دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیدی فن های هدر با هیاهوشون چطوری کم آوردن ولی ما در سکوت پیروز شدیم:))
جناحتو معلوم کن به کی آواتار میدی این دفعه؟=))
هدر نیاز به درک فلسفی و عمقی داشت که متاسفانه شرکت کنندگان در نظر سنجی فاقدش بودن :دی
از حالا حمایتمون از امی آنجلو رو فقط به خاطر صحنه ی مرگش تو مافیا 2 اعلام می کنیم :دی

ممنون بابت این فروم و کرکتر بتل عالی ولی از همه ی این ها گذشته دوستان چرا DEIMOS توی هیچ کدوم از کرکتر بتل ها نبود چون حداقل برادر KRATOS از جیمز SILENT HILL که کمتر نیست : ممنون . و تشکر پیشاپیش بابت جواب .

ببخشید این دیگه ازون حرف ها بود ....جیمز یکی از برترین شخصیت ها است ولی با بد شانسی در گروه سختی افتاد وبا 3رای کم حذف شد.....ان هم بیشتر بخاطر درک سختی که شخصیت های سایلنت هیل دارند

---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:07 PM ارسال شده بود ----------

دوستان این گروه برای شخصبتی مثل کریس خیلی اسان است....یکم سخترش می کردید.....اعلام می کنم که جیمز و هدر در سخترین گروه ها بودند.:(

به Chris Redfield رای بدید
اواتار و امضا بگیرید
:d
resident_evil_6__chris_redfield_by_heatheryingnl-d4vtb9p.jpg
فرماندهی که بعد از مرگ افرادش افسرده شد

---------- نوشته در 06:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

نه خیر شما اشتباه ترجمه کردید.....ان هم بخاطر این که درک فلسفی ندارید.:p
طرفدار نداشت چرا روی همه چیز سرپوش می ذارید:d

به Chris Redfield رای بدید
اواتار و امضا بگیرید
:d
resident_evil_6__chris_redfield_by_heatheryingnl-d4vtb9p.jpg
فرماندهی که بعد از مرگ افرادش افسرده شد

---------- نوشته در 06:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

من به کریس رای دادم ولی چون نگن فن های کریس مادی گرا هستن چیزی نمیگیرم :دی

این گروه هم معلوم هست دیگه کی اول می شه.....به احترام رزیدنت اویل 1و6....نه 5 ...به کریس رای می دهیم:d

---------- نوشته در 06:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:34 PM ارسال شده بود ----------

این حرف هم بخاطر درک نداشتن فلسفی است.:p2;)

الآن من RPG بازی نمیکنم!؟!؟RPG نمیدونم چیه!؟!؟یا ما زبان بلد نیستیم!!؟!؟
یا این ها دلیل کم رای آوردن کاراکتر ها بود

:dتنها چیزی که من در موقع نوشتن جملاتم بهش فکر نمیکردم تیکه پروندن به شخص خاصی بود. من کلی گفتم. خیلی ها حتی نقش آفرینی هم که بازی میکنن حوصله ندارن دو ساعت تو بازی بگردن یا با افراد حرف بزنن یا هزار کار دیگه که اصلا همه ی قشنگی بازی به اوناشه! از هر 10نفر 8نفر دوست دارن شوتر بازی کنن هی تیر بزنن برن جلو... بازم کلی گفتم! نگی با من بودی:d

حالا یه سوال چالشی این مس افکت که میفرمایید چنان است و فلان است،کدوم کاراکترش نصفِ آواتارت می ارزه!؟!؟:-/
خوب اون به جای خود، این به جای خود. هر وقت یه کاراکتر پورتال با یه کاراکتر مس افکت افتادن تو یه گروه بحث میکنیم با هم;)

توی این گروه که هیچ اگر تمام کارکتر های درجه 1 دور هم تو یه گروه جمع میشدن اگر به جز تامی آنجلو به کسه دیگه ای رای میدادم به وژدان خودم خیانت کرده بودم . اون زمان که مافیا رو بازی کرده بودم و البته دوران نوجوانیمان بود ! هر جایی که قرار بود فیلدی پر کنم یا یوزری بسازم یا با اسم تامی بود یا آقا سالیاری !

گاهی اوقات هنوزم یاد محله ی little italy و saliary bar میوفتم . good old times ...

آخرین ویرایش:
از هر 10نفر 8نفر دوست دارن شوتر بازی کنن هی تیر بزنن برن جلو...

به خدا که همینه
ما (منظورم گیمر های دوران 3 & 360) عادت کردیم یا شاید هم عادت داده شدیم که کله رو مثل چی بندازیم پایین بریم 4تا تیر در کنیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or