دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
47 3 برابر الطیر قدمت داره
پیشکسوتیه واسه خودش >:)
بابا کچلی که بارکد داره هم شد هدف:d
الطایر مستر اساسین بوده سنش هم از 47 که روباتی بیش نیست بیش تر هست به سلاح هایی دست پیدا کرده که کمترین انسانی تونسته ازش استفاده کنه این همه کار کرده بعدش این کچل بارکد دار برامون ادم شد

کم مونده بود الطایر کبیر بشه سوسول! :|
----
آی ایها الناس به الطایر رای بدید! چجوری دلتون میاد به این شخص بزرگوار رای ندید ؟ :d
49445068357932068304.jpg

آقا یه شرطی بزارید تا همه به الطائر رای بدن! مثلا حذف اتزیو!! نمیشه که جفتشونم بیان بالا خز میشه!! کدوم یکی حذف شه ? شما بگید,هدایت بچه ها با من !!!
اتزیو تا همینجا هم خیلیا ومده بالا! :d اصلا جفتشون رو ببریم بالا که بهم بخورن،آخر کا با الطایر کبیر میزنیم با خاک کوچه یکسانش میکنیم :d (الطایر حالا بیاد بالا ... خوردنش به اتزیو پیش کش :d )

آخرین ویرایش:
آقا یه شرطی بزارید تا همه به الطائر رای بدن! مثلا حذف اتزیو!! نمیشه که جفتشونم بیان بالا خز میشه!! کدوم یکی حذف شه ? شما بگید,هدایت بچه ها با من !!!

47

اگر به فکر دیگران نیستید، لااقل به فکر آخر و عاقبت خودتان باشید

jylhy00jb6h18viyh9n.jpg

الطایر ریشه نداره:دی ...تو این نسل شاخ شده فقط! تو نسل های قبلی که اصلا نبود..در نتیجه مال نیست:دی
درنیتجه agent 47دیگه:دی
چقدر از این پستای کلیشه ای زیاد شده!
حالا یه شخصیت معرکه تو این نسل معرفی شده بده؟
پس بیاین نیتان دریک، جان مارستون و کلی شخصیت بزرگ دیگه رو هم ببرین زیر سوال!

من شیفته اون صحنه های بازی هستم که از کیف سامسونت اسنایپو در میاره با خونسردی سر همش میکنه شکلیک میکنه بعد با خونسردی کامل در حالی که دور نمای کاملا متلاطمی میبینی رایفلو جدا میکنه هر تیکرو میزاره سر جاش کیفو میبنده اروم قدم میزنه میره
تو خیلی از فیلم ها و بازی های بعدش از این حرکت کپی زده شده ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or