دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من توی این نظرسنجی ها فهمیدم که کاملاً سقم سیاهه :دی آخه تا الان توی این 4 نظرسنجی سابق دقیقاً به هرکی رای دادم حذف شده ! :دی:دی
حالا به نظرتون به 47 رای بدم یا الطایر !؟ خودم که الطایر رو بیشتر دوست دارم ولی می ترسم با رای من تقدیرش تغییر کنه و حذف بشه ! :دی
رستگاری تو رای دادن با الطائره

پوچیش مونده برای 47

حالا میخوای رستگار بشی الطائر میخوای به پوچی برسی 47 به همین سادگی :biggrin1:

بعدشم من میگم باید میزاشتین ابسولوشن میومد بعد این نظر سنجی رو میذاشتین اخه 47 چه شخصیتی داره؟ تو هر نسخه اینو بکش اونو بکش... تازه یادشون افتاده اقا این 47 بدبخت شاید خودشم شخصیتی داشته باشه به اونم بپردازیم... که با این وضعیت قطعا در مقابل الطائر سوسکی بیش نیست :biggrin1:

12685503588662959152.gif

رستگاری تو رای دادن با الطائره

پوچیش مونده برای 47

حالا میخوای رستگار بشی الطائر میخوای به پوچی برسی 47 به همین سادگی :biggrin1:

بعدشم من میگم باید میزاشتین ابسولوشن میومد بعد این نظر سنجی رو میذاشتین اخه 47 چه شخصیتی داره؟ تو هر نسخه اینو بکش اونو بکش... تازه یادشون افتاده اقا این 47 بدبخت شاید خودشم شخصیتی داشته باشه به اونم بپردازیم... که با این وضعیت قطعا در مقابل الطائر سوسکی بیش نیست :biggrin1:

آخه نه این که الطایر اینو اونو نوازش میکرد؟:d کسی که بخواد به 47 رای بده دو بازی اول کافیه براش:d

شما به 47 رای بده
قول میدم اگه خلافی مرتکیب شی به خاطر رایت تو مجازاتت تخفیف قائل شم :دی

:horse:
از آنجایی که بنده ی حقیر روحیه ای مارکسیسمی دارم و با حُکّام آبم در یک جوی نمیرود ترجیه میدهم مجازاتها را به جان ناقابلم خریده و مثل مردم رعیت زیر بار ننگ چنین رشوه ای نروم و به یکی از رهبران فرقه ی آساسین ها که مردمی تر هستند رای بدهم ...

:ban:

بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که در این دو راهی سخـــت
آدمی که نوستالژیک تره رو انتخاب کنم

کی آخه می تونه به هیتمن رای نده ؟
قشنگترین صحنه ایی که توو بازی های کامپیوتری دیدم صحنه ای بود توو هیتمن 1 یا 2 خوب یادم نیست اما یه مرحله بود توو مسکو باید از یه ساختمون دیگه یه نفر دیگرو تویه ساختمونه دیگه با اسنایپر می زدی آقاما هرچی می زدیم این یارو نمی مرد ! یکی دیگه ام از پشت مارو میزد، بعد از کلی کلنچار گفتیم بریم شخصاً بکششیم رفتیم توو ساختمونه توو اتاق طرف ! دیدیم زررررشک یارو اصلا یارو نیست ! یه ماکنه از عکس خودش

خدا وکیلی هیتمن واقعا خارق العاده ترین شخصیت رو داره . بازیش طوری که به ما ها اجازه میده خودمون تصمیم بگیریم چیکار کنیم و دقیقا انگار خود ما هستیم که میخوایم یه نفرو ترور کنیم
بعدشم از قدیم الایام بودنشم چی بگم . من پی سی خریده بودم شماره 2 بازی تازه اومده بود چه برسه به یکش
یکی از قشنگ ترین قسمت ها و صحنه های کل بازی رو هم که بخوام بگم برای من اون هتله بود که هم تو شماره 3 و هم bloodmoney اون مرحله وجود داشت .
خیلی جالب و زیبا طراحی شده بود . سراسر ترس و هیجان بود بخصوص در حالت خیلی سخت بازی که هیچ جای خطایی نبود
اشتباه مصادف با تمام
از کلت و صدا خفه کنش بگم یا اون وینچستری که لای بسته ی گل ها مخفی بود یا اون سیم بکسری که خورده شیشه قاتیش بود؟:d

خدا وکیلی هیتمن واقعا خارق العاده ترین شخصیت رو داره . بازیش طوری که به ما ها اجازه میده خودمون تصمیم بگیریم چیکار کنیم و دقیقا انگار خود ما هستیم که میخوایم یه نفرو ترور کنیم
بعدشم از قدیم الایام بودنشم چی بگم . من پی سی خریده بودم شماره 2 بازی تازه اومده بود چه برسه به یکش
یکی از قشنگ ترین قسمت ها و صحنه های کل بازی رو هم که بخوام بگم برای من اون هتله بود که هم تو شماره 3 و هم bloodmoney اون مرحله وجود داشت .
خیلی جالب و زیبا طراحی شده بود . سراسر ترس و هیجان بود بخصوص در حالت خیلی سخت بازی که هیچ جای خطایی نبود
اشتباه مصادف با تمام
از کلت و صدا خفه کنش بگم یا اون وینچستری که لای بسته ی گل ها مخفی بود یا اون سیم بکسری که خورده شیشه قاتیش بود؟:d

منم با اون مرحله هتلش (فکر کنم مرحله هفتش بود :دی) خیلی حال کردم بالای 10 بار اون مرحله رو رفتم :دی
یکی از بهترین قابلیت هاش هم تو هیتمن 4 بود که میشد رو وسایل بمب کار بزاری :دی خداییش تا حالا هیچ بازی مثل هیتنم من رو جلب نکرده :)
پرچم agent 47 بالاست

الطائر: تو مردمی رو که مثل تو فکر نمیکردند میکشتی؟مجد: البته که نه! من اونا رو برای این میکشتم چون میتونستم. برای اینکه سرگرمی من بود. برام جالبه. میدونی سرنوشت یک نفر وقتی در دستانت قراره تعیین میشه چه حسی داره؟ مردم از من به وجد اومده بوند. میدونی چه قدر از من میترسیدند؟ من مثل یک خدا بودم. اگر تو هم قدرت کافی داشتی همین کار را میکردی...
الطائر: اره شاید یکبار انجام بدم،(منظور الطائر این هست که حالا سرنوشت تو دست منه و میخوام یک بار امتحانش کنم) حالا متوجه شدم که اونایی که خودشون رو بالاتر از دیگران قرار میدند، چه سرنوشتی سرشون میاد.
مجد: چه سرنوشتی؟
الطائر: بزار نشونت بدم(الطائر با تیغ آستینش گردن مجد را میدرد.)

یک تبلیغات درست و حسابی هم نمی کنی براش:d
آخه فکر نمیکردم اینقد غریب باشه :d اگر نه حتما از قبل برنامه ریزی میکردم و براش تبلیغ میکردم :|
بنویس هرکی به الطیر رای بده براش اواتار و امضا می زنی:d
فایده نداره

پ.ن : باز خوبه بودن شهاب تو سایت مهم بود تهدید کرد جواب داد :d (دانته حذف نشد>:d)
من میترسم تهدید کنم "ااگر الطائر حذف بشه از سایت میرم"
طرفدارهای الطائر هم برن رای ـشون رو پس بگیرن و به 47 رای بدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or