دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خواستم به Wheatley رای بدم ولی دیدم دلم با Batman هست :دی ولی هر کی میتونه به Wheatley رای بده تا حذف نشه :دی

آخه چرا ؟

ای بزنه این بیگ باس حذف بشه ، من بسی خوشحال میشم . همش میان میگن رای خودشو میاره رای خودشو میاره .

============================================================

الان که تا آخرین صفحه رو خوندم ، دیدم که خیلیام نمیگن . :d

آخرین ویرایش:
آقا کی گفته بتمن تنهاس؟!
تو اینکه بتمن بهترین و پیچیده ترین قهرمان کمیک بوکی هستش هیچ شک و شبهه ای نیست و در مقابل سابقش هم فقط و فقط باید سکوت کرد ...
جدای از بتمن های فلسفی کریس نولان که بحث ما روی شخصیت سینماییش نیست بتمنی که توی سری آرکام معرفی شده بدون هیچ شک و تردیدی یکی از قدرتمندترین حضورهای بتمن، چه توی کمیک، چه توی سریال، چه انیمیشن، چه فیلم و ... می باشد ...
شخصیت پردازیش هم محشر بود .. بتمن شخصیتی به شدت زیرپوستی داره .. اصلا واقعا نمیتونی وصفش کنی .. فقط باید درکش کنی.
به خدا آخر آرکام سیتی کاملا گریه کردم .. وقتی که حتی به جوکر هم رحم کرد و جوکر بر سر اتفاق مرد (یا به حساب مرد!) و بتمن اون رو توی دستاش گرفت و بیرون اومد اصلا مات و مبهوت اون ابهتش بودم .. بتمن نماد کاملی از عدالته. عاشقتم قهرمان ... :x

BatmanAC%202011-12-11%2013-54-39-02.jpg

هر کسی به کراش رای بده دو تا آواتار، سه تا امضا، اشتراک پرمیوم رایگان، 50 هزار تومان نقد، تگ قرمز مدیریت، 10 هزار سکه تمام بهار استقلال آزادی جمهوری اسلامی تا خون در رگ ماست لعنت بر پدر و مادر کسی که در این محل آشغال بریزد.

آاااااااااااااااااااااااااي طرفدارن بتمن بشتابید که یک دزد دریایی داره شوالیه همیشه بیدار رو به سخره میگیره !(شوخی کردم!)
دست در دست هم دهیم به بتمن ، او را کنیم قهرمان !

اقا شرمنده راي ما از گروه قبلي جامونده بود:d

e0162ea2819f851973146046705d36e4.png

:x

تو اين گروه هم وقتي Big Boss رو ديدم گفتم برم يه كله بهش راي بدم ولي وقتي Crash رو ديدم نتونستم جلوي خودم رو نگه دارم و بهش راي دادم خلاصه از قديم گفتن يه دنياي گيم هست و يه NG ديگه وجود هركدومشون به ديگر وابسته است:d

crash_bandicoot_2_n_tranced_003.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or