دوستان هدف اصلی صعود نیت ـه ! :d دیگه همگی حمله ور نشین به کرش رای بدین !وای بر شما اگه نیت بشه نفر دوم
:d
)نصیحت من به دوستان در مورد گروه هشتم این هست که نگاه نکنید فن چه کنسولی هستین یا متای کدوم بازی بالاتر هست به خود کارکتر نگاه کنید..
عزیز گلم به شما هیچ ربطی نداره که کی میخواد به کی رای بده و اصولا این یه مورد از حیطه ی شما خارج هست و هر کی هم با هر نگاهی که دوست داره به شخصیت و نامزد ها رای میده !!
رای خود رو بده و برای کسی هم حکم صادر نکن تا دوباره در تاپیک تخته نشده !!
فعلا که با لحن زیبای شما تاپیک باید قفل بشهعزیز گلم به شما هیچ ربطی نداره که کی میخواد به کی رای بده و اصولا این یه مورد از حیطه ی شما خارج هست و هر کی هم با هر نگاهی که دوست داره به شخصیت و نامزد ها رای میده !!
رای خود رو بده و برای کسی هم حکم صادر نکن تا دوباره در تاپیک تخته نشده !!
اون بالا نوشتم نصیحت..! حرفی از چماق و چاقو و شمشیر و اینها نزدم..!
همانطوری که شما از دیگر کاربرها مستقیما خواهش میکنین به فلان کارکتر خاص رای بدن منم به صورت کلی و بدون کوچیکترین اسمی دارم نظر میدم..ok..؟
شما اگه پیگیر تاپیک بودی متوجه میشدی که در تاپیک بعلت همین افراد روشن فکر و مثلا الد اسکول بود که بسته شد و انگار براشون یکبار هم کافی نیست !!فعلا که با لحن زیبای شما تاپیک باید قفل بشه
والا ما میایم میگیم به فلان شخصیت رای بدید نمیایم بگیم به فلان شخصیت رای ندید ولی بیاید به شخصیت به من رای بدید !!
نه مثل بعضی بازی ها که خود فن های اون ها هم نمیدونی کی دختری کی پسره..؟ کی چشم چپش کوره کی چشم راستش و الا آخر..:d

از بین برو بچه های ناتی فقط یکی میاد بالاحالا بیخیال این حرفها. ببینم میتونید کاری کنید کراش شگفتی دوم این جام بشه یا نه![]()
![]()