هارو بذارید کنار و از برنده استقبال کنید :d
انتخاب بین دوتا خوبه، نتیجشم خوبه

هر کی از این گروه برنده بشه معنیش اینه که کلا برنده شده دوستان، پس در انتخابتون دقت لازم را بفرمایید:d
ادامه :
و به جان رای بدهید :d

هر کی از این گروه برنده بشه معنیش اینه که کلا برنده شده دوستان، پس در انتخابتون دقت لازم را بفرمایید:d
ادامه :
و به جان رای بدهید :d

اسنيك هم نقش بوق رو برعهده داره ديگه؟;;)
بنظرمن اگه كريتوس زبونم لال بياد بالا تنها كسي ميتونه شكستش بده اسنيك قهرمانه:x

خدایی فینال زود رس بود این کریتوس & جان مارستن...
کریتوس بره بالا مسابقات جذاب تر می شه بنا به دلایلی:دی! مثلا بتمن & کریتوس رو من سر کریتوس می بندم، اما بتمن & جان مارستن نه:دی!
قهرمان هم که ...
sigpic50626_21.gif

پ.ن: عکسو همین جوری از امضای پست بالایی کش رفتم:دی! وگر نه ازین یارو تازه به دوران رسیده هه اصن خوشم نمیاد:دی!

آخرین ویرایش:
خدایی فینال زود رس بود این کریتوس & جان مارستن...
کریتوس بره بالا مسابقات جذاب تر می شه بنا به دلایلی:دی! مثلا بتمن & کریتوس رو من سر کریتوس می بندم، اما بتمن & جان مارستن نه:دی!
قهرمان هم که ...
sigpic50626_21.gif

پ.ن: عکسو همین جوری از امضای پست بالایی کش رفتم:دی! وگر نه ازین یارو تازه به دوران رسیده هه اصن خوشم نمیاد:دی!

خب كيوان جان كريتوس بياد بالا همه رو ميزنه ميتركونه و از لب تيغ ميگذرونه تنها كسي كه ميتونه جلوشو بگيره استاد مخفي كاريه كه از پشت سر كريتوس رو ميفرسته پيش داداشش:d
عكس ريشو رو ميدزدي؟;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or