دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو این گروه طرفدار هیچکس نیستم ! ولی از یه نفر خوشم میاد ... لیدی کرافت !
بیایید دوستان به بانوی ماجراجوی دنیای گیم "لارا کرافت" رای دهید !
بانو از گذشته تا کنون :

این پریسیجری که دوستان سونی فن در پیش گرفتن که ایتن، نیت و سالی رو بیارن بالا نتیجه خوبی براشون نخواهد داشت:دی!
میخوایم این دوره شگفتی ساز بشیم :دی
===
دوستان سونی فن؛ این دوره به هیچ وجه کار نسنجیده ای انجام ندید :دی
اگه حتی شبا حتی خواب ماریو رو میبینید یا اگه با لارا کرافت قرار ازدواج هم دارید اینجا فقط به یکی از سه شخصیت اتان، ناتان و سالی رای بدید :دی

عزیزان PC Fan؛ وضع بحرانیه کمک کنید جبران میکنیم واستون :دی

من به این گروه بندی اعتراض دارم ! باز میخواین بتمن عزیز رو توی یک گروه سخت بندازین که کم رای بیاره وب از جناب اسنیک برنده شه !
داداش تو یک نکته فقط مطمئن باش که بتمن بزرگ تو هر گروهی باشه اوله ... :دی
رای ما ایتن مارس ...
درسته هیوی رین بازی نکردم ولی یه ویدیو از یوتیوب دیدم که انگشتش رو به خاطر بچش قطع کرد .. دلم آتیش گرفت ... اصلی ترین دلیلم برای خرید PS3 هیوی رین هست.

اوه اوه همین الان ماریو با 3 تا رای از ناتان افتاده جلو بزنین بترکونید این سیبیلوی مشنگ رو :d

اینم برای ماریو فن ها که بفهمند هیرو شون چدر باهوش هست :

25026437666258466891.jpg

با توجه به همین 16 تا رای اول به نظر میاد صعود لارا و نیت و ماریو قطعی هست، رتبه چهارم هم امیدوارم سالی باشه نه وینسنت :دی
==
با توجه به 31 رای دیگه تابلو شد لارا و نیت و ماریو صعود میکنن :دی

آخرین ویرایش:
این باگ ـه الان ؟ گروه قبلی که درصدهاشو نمیشه دید ، این گروه رای میدی بلافاصله میبینی آمارو :d .

در هر صورت ... نمیشه لارا رو دید و بهش رای نداد ;;) .

آخرین ویرایش:
عشق من کریتوس که اوله... ماریو هم دوم میشه :دی باید در بی‌سی رو تخته کرد اگه ماریو دوم بشه :دی مدیرا خودشون حذف ـش کنن :دی البته خودم به ماریو رای دادم!!!!!×!!!! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or