Daedalus کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,981 من روزی رو می بینم که یه بازی درست حسابی از اسپایدی ساخته شه و فیلمش هم بترکونه یهو همه برامون اسپایدی فن شن . مثه اکثر بتمن فن های فعلی .
من روزی رو می بینم که یه بازی درست حسابی از اسپایدی ساخته شه و فیلمش هم بترکونه یهو همه برامون اسپایدی فن شن . مثه اکثر بتمن فن های فعلی .
Alkazar کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,982 نوشته شده توسط Daedalus: من روزی رو می بینم که یه بازی درست حسابی از اسپایدی ساخته شه و فیلمش هم بترکونه یهو همه برامون اسپایدی فن شن . مثه اکثر بتمن فن های فعلی . بیشتر... من وقتی 6 سالم بود پدرم بعضی از کمیک های ترجمه شده به فارسی بتمن رو برام میخوند من هم گوش میکرم !
نوشته شده توسط Daedalus: من روزی رو می بینم که یه بازی درست حسابی از اسپایدی ساخته شه و فیلمش هم بترکونه یهو همه برامون اسپایدی فن شن . مثه اکثر بتمن فن های فعلی . بیشتر... من وقتی 6 سالم بود پدرم بعضی از کمیک های ترجمه شده به فارسی بتمن رو برام میخوند من هم گوش میکرم !
genesis007 کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,983 عجب گروهی شده این گروه 6........ولی من به وینسنت ولنتاین رای دادم.........چی کار کنم دیگه کارکتر های فاینال فانتری برای من حکم یک چیز دیگه رو داره:d
عجب گروهی شده این گروه 6........ولی من به وینسنت ولنتاین رای دادم.........چی کار کنم دیگه کارکتر های فاینال فانتری برای من حکم یک چیز دیگه رو داره:d
mrspear کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,985 خداحافظی تلخ ماریو. Spoiler غول مسابقات کریتوس کبیر 160 رای - آقای مارستن 204 رای ! عرض نکردم میخواد شاخ شکن باشه.
خداحافظی تلخ ماریو. Spoiler غول مسابقات کریتوس کبیر 160 رای - آقای مارستن 204 رای ! عرض نکردم میخواد شاخ شکن باشه.
پژمان کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,986 حدس من اینه سه نفر اول اینا میشن حالا نمیدونم کدوم اول میشه solid snake agent 47 j0hn marston شاید جای یکیشون ناتان بیاد ولی بعید میدونم
حدس من اینه سه نفر اول اینا میشن حالا نمیدونم کدوم اول میشه solid snake agent 47 j0hn marston شاید جای یکیشون ناتان بیاد ولی بعید میدونم
امیـر کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,987 لـارا ___________________________________________________________________________ فقط و فقط (Lara Croft (Tomb Rider ___________________________________________________________________________ دور اول که به یاری خدا و کمک دوستان گل، 160 تا رای آوردیم ایشالا... و به کوری چشم حسود ها ایندفعه 250 تا...!:d Spoiler: بازی سنتر: http://www.bazicenter.com/files/games/943493_96575_front.jpg
لـارا ___________________________________________________________________________ فقط و فقط (Lara Croft (Tomb Rider ___________________________________________________________________________ دور اول که به یاری خدا و کمک دوستان گل، 160 تا رای آوردیم ایشالا... و به کوری چشم حسود ها ایندفعه 250 تا...!:d Spoiler: بازی سنتر: http://www.bazicenter.com/files/games/943493_96575_front.jpg
M_E_T کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,988 اگه نظرسنجی اخرای لمسال برگذار میشد چون یه hitman _splinter cell_resident evil جدید میاد طرف دار های sam fisher _leon_agent 47 بیشتر میشد و شانسشون خیلیییییی بیشتر بود فیتالیست ها از نظر من:kratos_solid snake_john marston_max payne آخرین ویرایش: Sep 17, 2012
اگه نظرسنجی اخرای لمسال برگذار میشد چون یه hitman _splinter cell_resident evil جدید میاد طرف دار های sam fisher _leon_agent 47 بیشتر میشد و شانسشون خیلیییییی بیشتر بود فیتالیست ها از نظر من:kratos_solid snake_john marston_max payne
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,989 شما مگه تو ذاتتون حسِ پدرانه ندارید!؟!؟ Spoiler عجب عکس گندیه Spoiler: شباهت رو ببینید
SHePArd کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,990 خواهشا این گروه 5 ـه بالا انجمنو بکنید 6 . مرسی حدس من اینه سه نفر اول اینا میشن حالا نمیدونم کدوم اول میشه solid snake agent 47 j0hn marston شاید جای یکیشون ناتان بیاد ولی بعید میدونم بیشتر... Solid Snake Ezio Kratos
خواهشا این گروه 5 ـه بالا انجمنو بکنید 6 . مرسی حدس من اینه سه نفر اول اینا میشن حالا نمیدونم کدوم اول میشه solid snake agent 47 j0hn marston شاید جای یکیشون ناتان بیاد ولی بعید میدونم بیشتر... Solid Snake Ezio Kratos
Alkazar کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,991 نوشته شده توسط kaizershauze: Spoiler عجب عکس گندیه Spoiler: شباهت رو ببینید بیشتر... شرمنده ما هنوز پدر نشدیم ! با لارا طرحش رو ریختیم ! طرفدار ها ناتان ببینند : آخرین ویرایش: Sep 17, 2012
نوشته شده توسط kaizershauze: Spoiler عجب عکس گندیه Spoiler: شباهت رو ببینید بیشتر... شرمنده ما هنوز پدر نشدیم ! با لارا طرحش رو ریختیم ! طرفدار ها ناتان ببینند :
Dark War کاربر سایت Sep 17, 2012 #1,992 با درود خدمت دوستان عزيزم. مدتي بود كه مسافرت بودم جبهه رو خالي كرده بودم الان در خدمتتون هستم با كلي فن بازي تازه:d به راي ما خوب دقت كنيد:d
با درود خدمت دوستان عزيزم. مدتي بود كه مسافرت بودم جبهه رو خالي كرده بودم الان در خدمتتون هستم با كلي فن بازي تازه:d به راي ما خوب دقت كنيد:d
genesis007 کاربر سایت Sep 18, 2012 #1,993 رای ما وینسنت ولنتاین. می دونم که احتمال زیاد رای نمی اره . {گروه خیلی خیلی سختی هست.} ولی ما فاینال فانتزی ها جبهه رو خالی نمی کنیم آخرین ویرایش: Sep 18, 2012
رای ما وینسنت ولنتاین. می دونم که احتمال زیاد رای نمی اره . {گروه خیلی خیلی سختی هست.} ولی ما فاینال فانتزی ها جبهه رو خالی نمی کنیم
Alkazar کاربر سایت Sep 18, 2012 #1,994 اومدم یه لگدی به تاپیک بزنم از چرت زدن بلند شه ! بانو کرافت اند شجاعت و ماجراجویی هستد :