دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از نیکو بلیک حمایت میشه .
در ضمن واقعا برای مسابقه ای که توش ناروتو صعود میکنه ولی کول فلپس صعود نمیکنه متاسفم .
گویا دوباره تاسف خوردن شروع شد ...

شما میدونی چند ساله ناروتو خلق شده؟ میدونی چند تا طرفدار داره؟

شما میدونی چند ساله ناروتو خلق شده؟ میدونی چند تا طرفدار داره؟

اقا اصلا ناروتو اولین شخصیتی که تو دنیا بوجود اومد !! اصلا 20 میلیارد ادم طرفدار داره ولی به هیچ وجه جاش تو این نظر سنجی که در رابطه با دنیای گیم هست نیست !! به همین صورت بتمن هم نباید باشه !! اینا برای شخصیت هاشون تو نظر سنجی هستند نه بازی هاشون !!

در هر صورت جای ناروتو میشد یه شخصیت خوب در دنیای گیم گذاشت وگرنه ااز انیمه میشه هزاران هزار شخصیت گذاشت که حداقل یک بازی دارند ! ولی خب مال دنیای گیم نیستند و از اونجا متولد نشدند !! دیگه بقیش با خودتون !!

اقا اصلا ناروتو اولین شخصیتی که تو دنیا بوجود اومد !! اصلا 20 میلیارد ادم طرفدار داره ولی به هیچ وجه جاش تو این نظر سنجی که در رابطه با دنیای گیم هست نیست !! به همین صورت بتمن هم نباید باشه !! اینا برای شخصیت هاشون تو نظر سنجی هستند نه بازی هاشون !!

در هر صورت جای ناروتو میشد یه شخصیت خوب در دنیای گیم گذاشت وگرنه ااز انیمه میشه هزاران هزار شخصیت گذاشت که حداقل یک بازی دارند ! ولی خب مال دنیای گیم نیستند و از اونجا متولد نشدند !! دیگه بقیش با خودتون !!

صفحات اولیه یه بار کوروش عزیز این موضوع رو توضیح دادن. واقعا ارزش نداره دست به کیبوردم بزنم و دوباره این موضوع رو توضیح بدم.

شما هم موفق باشی.

صفحات اولیه یه بار کوروش عزیز این موضوع رو توضیح دادن. واقعا ارزش نداره دست به کیبوردم بزنم و دوباره این موضوع رو توضیح بدم.

شما هم موفق باشی.

ببخشید عزیز ولی شما که نمیخوای حرف بزنی و صحبتی نداری بکنی چرا پست بنده رو نقل قول میکنید و هم وقت خودتون و هم وقت بنده رو هدر میدید .

شما هم همچنین .

من با این مخالف نیستم اما وقتی هست، هست! جفتی توی گیمینگ عناوین خوبی داشتد به نظر من چیز بدی نیست که شخصیت های اقتباس شده هم باشن. الان همه یهو باهاش مشکل دار شدن چون ناروتو اومد بالا.

خیلی جالبه دوره قبل هم ناروتو خورده به گروه هایی که شخصیت هایی مثل اسنیک، کریتوس، مارکوس فنیکس، ماریو، سونیک، کلود، بتمن، کریس ردفیلد بودن و بازم 2 مرحله اومد بالا. الانم بازم گروهش سخت بود ولی اومد بالا.

من با این مخالف نیستم اما وقتی هست، هست! جفتی توی گیمینگ عناوین خوبی داشتد به نظر من چیز بدی نیست که شخصیت های اقتباس شده هم باشن. الان همه یهو باهاش مشکل دار شدن چون ناروتو اومد بالا.

خیلی جالبه دوره قبل هم ناروتو خورده به گروه هایی که شخصیت هایی مثل اسنیک، کریتوس، مارکوس فنیکس، ماریو، سونیک، کلود، بتمن، کریس ردفیلد بودن و بازم 2 مرحله اومد بالا. الانم بازم گروهش سخت بود ولی اومد بالا.

بحث سر این نیست که من بدم اومده ناروتو اومده بالا برعکس اگه شما من رو بشناسید مطمئنا میدونید که بنده خودم برای بتمن اسمون جر میدم :d ولی خب جاش اینجا نیست !! یعنی شخصیتی نیست که تو این صنعت متولد شده باشه حالا هر چقدر هم میخواد شخصیتش در بازی ها نسبت به چیز هایی که تو کمیک هست متفاوت باشه مهم اینه که ریشه ای در صنعت گیم نداره !! این حرفها رو در حالی دارم میزنم که بتمن حتی رو مگادرایو هم بازی های شاهکاری داشته ولی بازم جاش اینجا نیست !! .

نظر بنده اینه که بجای این شخصیت های کمیک / انیمه ای میشد خیلی شخصیت های بهتر و مناسب تر گذاشت که حداقل لیاقت وجود در لیست شخصیت های کاندید رو داشتند !!

یعنی فقط کسی میتونه بگه بتمن نباید توی لیست باشه که قبل از حماسه سازی راکستدی و تیمارستان و شهر آرکهام، اون بتمن های شاهکار رو بازی نکرده باشه.
تقریبا از همون اوایل رونق گرفتن صنعت گیم، بتمن وجود داشته و هر نسل نسخه های خیلی خوبی هم داشته؛ خنده داره بخوایم بگیم بتمن کرکتر دنیای گیم نیست!

یعنی فقط کسی میتونه بگه بتمن نباید توی لیست باشه که قبل از حماسه سازی راکستدی و تیمارستان و شهر آرکهام، اون بتمن های شاهکار رو بازی نکرده باشه.
تقریبا از همون اوایل رونق گرفتن صنعت گیم، بتمن وجود داشته و هر نسل نسخه های خیلی خوبی هم داشته؛ خنده داره بخوایم بگیم بتمن کرکتر دنیای گیم نیست!

از زمان سگا خفن بود،قبلش رو نمیدونم که بوده یا نه
و البته به نظرم صنعت گیم بعد از کمیک (خونه اصلیش) بهترین جایی که بتمن رو نمایش داده(الآنِ که همه بریزن سرم:)) )
دوستم هنوز فیلم بازی بتمن سگاش رو نگه داشته گذاشته تو تالار افتخاراتش:دی و اصلاً درست نیست بتمن رو با بقیه هم کاسه کنیم:>b-)
این هم برای اینکه دعوا خاتم بپذیره
John-marston-with-rifle.jpg

در سایز واقعی ببینید تا بگرخید:دی

از همون موقع که بتمن بوده ( با اینکه تو پست بالاییم هم ذکر کردم و فقط نیاز به چشم های بینا داره !! ) در ردیفش اسپایدرمن هم بوده ولی خب تمام حرف من اینه که اینا شخصیت های متولد این صنعت نیستند و بهتر بود رو شخصیت های این صنعت مانور میدادیم تا انیمه و کمیک و فیلم !!

در این صورت بخوایم حساب کنیم باید شخصیت های x-men هم باشند چون بازم قدمتی که بتمن داره اینا هم دارند ولی تو نظر سنجی نیستند !! در کل ربطی به قدمت و اینا نداره و مهم نیست چقدر بازی هاشون عالی بودند مهم اینه که ما اینا رو قبلا از یه جا دیگه میشناختیم !!

در این صورت بخوایم حساب کنیم باید شخصیت های x-men هم باشند چون بازم قدمتی که بتمن داره اینا هم دارند ولی تو نظر سنجی نیستند !! در کل ربطی به قدمت و اینا نداره و مهم نیست چقدر بازی هاشون عالی بودند مهم اینه که ما اینا رو قبلا از یه جا دیگه میشناختیم !!
1 - قدمت بازی های بتمن و کلا سری بتمن خیلی بیشتر از XMen و Spideyـه.
2 - کیفیت بازی های بتمن خیلی بالاتره واسه همینه که توی این لیست هستش. من فکر نکنم عاقلانه باشه که شخصیت اول یه بازی که GOTY درو میکرد رو توی لیست نذاریم.

اِ این همون بحثیه که من 100 صفحه قبل با داود داشتم :دی کورش یه بار این موضوع رو توضیح داد :

خیلی کاراکترهای دیگه هم هستند که ذاتا شخصیت گیم نیستن ولی در گیم هم بودن مثل بتمن که در درجه اول شخصیت کتابهای کمیکه بعد یک کارکتر سینماست و اخرش به گیم اومده. در اینده کاراکترهای دیگه ای با همین شرایط خواهیم داشت. هر کاراکتری که حداقل یکبار در یک گیم بوده و محبوبیت داره و کسانی که مسابقه رو برگذار میکنن روش به توافق رسیدن میتونه در این مسابقه حضور داشته باشه.

وحید گیر نده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or