دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من فن x360 نيستم وحتي بيشتر به انحصاري هاي سوني تمايل دارم اما به چيف رأي دادم
چون چيف بايد با دستان كريتوس حذف بشه
به هر صورت چيف لياقت يه حذف با شرافت رو داره نه اينكه به دست يه تازه وارد حذف بشه

دوستان من فن x360 نيستم وحتي بيشتر به انحصاري هاي سوني تمايل دارم اما به چيف رأي دادم
چون چيف بايد با دستان كريتوس حذف بشه
به هر صورت چيف لياقت يه حذف با شرافت رو داره نه اينكه به دست يه تازه وارد حذف بشه
یه تازه وارد ولی حرفه ای ....

تبريك ميگم به طرفداران Kratos معظم كه شخصيت محبوبشون اين چنين با اقتدار صعود كرد و همچنين تبريك ميگم به طرفداران commander shepard كه انقدر خوب حمايت كردن و راي دادن;)

و اما راي بنده تو اين گروه فقط و فقط حضرت John marston هستش:d

4454779.jpg

با اینکه شخصیت پردازی جان مارستون تو این نسل و بین تمام کاراکترایی که معرفی شدن تکه اما چه میشه کرد وقتی صحبت از HALO و قهرمان بی بدیلش یعنی MASTER CHIEF
البته به احتمال زیاد چیف صعود نمیکنه به همون دلایلی که همه میدونن فقط امیدوارم مثل شپرد با تعداد رای خوب حذف بشه

خیلیاتون از صدقه سری همین ایکس باکس دارید به سرگرمی مورد علاقتون میپردازید و متاسفانه الانم ادعاتون میشه.

داداش کی شما رو از بن در آورده ؟ بگو من یه صحبتی باهاش بکنم . ( این حرفای جوک و بی ربط چیه آخه وسط بهبوهه ی نظر سنجی دارین میگین ؟؟؟ )

با افتخار به آسمان مینگرد و با خیالی آسوده تر به فکر مرحله بعدی است! :d

632877_20120606_screen008.jpg

البته خودمونیما، John هم رقیب بسیار قدرمت و سختکوش و دوست داشتنیئیه، ببخشید بوده!:d

البته خودمونیما، John هم رقیب بسیار قدرمت و سختکوشیه
احتمال صعود چیف که خیلی کمه، ولی خب ما تلاشمون رو می کنیم :دی ولی جان مارستون هم شخصیت فوق العاده ای هست، در کل دور بعد رای ما واسه John هست، حالا هر کدوم که صعود کنن مهم نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or