دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در اینکه الطایر اوله که هیچ شکی نیست ولی میخواید برای اینکه اختلاف 3 رقمی نشه من به بتمن رای بدم؟:d:))
البته رای رو که مث یه مرد به الطایر دادم:d

در اینکه الطایر اوله که هیچ شکی نیست ولی میخواید برای اینکه اختلاف 3 رقمی نشه من به بتمن رای بدم؟:d:))
کل کل نکن باو :d
گروه خطرناکیه :|
ما با همه طرفدار های بتمن دوستیم ;;) و ازشون میخوایم بیان به الطائر رای بدن تا دوستیمون محکم تر بشه :-*

20937852019321726441.jpg
97313023316253661974.png
به این بزرگمرد رای دهید،باشد که رستگار شوید :دی

حس و حال تبلیغ برای بتمن رو ندارم چون میدونم تو این گروه اوله ... :>
خودم متالگیر 3 رو تازه بازی کردم و به راحتی میگم که نیکد اسنیک یا همون جک و یا همون بیگ باس رفت جزو 5 شخصیت محبوب گیمیم ... باید در مقابل این شخصیت بزرگ از بتمن حمایت می کردیم که خوب کارمون رو هم انجام دادیم ...
الطایر خیلی خفنه و اونم جزو محبوب ترین شخصیت های گیمیمه ولی به بتمن نمیرسه ...
تجربه هم نشان داده برای هر شخصیتی که تو این تاپیک بیشتر تبلیغ شه کمتر رای میاره! :دی
نمونش دور قبلی که ما طرفدارای تامی و یه عده طرفدارای باس خودمون رو کشتیم ولی هر دوشون حذف شدن!!! :|

تبریک میگم بابت دانته و prince
دقیقا چیزی شد که باید میشد
تبریک میگم بابت هیتمن و بیگ باس
اینم چیزی شد که باید میشد
زودتر از موعد یه تبریکم بگم بابت الطاییر و بتمن :cheesygri

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

واقعا متاسفم

دسترسی کاربران

amin-ps360
Tommy Fisher
koorosh sh
.: Darkness :.
mohammadl021
Black Operate

به مدت 2 روز از سایت قطع میشه. تاپیک هم فعلا قفل میمونه تا وقتی که فرهنگ بحث کردن رو پیدا کنید
اقا معذرت میخوام
حق با شماست، یکم زیاده روی شد 8-|

.He is not a Hero ... He is a silent guardian and a watchful protector ... a Dark Knight
اون یه قهرمان نیست ... اون یه مراقب خاموشه ، یه پشتیبان مراقب ... یک شوالیه تاریک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or