دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اتزیو هم اگه بازیکنانی مثل شما هدایتش نمیکردن همون دقیقه اول بازی مرحوم شده بود:d
هدر اراده و شهامت داشت که پیروز شد
اگه شانس داشت که تو همچین کابوس نمی افتاد که!:d
داخل کمیک هاش که ما کنترلش نمی کردیم:d
داخل انمیشنش هم ما کنترلش نمی کردیم:d

واقعا اگه تو این گروه هر کس به کسی غیر تامی آنجلو بزرگ رای بده من نمیتونم درک کنم ...
کریس هرچقدر کاراکتر با سابقه و خوبی هم باشه در مقابل این مرد چیزی نیست ...
زنده باد بزرگ مرد، توماس آنجلو ...
بشتابید و یادی از این مرد کنید تا بلکه روحش شاد گردد ...
پ.ن : به زودی تبلیغات گسترده خود را برای آقا آغاز می کنیم ... :x

01%20t.jpg

شما فرض کن یک شخصیت منفی میومد قهرمان دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر میشد،نمیشه که بدی بیاد خوبی رو شکست بده که..........

اگه دلیلش بخواد این باشه که اصلا جالب نیست، خیلی شخصیتهای منفی واقعا عالی کار شدن

یعنی الان angry birds ارزشش از وسکرُ جوکر و امثال اینا بیشتره؟!

فکر کنم تا الان چند بار گفته شده که بعد از تموم شدن این مسابقات برای شخصیت‌های منفی و شخصیت‌های بازیهای فایتینگ مسابقات جداگانه برگزار میشه. پس لطفا انقدر این بحث رو کش ندید

کاراکترهای مس افکت هم که هرکی تو پشت صحنه هم کار میکرده تو گزینه ها هستش
همونایی که تو پشت صحنه هم کار میکردن خیلی شخصیت پردازی قوی تری از بیشتر کاراکتر بازی ها داره.

همونایی که تو پشت صحنه هم کار میکردن خیلی شخصیت پردازی قوی تری از بیشتر کاراکتر بازی ها داره.

دقیقا ، من الان میخواستم به Tommy رای بدم ولی چه کنم که نگاه مظلومانه Wrex نزاشت ، واقعا یکی از بهترین شخصیت های دنیای گیمه این Krogan ( بشر که نیست :دی )

رای ما رسید به Wrex

:-j

شما خودت عضو تحریریه هستین،باید هم دفاع بفرمایید

اما میدونید 3تا کاراکتر مس افکت رو هم (همه به غیر از این آخری که هنوز مشخص نیستش چندتا رای میاره) 197 تا رای آوردن!؟!؟
اتزیو که تو گروه قبلی اول شد 226 تا رای آورد (احتمالاً مالِ این چهارمی رو هم با این 3تا جمع بزنن از اتزیو کمتر خواهد بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or