دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا این مارکوس نخاله چ میگه این وسط:| رای های سم رو هم پخش میکنه:|
آقایون مایکروسافت فن، بیاین و بی خیال مارکوس بشین، رای هاتون رو بدین به فیشر:دی

سینا قبل از اینکه بیام تو تاپیک دیدم پست دادی

100% فک میکردم لابد دوباره یه آیه خوندی ... که رستگار بشن بچه ها :|

ولی دیدم :| زایه شدم :| !

marcus-fenix-vs-solid-snake.jpg

رقابت اصلی بین این دو تاست . سم رو دوس دارم ولی تو بد گروهی افتاده :))

خوب 360 فن های گرامی ببینم میتونین قهرمان افسانه ای تون رو بیارید بالا ؟؟ به مارکوس فینیکس رای بدین تا این سم بیش از پیش شرمنده بشه :دی

آخرین ویرایش:
الطائر و بتمن که صعود کردن :x

الان بریم برای حذف کردن ناروتو :دی از همین تریبون اعلام میکنم که اوچیهایی های سایت دست به دست هم بدیم تا ناروتو رو آخر کنیم :دی

اوچیها فن ها به شخصی غیر از ناروتو رای دهید، باشد که رستگار شده و شارینگانتان فعال شود :دی

الطائر و بتمن که صعود کردن :x

الان بریم برای حذف کردن ناروتو :دی از همین تریبون اعلام میکنم که اوچیهایی های سایت دست به دست هم بدیم تا ناروتو رو آخر کنیم :دی

اوچیها فن ها به شخصی غیر از ناروتو رای دهید، باشد که رستگار شده و شارینگانتان فعال شود :دی

الان ناروتو نماینده ی کل شخصیتهای ناروتو:d هست,طرفدارای ساسکه:-& هم باید ازش دحمایت کنن!!
من به عنوان یه ناروتو فن:d امیدوارم حذف نشه هرچند میشه!!:d

دوستان فن بازی رو بزارید کنار و بیاید به نینجای خندونمون رای بدین :d اسنیک که میره بالا! پس یک سری از اسنیک دوستان بیان و به ناروتو کمک کنند :d
---
علی تو هم خیانت نکن! :d اوچیهایی ها اصلا نباید این دور و بر پیداشون بشه :d برو الکی رای ها رو از ناروتو دور نکن! :d

بتمن همچین با قدرت اول شد :دی
این دور هم هنوز بین Snake و Marcus به نتیجه نرسیدم :| البته Snake که طبیعتا اول میشه احتمالا در راستای فن بازی به Marcus رای میدم :دی

من به عنوان یه ناروتو فن:d امیدوارم حذف نشه هرچند میشه!!:d
حتی معجزه الهی هم نمیتونه ناروتو رو از این گروه بالا بیاره ... :دی
تا همینجاشم قاچاقی بالا اومده ... :دی
خوب همونطور که حدس میزدم بتمن بازم اول شد .. انشالله میریم برا قهرمانی تو این دوره کاراکتر بتل ...
قبلا هم گفتم که افتخاری بود برای الطائر بزرگ که توی گروه بتمن دوم شه ... :>:دی
خوب از همین تریبون حمایت خود را از سم فیشر اعلام مینماییم ...
خوب سالید جون که هیئت فداییان داره برا خودش و نیازی به رای جمع کردن نیست ... :دی
مطمئنا رقابت تو این دور بین سم فیشر و مارکوسه که قطعا سم میاد بالا اونم به لطف PC گیمرها ... :دی

امیدوار بودیم الطیر اول شه :دی ولی عیب نداره همین که اومد بالا خوبه.

به بیگ باس که درست حسابی رای نداید حداقل به اسنیک رای بدین شاید رستگار شدید. (قول نمیدم البته :دی)

دوستان فن بازی رو بزارید کنار و بیاید به نینجای خندونمون رای بدین :d اسنیک که میره بالا! پس یک سری از اسنیک دوستان بیان و به ناروتو کمک کنند :d
---
علی تو هم خیانت نکن! :d اوچیهایی ها اصلا نباید این دور و بر پیداشون بشه :d برو الکی رای ها رو از ناروتو دور نکن! :d

هرچقدر هم تبلیغ کنی اینجا دیگه برای ناروتو پایان راهه >:):دی اگه کاکاشی توی نظرسنجی بود بهش رای میدادم ولی ناروتو :-&
---
Fear The Uchihas >:)

بینم سالید که تبلیغ نمیخواد،میخواد!؟;))

نبینم کسی بگه که سالید که میاد بالا به فلانی رای بدیم:|
دوس دارم رکورد کریتوس رو بزنهb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or