دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا واقعا دوستمون راست گفت یه دفعه همه رنگ عوض کردن:-o:-o:-o
هی به جان رای میدن اخره سرم میگن من به جان رای دادم ولی میدونم کریتوس برنده ی نظرسنجی
خوب با این رنگ عوض کردنه شماها کریتوس حذف که هیچی تازه 2 3 پله هم سقوط می کنه

مصطفی بجان خودم خیلی نامردی?پسر به کریتوس پشت کردی?

این ادم اینجوری پیش بره بر میگرده به PS3 هم فحش میده !! ثبات نداره !! :|

جان مارستون رو خودم خیلی خیلی دوست دارم ولی خب بیشتر از همه اینها دوست دارم کریتوس بیاد بالا چون برای من همیشه یه اسطوره بوده .

یعنی شما درواقع دارین به ps3 رای میدین؟
بابا بیخیال دعوای کنسولی بشین خواهشا.
به کاراکتر ها رای بدین...

نه بابا جان مارستون در مقابل هر کاراکتر انحصاری دیگه هم بود جز کریتوس من بهش رای میدادم ولی مهم اینه که من کلا در هر دوره فقط و فقط به کریتوس رای ثابت دادم . :d در واقع تنها شخصیتی هست که تو هر دوره در مقابل هرکی بوده بهش رای دادم

این قضیه مصطفی هم فرق میکنه و دلیل داره که اینجوری باهاش حرف میزنیم :|:d

حالا بگو یعنی به کی رای میدی:d
Kratos-Sackboy-03.jpg

سخت ترین انتخاب ممکن ...
حقیقتش من با شخصیت کریتوس توی قسمت 1 و 2 خیلی حال کردم ولی توی قسمت سوم چون این شخصیت به کمال رسید اونوقت بود که واقعا عاشقش شدم ...
واقعا انتخاب خیلی خیلی خیلی سختیه ...
از اونور جان مارستون که اونم از لحاظ شخصیت در مقابل کریتوس هیچ جوره کم نمیاره!
اینجا است که بحث سلیقه ای میشه ...
هنوزم نمیتونم رای بدم؟!
کلا شخصیت های وسترن رو میپرستم مخصوصا بهترین این شخصیت ها که همین جان مارستون باشه ولی وقتی دیالوگای کریتوس توی خدای جنگ 3 یادم میاد کلا یه جور دیگه میشم!
فعلا دست نگه داشتم از رای دادن ...
میدونم یه رای قطره ای از دریا است ولی به خاطر عذاب وجدان خودم باید کاری کنم که راحت باشم ... :دی

رقابت فردی با شخصیت‌پردازی‌ عالی و فردیکه شخصیت خفنی داره .
واقعا سخته . . .
جان شخصیتی داره که اون رو در لابلای زندگیه روزمره مون میتونیم پیداش کنیم ودیالوگها ، محیط و سایر شخصیت ها ، همه و همه یک حس نوستالژیک رو درمون بوجودمیاره . یک شحصیت مستند گونه ی قابل باور تکرار نشدنی ....
کلا حس بهتری نسبت به جان دارم و احساس کردم که دینم رو باید بهش ادا کنم و در این روزگار بس ناجوانمردانه که همه خودآگاه یا ناخودآگاه به سوی شخصیت های اکشن کشیده میشوند و در این مهلکه بس گرفتار میشون جان عزیز را تنها نگذارم ... :d

امیدوارم جان 2 برابر تمام گلوله هایی که در بدن او خاموش شدن رای بیاره
09457F100.jpg

یخورده گفتم واسه جان تبلیغ کنم ولی امیدوارم تو رای اووردنش تاثیر نداشته باشه
در اخر دنیا کریتوس

نه بابا جان مارستون در مقابل هر کاراکتر انحصاری دیگه هم بود جز کریتوس من بهش رای میدادم ولی مهم اینه که من کلا در هر دوره فقط و فقط به کریتوس رای ثابت دادم . :d در واقع تنها شخصیتی هست که تو هر دوره در مقابل هرکی بوده بهش رای دادم

این قضیه مصطفی هم فرق میکنه و دلیل داره که اینجوری باهاش حرف میزنیم :|:d

چه فرقي داره اخه:d
من تو اين نظرسنجي به اون كسي علاقه دارم راي ميدم
چون احساس ميكنم جان از لحاظ شخصيتي عين منه و من بجز اون و اسنيك با هيچ شخصيت مذكري حال نكردم بهش راي دادم:d
الان من 5 تا نسخه گاد آف وار رو زدم ميتوني بري تو پروفايل psn من نگاه كني هيچجوره علاقه اي ايجاد نشده
ولي بجاش رد دد اينقدر حال كردم كه
وقتي جان مرد گريه كردم:((
يا اخراي متالگير 4 كه وقتي اسنيك داخل اون اطاق مركزي ميشه فك كنم اوتر هيون بود وقتي ديدم اسنيك داره چه زجري ميكشه گريم گرفت
ولي در مورد كريتوس و هيچ شخصيت ديگه اي اينجوري نشدم:d
ضمنا تو خودت دور قبل به ماركوس فينيكس راي دادي پس منم بيام بگم تو فن سوني نيستي:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or