دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از جهت مارکوس فنیکس !
باو واضح حرف بزن :| :دی اگه منظورت اینه که به مارکوس رای نمیدم واسه اینه که در شرایط عادی بین مارکوس و اسنیک قطعا اسنیک رو انتخاب میکنم، ولی چون دلم نمیخواد مارکوس حذف بشه هنوز نمی دونم به کدومشون رای بدم :دی

باو واضح حرف بزن :| :دی اگه منظورت اینه که به مارکوس رای نمیدم واسه اینه که در شرایط عادی بین مارکوس و اسنیک قطعا اسنیک رو انتخاب میکنم، ولی چون دلم نمیخواد مارکوس حذف بشه هنوز نمی دونم به کدومشون رای بدم :دی

منظور اینه که من اصلا درک نمیکنم که یک نفر چطوری میتونه به مارموس فنیکس رای بده چه برسه به اینکه اسنیک و سم فیشر هم حضور داشته باشند ... و حتی ناروتو ! :d

به ناروتو رای بدید. بالاغیرتا به ناروتو رای بدید. تورو به ریش بیگ باس به ناروتو رای بدید.

رای بده دیگه آقا رای بده. گناه دارم یه بچه اس فقط :|

بتمن همچین با قدرت اول شد :دی
این دور هم هنوز بین Snake و Marcus به نتیجه نرسیدم :| البته Snake که طبیعتا اول میشه احتمالا در راستای فن بازی به Marcus رای میدم :دی

اگر به ناروتو رای نمیدی، حداقل به اسنیک رای بده که صعودش حتمیه :-" :دی

به ناروتو رای بدید. بالاغیرتا به ناروتو رای بدید. تورو به ریش بیگ باس به ناروتو رای بدید. رای بده دیگه آقا رای بده. گناه دارم یه بچه اس فقط :|
به ریش بگ باس به کی رای بدیم =)) میگم شهاب خوب تبلیغ میکنی :دی من که به اسنیک رای دادم اگه شانسه مارکوس میاد بالا =)) شخصثیت از همه جهات کروی و غیر کروی فقط اسنیک :دی بعد سم بعد دل شهاب و نشکونیم ناروتو و بعد دیگر مارکوس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or