دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مسترچیف

---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ----------

این چه مسخره بازیه دو کارکتر انحصاری ایکس باکس تو یک گروه؟امیدوارم تو گروه های دیگه ام دو تا انحصاری PS3 رو با هم ببینیم.وگرنه معلوم میشه.....

100 درصد کریتوس اول هست و رای های آلن و مستر تقسیم میشه

البته با این گروه شاهکار اگر ضعیف ترین کارکتر PS هم تو این گروه بود اول می شد

میزنیم همشون رو با خاک یکسان میکنیم >:) اصلا کسی نمیتونه جلوی کریتوس کبیر قد علم کنه >:)

---
این پیام از احسان چوجی میباشد :

به کلمه ی اسپارتان که رجوع کنید , کاملاً مشخص میشه که چه کسی واقعاً هست و چه کسی فقط این اسم رو یدک میکشه
4.gif

رای ما Master Chief، الکی به Alan Wake رای ندید تا رای ها پخش بشه :| به صورت متمرکز همه به Master Chief رای بدن :دی اگه رای ها پخش بشه هر دوتاشون حذف میشن، اینجوری حداقل یکیشون میاد بالا :دی
==
اینا رو بخونید و به چیف رای بدید
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

Wake me... when you need me -John 117

You have been called upon to serve, you will be trained... and you will become the best we can make of you. You will be the protectors of Earth and all her colonies -Dr. Catherine Halsey

و در نهایت:
Spartans never die, they’re just missing in action -Carter

آخرین ویرایش:
برای اولین بار با خیالی کاملا راحت به کریتوس بزرگ رای میدهیم ...
هرکی به کریتوس، این مرد فناناپذیر، مرد مردان،سلطان اسپارتان، جر دهنده ی خدایان رای نده کریتوس براش ایجوری میشه ... دی
gt_godofwarascension_e312_singeplayer_gp_rp_1280x720_3500_h32%5B13-50-41%5D.JPG

Alan Wake

6_AlanWake.jpg

رای ما Master Chief، الکی به Alan Wake رای ندید تا رای ها پخش بشه :| به صورت متمرکز همه به Master Chief رای بدن :دی اگه رای ها پخش بشه هر دوتاشون حذف میشن، اینجوری حداقل یکیشون میاد بالا :دی

اینا رو بخونید و به چیف رای بدید
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
با این که فن 360 هستم..اما معلومه که کریتوس اول میشه..چون رای های ما بین آلن و مستر چیف پخش میشه

آقا محمد، همون طور که دیدی من صفحه پیش اعلام کرده بودم Alan Wake، اما الان تحت تاثیر حرف های شما و paxa جان قرار گرفتم:(:> ولی در آخر حتی با اینکه بازم الن رو بیشتر دوست داشتم اما برای گرفتن حال بعضی از دوستان هم که شده به مستر جان رای دادم!:(:((/:):|
632877_20120605_640screen002.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or