دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انتخاب بين Crash و Nathan برام كمي مشكل بود اما هرگز نمي تونم از محبوب ترين شخصيت زندگيم تو دنياي گيم به سادگي رد بشم پس به حضرت:

2988583-198174-1280.jpg

Nathan Sackboy Drake راي دادم:d

دوستان هدف اصلی صعود نیت ـه ! :d دیگه همگی حمله ور نشین به کرش رای بدین ! :| وای بر شما اگه نیت بشه نفر دوم :|:d

اشتباهت همینجاست! :دی هدف اصلی صعود کراش به عنوان نفر اوله :دی (ولی احتمال میدم حذف بشه :(( )

وای وای وای یکی منُ بگیره مردم از خنده..اونها کی بودن داشتن مارکوس رو میبردن زیر سئوال..؟ شخصیت مارکوس یکی از برترین های این نسل بود

تو برتری شخصیت مهم نیست بازی محبوب شما متا 96 داشته باشه مهم این هست که یک شخصیت پردازی اینقدر قوی باشه که تمام گیمرها اون رو کامل بشناسند نه مثل بعضی بازی ها که خود فن های اون ها هم نمیدونی کی دختری کی پسره..؟ کی چشم چپش کوره کی چشم راستش و الا آخر..:d

================

نصیحت من به دوستان در مورد گروه هشتم این هست که نگاه نکنید فن چه کنسولی هستین یا متای کدوم بازی بالاتر هست به خود کارکتر نگاه کنید..

نصیحت من به دوستان در مورد گروه هشتم این هست که نگاه نکنید فن چه کنسولی هستین یا متای کدوم بازی بالاتر هست به خود کارکتر نگاه کنید..

عزیز گلم به شما هیچ ربطی نداره که کی میخواد به کی رای بده و اصولا این یه مورد از حیطه ی شما خارج هست و هر کی هم با هر نگاهی که دوست داره به شخصیت و نامزد ها رای میده !!

رای خود رو بده و برای کسی هم حکم صادر نکن تا دوباره در تاپیک تخته نشده !!

عزیز گلم به شما هیچ ربطی نداره که کی میخواد به کی رای بده و اصولا این یه مورد از حیطه ی شما خارج هست و هر کی هم با هر نگاهی که دوست داره به شخصیت و نامزد ها رای میده !!

اون بالا نوشتم نصیحت..! حرفی از چماق و چاقو و شمشیر و اینها نزدم..!

همانطوری که شما از دیگر کاربرها مستقیما خواهش میکنین به فلان کارکتر خاص رای بدن منم به صورت کلی و بدون کوچیکترین اسمی دارم نظر میدم..ok..؟

فعلا که با لحن زیبای شما تاپیک باید قفل بشه

اون بالا نوشتم نصیحت..! حرفی از چماق و چاقو و شمشیر و اینها نزدم..!

همانطوری که شما از دیگر کاربرها مستقیما خواهش میکنین به فلان کارکتر خاص رای بدن منم به صورت کلی و بدون کوچیکترین اسمی دارم نظر میدم..ok..؟

والا ما میایم میگیم به فلان شخصیت رای بدید نمیایم بگیم به فلان شخصیت رای ندید ولی بیاید به شخصیت به من رای بدید !!

---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------

فعلا که با لحن زیبای شما تاپیک باید قفل بشه
شما اگه پیگیر تاپیک بودی متوجه میشدی که در تاپیک بعلت همین افراد روشن فکر و مثلا الد اسکول بود که بسته شد و انگار براشون یکبار هم کافی نیست !!

والا ما میایم میگیم به فلان شخصیت رای بدید نمیایم بگیم به فلان شخصیت رای ندید ولی بیاید به شخصیت به من رای بدید !!

نگاه کن نقل قولی که از صحبت من کردی هیچ مشکلی نداره.. خیلی شیک گفتم اگر به شخصیت خود کارکتر توجه کنید بهتر هست..

مثل این میمونه یکی بیاد بگه ملت اگر راست بگین خیلی بهتره.. بعد یک عده بریزن سرش بگن تو بیخود میکنی ملت رو نصحیت میکنی..!

نه مثل بعضی بازی ها که خود فن های اون ها هم نمیدونی کی دختری کی پسره..؟ کی چشم چپش کوره کی چشم راستش و الا آخر..:d

اگه من بدونم مشکلت با کاراکترهای MGS چیه!؟!؟:-?
خیلی خوب میشه:دی
البته به نظر میرسه بیشتر با فن نماها مشکل داری

حالا بیخیال این حرفها
biggrin1.gif
. ببینم میتونید کاری کنید کراش شگفتی دوم این جام بشه یا نه
biggrin1.gif
از بین برو بچه های ناتی فقط یکی میاد بالا=((
امیدوارم ضایع بشم اساسی:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن