دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من شیفته اون صحنه های بازی هستم که از کیف سامسونت اسنایپو در میاره با خونسردی سر همش میکنه شکلیک میکنه بعد با خونسردی کامل در حالی که دور نمای کاملا متلاطمی میبینی رایفلو جدا میکنه هر تیکرو میزاره سر جاش کیفو میبنده اروم قدم میزنه میره
تو خیلی از فیلم ها و بازی های بعدش از این حرکت کپی زده شده ها
دقیقا ! من هم عاشق همین سکانس های بازی بودم . مخصوصا این مرحله از نسخه اول بازی که با یه آسانسور میرفتیم رو پشت بوم و از همونجا با اسنایپ رئیس باند خلافکارا رو حین انجام معامله ترور میکردیم!:d
یادمه همیشه این مرحله رو به این صورت میرفتم که حین بالا رفتن بالابر همزمان کیف سامسونت رو باز میکردم و تا رسیدنش به بالا اسلحه اسنایپ کامل سر هم شده بود!:d ... اصلا یه حس خود خفن بینی عجیبی کل وجودمو فرا میگرفت!!!:d

66282203779380428245.jpg

الطیر یک شخصیت استثنایی تو این نسله ولی در مقام مقایسه با شماره 47 اصلا نمیتونم کنار هم فرضشون کنم! حداقل اون حسی که من تو بازی Hitman 2 داشتم و اون داستان شخصیت پردازی که واقعا غیر قابل انکاره! فقط اونهایی که تو زمان خودش تجربه کردن میتونند درک کنند. فقط کسی که آخر Code name 47 رو دیده باشه میتونه درک کنه!
Good luck!

به نظر من که هیچ فرقی نمیکنه کی بیاد بالا
چون اول تا آخر BATMAN اول میشه که فکر کنم همه هم میدونستن
دو تا بازی فوق العاده و سه تا فیلم عالی باعث شده که کلی طرفدار پیدا کنه....
مخصوصا الان که به تازگی T.D.K.R و B:AC منتشر شده و ملت یه کم بیشتر از بقیه تو جو بتمن هستن
کلا احتمال 99% این دوره رو برنده میشه
پ.ن: احتمالا خیلی ها این سوال رو پرسیدن ولی من به عنوان گله میگم....از کل فاینال فانتزی فقط کلود و سفیروث و وینسنت؟ همین فقط....؟
دم شما گرم
سیفروٍث که نبود تو کاراکتر بتل شخصیت منفی هاست،Lightning بود که همون دور اول با اقتدار حذف شد
آره .راست میگی سفیروث نبود....
کلا از 13 تا فاینال فانتزی و کلی SPIN-OFF فقط 3 تا شخصیت...؟
ایول بابا...ایول

آخرین ویرایش:
پ.ن: احتمالا خیلی ها این سوال رو پرسید ولی من به عنوان گله میگم....از کل فاینال فانتزی فقط کلود و سفیروث و وینسنت؟ همین فقط....؟
دم شما گرم

سیفروٍث که نبود تو کاراکتر بتل شخصیت منفی هاست،Lightning بود که همون دور اول با اقتدار حذف شد
اما همون بهتر که نباشن
وقتی یکی میاد به کلود میگه گلابی چه انتظاری دارید!؟؟!؟:|:|:-o:|:|:|:|:((:|:|:|)x:|
کلاً Cloud تو 3 مرحله حضورش 201 رای آورد که از یک مرحله خیلی ها کمتره:(

562 نفر تا الان رای دادن
کاراکتر برنده تقریبا مشخص شده 8->

از شروع کاراکتر بتل اولین باره اینقدر استرس دارم:d (به برد الطائر نا امیدم:|)

به جان خودم علی ، هرچی زور زدم نفهمیدم این کفتر باز .......ببخشید عقاب باز (:d) اصلا میزان ابهتش در اندازه Agent 47 هست نفهمیدم !! :d

تو خلوص نیت نداشتی وحید :دی وگرنه ابهت الطائر بر همگان آشکاره >:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or