دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بروبکس بکشید کنار که دَدی اومد>:d
Big_Boss_salute_by_6puu.jpg

بد از مدتی یه انتخاب سخت واسه من پیش اومد .

حالا باید به کدوم یکی از این دوتا رای بدم ؟

به قول یکی از دوستان گردالوی بابا (Wheatley) یا خود بابای گنده . اَی شِت .

با تمام احترامی که برای بتمن قائلم ولی وقتی در مقابل بیگ باس قرار میگیره هیچ کاری از دستم بر نمیاد.

به رئیس بزرگ رای بدید. این دور اگه رای هاش کم بشه هیچ عُزر و بهانه ای پذیرفته نیست. باید تو این گروه اول بشه :-l. بتمن و کراش رای های خودشونو میارن نگران نباشید.

@ بهنام یاکوزا :
سلام :):دی!!! برو پست چند صفحه قبلم رو بیار و دوباره بخون:دی!
===
اگر وُتینگ بین بابام و بیگ باس هم باشه به بیگ باس رای میدم :دی! اما اینجا به شاسی بلند مجلس، داف دافان، Bayonetta رای دادیم، شاید بیاد بالا. بمون نیاز داره، میدونی ؟گروه سختی هم هست...
بیگ باس وُتینگ lvl: پرزیدنت .

"?This is good... Isn't it"

m09i63vnfyngpdnds34z.gif

=============
پ.ن : الآن دارم از آواتار و امضام خجالت میکشم!:d امیدوارم بتمن منو ببخشه! ... خدایی شخصیت پردازی بازی های کوجیما حداقل تو دنیای گیم چند سر و گردن از رقبای خودش بالاتره ..

آخرین ویرایش:
بعد از تامل زیاد در انتخاب بین کرش و بیگ باس و بتمن, رای نهایی خود را کرش اعلام میدارم ! :d بیگ باس رو که نصف سایت میان بهش رای میدن به رای من نیازی نداره :d

همین کارها رو کردید Sully حذف شد، اونم فقط با 13 تا رای :| :دی
من خودم به سالی رای دادم :|!
همه هم دیدن تمام تلاشم رو کردم که هر 3 تا رو، یا حداقل 2 تا رو بیارم بالا نمیدونم چرا اینجوری شد :|.
من که نیومدم بگم به ناتان رای بدید، سالی و ایتن رای خودشونو میارن که حالا تقصیرا رو میندازین گردن منِ بد بخت :|:دی
@ بهنام یاکوزا :
سلام :):biggrin1:!!! برو پست چند صفحه قبلم رو بیار و دوباره بخون:biggrin1:!
===
اگر وُتینگ بین بابام و بیگ باس هم باشه به بیگ باس رای میدم :biggrin1:! اما اینجا به شاسی بلند مجلس، داف دافان، Bayonetta رای دادیم، شاید بیاد بالا. بمون نیاز داره، میدونی ؟گروه سختی هم هست...
بیگ باس وُتینگ lvl: پرزیدنت .
سلام به روی ماهت :):دی!!! تو یه نفر دیگه هیچی نگو که دل پُری دارم ازت :|:دی! اون از دور قبل که ترکمون زدی به رای های بیگ باس :| اینم از این دور که به این زنیکه ...... رای دادی :| میخوام 100 سال سیاه بالا نیاد وفتی پای بیگ باس در میونه :|:دی
بعدش هم چه ربطی به پست تو داشت :دی؟ کل رای های سالی و ایتن روی هم اندازه ی Klayman نمیشد :|:دی.
ملت جوگیرن اون صدای های ناهنجار لارا و سبیل ماریو رو به سالی و ایتن ترجیح میدن گناه من چیه این وسط :دی؟

آخرین ویرایش:
من بجز گیبریل و یکی دو نفر دیگه تمام بروبچم اومدن بالا، این یعنی من کارم رو درست انجام دادم و سیاستی که در پیش گرفتم درست بوده:دی!
بهت هم گفتم این سه نفری که توی یه گروه افتادن ایتن، سالی و نیت و این که میخوای سه تاشون بیاد بالا نتیجه خوبی نداره واستون:دی!
من از الآن اصلا شکی ندارم که قهرمان بیگ باسه یا اون یکی رفیقم که خیلی دوسش دارم، تو میتونی با سر بری تو دیوار که مرگ و حذف شدن تک تک کرکترهای مورد علاقت رو میبینی و زجر می کشی:دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or