دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Victor_Sullivan_as_rendered_on_Uncharted_2_and_3..jpg

He always called him kid​

صعود Alan Wake تو اون گروه سخت اونم با رتبه سوم رو به فن های بازی تبریک میگم، باشد که شگفتی ساز این دوره از مسابقه ها شود :دی
به خاطر این حرکت ناشایست که 3 تا شخصیت انحصاری رو باهم هم گروه کردید ( :| ) که تازه دوتاشون هم مال یه بازی بودن ( :|:| ) دور بعدی ترتیبی میدیم تا به همراه مستر چیف از دور مسابقات خداحافظی کنن :|:|:|

به نظرم حق سالی و نیتن اینه که دوتایی با هم بیان بالا.Ethan هم با اینکه خیلی بهش پرداخته شده بود و از نظر شخصیت پردازی قوی بود ولی به گرد پای این دوتا نمیرسید یعنی به نظرم از نظر شخصیت پردازی کلا" هیچکدوم از اعضای این گرون نمیتونن به این دو نفر نزدیک بشن.در کل بگم خیلی گروه سختیه و ما سونی فن ها مجبوریم بین Ethan و Sully یک کدوم رو انتخاب کنیم ظاهرا" که من Victor Goddamn Sullivan رو بیشتر دوست دارم و حتی میتونه توی مرحله ی بعد خطرناکتر از Ethan Mars باشه.
یه توضیحم در مورد Nathan بدم.Nathan هیچوقت یک Drake نبوده ولی همیشه خواسته که یک Drake باشه و باید گفت دیگه یک Drake شده و به هدفش رسیده و تو این راه کسی کمکش نکرده جز Sully
دوستان Sully رو یادتون نره و بهش رای بدین ولی جوری تقسیم نکنید که هر دوتا حذف شن.من خودم به Nathan رای دادم ولی گفتم ای کاش به Sully رای میدادم چون موقعی که تعداد ارا مشخص بود Nathan دقیقه ب دقیقه بیشتر میشد ولی Sully روی مقدارش ثابت بود.البته این حرف هم در مورد Ethan هم صادقه و میشه فقط به یکیشون رای داد یعنی یا Sully یا Ethan تا مطمئنا" یکیشون بیاد

آخرین ویرایش:
دور قبلی نتونستم به Nate رای بدم اینجا الان جبران میکنم :دی دانته فن های عزیز همگی به نیت رای بدید باشد که رستگار شوید :دی یکی از شوخترین شخصیت های این نسله ، دیالوگ شاهکارش توی U2 که هیچوقت فراموشش نمیکنم >:d< ( توی یه ساختمون متروکه با کلویی سوار آسانسور بودن که برق قطع میشه و کلویی توی آسانسور گیر میوفته :دی )

uncharted2_192808.jpg

Power's out and a girl's trapped, I swear to God if there's a zombie around the next corner
=)) =)) =))

ویرایش : لول سوتی دادم :دی کلویی بود =))

آخرین ویرایش:
دور قبلی نتونستم به Nate رای بدم اینجا الان جبران میکنم :دی دانته فن های عزیز همگی به نیت رای بدید باشد که رستگار شوید :دی یکی از شوخترین شخصیت های این نسله ، دیالوگ شاهکارش توی U2 که هیچوقت فراموشش نمیکنم >:d< ( توی یه ساختمون متروکه با النا سوار آسانسور بودن که برق قطع میشه و النا توی آسانسور گیر میوفته :دی )

xlarge_elena_1.jpg

Power's out and a girl's trapped, I swear to God if there's a zombie around the next corner
=)) =)) =))
آره شاهکاره این دیالوگ و البته اکثر دیالوگهاش.ولی این اتفاقی که میگی با کلویی میفته نه النا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or