دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
what The Hell?
Mr8a.png

به عشق FF به کلود رای می دهیم

من تمام شما رو مرتد اعلام میکنم :d چجوری دلتون میاد با وجود کراش به نیت رای بدید ؟ :d
به کراش! این عزیز دل برادر رای بدید! :d کاراکتر از این باحال تر اصلا تو دنیا وجود نداره :d

کراااااااش فانتزی ترین و بهترین کاراکتر تازیخ دنیای رنگارنگ و کودکانه !:d
همین الانم دلم واسش تنگ شده ! واسه ماشین روندن احمقانه اش !:d
واقعا تو بِیس بچگیم کراش نقش بسزایی داره ! با اون بوم رنگه که صداش کلفت بود راهنمایی می کرد ! تو رانندگیم می خوردی بهش سرعتت زیاد می شد !
عالی بود ! اونایی که PS1 داشتن تو مرحله آخرین اولین بازی کرش رفتن فضا برای مبارزه با اون پروفسور کچل می فهمن چی میگم
رای ما کراشــــــــــــــــــــــ

1345384544.jpg

ایول مارکوس عجب صعود مقتدرانه ای داشت، 30 تا رای بیشتر از سم فیشر آورد :دی خودم آخرش به مارکوس رای دادم، چون همونجوری که مشخص بود اسنیک به راحتی اول شد :دی

ایول مارکوس عجب صعود مقتدرانه ای داشت، 30 تا رای بیشتر از سم فیشر آورد :دی خودم آخرش به مارکوس رای دادم، چون همونجوری که مشخص بود اسنیک به راحتی اول شد :دی

خب این نشون داد که اکثرا نمیتونن شخصیت رو از بازی جدا کنن ! نه از لحاظ شخصیت پردازی و نه قدمت این 2 تا با هم قابل مقایسه نبودن ، و در واقع Gears of War تونست Sam Fisher رو شکست بده ...

خب این نشون داد که اکثرا نمیتونن شخصیت رو از بازی جدا کنن ! نه از لحاظ شخصیت پردازی و نه قدمت این 2 تا با هم قابل مقایسه نبودن ، و در واقع Gears of War تونست Sam Fisher رو شکست بده ...
حالا چه گیری دادی به مارکوس :دی فکر کنم این بحث چند صفحه پیش انجام شد و آخرش هم به دعوا کشیده شد پس به شخصه علاقه ای ندارم قضیه رو باز کنم :دی ولی مسابقه محبوب ترین شخصیت هست، نه بهترین شخصیت پردازی یا قدیمی ترین شخصیت :دی
==
دیدن این هم فکر کنم خالی از لطف نباشه:
http://nintendoeverything.com/60842/
19. Marcus Fenix (Gears of War, Microsoft, 2006)
24. Sam Fisher (Tom Clancy’s Splinter Cell, Ubisoft, 2002)

آخرین ویرایش:
حالا چه گیری دادی به مارکوس :دی فکر کنم این بحث چند صفحه پیش انجام شد و آخرش هم به دعوا کشیده شد پس به شخصه علاقه ای ندارم قضیه رو باز کنم :دی ولی مسابقه محبوب ترین شخصیت هست، نه بهترین شخصیت پردازی یا قدیمی ترین شخصیت :دی

ما که هرچی گشتیم کلمه "محبوب ترین" کارکتر رو در این مسابقه ندیدیم :d
ولی فکر کنم شخصیت پردازی تاثیر زیادی داره البته توو فینال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or