دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
files_polls__GCEA%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png

Recuescat In Pace
رای ما دکتر اتزیو آدیتوره ! اتزیو که برای خودش چیزی نمیخواد ، خودش گفته بود I Had Seen Enough For One Life .
پس به قول امیر مرد نیست دوست عزیزمون کسی که به اتزیو رای نده:d

---------- نوشته در 12:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 PM ارسال شده بود ----------

کلا من اساسین رو قبول ندارم !

هر چی دوست دارید بگید :دی ولی من نمونه بهترش رو دارم !

تازه تمیزی کشتن هیتمن رو هیچکس نداره !

کاملا با حرفت مخالفم :))

قلبم به شدت جریحه دار شد الان دیدم جیمز حذف شده! :|
خوب به اتزیو رای دادم و از همه هم بیشتر دوسش دارم ولی چون بدون هیچ تردیدی بالاترین رای رو میاره کاشکی به Heather رای میدادم که حداقل یه بار دیگه به ساحت مقدس سایلنت هیل توهین نشه!
حالا که کار از کار گذشته زنده باد اتزیو ...

اين سري چرا اين قدر گروه سنگينه!!
من كه به jade راي دادم، هرچند مطمئنم كه راي نمياره...
بعد از jade ، مي خوام كه ezio بالا بياد، پس اگه به جيد راي نمي ديد به اتزيو راي بديد :d
حرف اين كچل را هم وسط نكشيد... :d
هر وقت نوبتش شد، اون موقع ....

بحث غم و رنج رو وسط نکشید که اتزیو هم غم خیلی داشت ! اون که پدر و دو تا برادرش رو جلوی چشم های خودش دار زدند ! بعد که معشو قه اش "کریستینا" رو به دلیل راه و هدفش از دست داد ، بعد هم که عموش رو کشتند !
اتزیو به این دلیل همه میشناختندش که در در اولین assassination که دوست خانوادگیشون (همونی که خیانت کرد) رو کشت و بهد از کشتن به همه مهمون ها گفت من اتزیو آدیتوره انتقام میگیرم !

اگه Heather نبود، فقط و فقط به خاطر Sonic DX Director's Cut به سونیک رای میدادم! بعد از 6 سال دوباره موفق شدم بازیش رو گیر بیارم و چندماه پیش تمومش کردم! ارزش میدونید چیه؟! واقعا ارزش دوباره تموم کردن رو داشت!

اتزیو یکی از بهترین شخصیت های دنیای گیمه که از همون دوران کودکی تا جوونی و نهایتا بالغ و عاقل شدنش رو دیدیم

خداییش چطور میتونید به یه همچین شخصیتی رای ندید ؟! یکی از بهترین دیالوگ های این نسل که هرگز فراموشش نمیکنم مربوط میشه سخنرانی اتزیو توی AC II

5499016_53.jpg

"Twenty-two years ago, I stood where I stand now and watched my loved ones die, betrayed by those I had called friends. Vengeance clouded my mind. It would have consumed me, were it not for the wisdom of a few strangers, who taught me to look past my instincts. They never preached answers, but guided me to learn from myself. We don't need anyone to tell us what to do; not Savonarola, not the Medici. We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it. But it is our ability to choose whatever you think is true that makes us human... There is no book or teacher to give you the answers, to show you the way. Choose your own way! Do not follow me, or anyone else."

در صورت گوش دادن به حرفای بالایی، باشد که به Other World کشیده شوید.

اصافه کنم اگر به الطایر رای دادین، حواستون باشه به این رای ندین چون بعدا مجبور میشین یکیشون رو انتخاب کنین که مسلما الطایر خواهد بود;;)

در صورت گوش دادن به حرفای بالایی، باشد که به Other World کشیده شوید.

اصافه کنم اگر به الطایر رای دادین، حواستون باشه به این رای ندین چون بعدا مجبور میشین یکیشون رو انتخاب کنین که مسلما الطایر خواهد بود;;)

بابا ضد اساسینس ها عمل میکنی. یادت باشه در اینصورت اگر به اتزیو رای ندید الطایر ناراحت خواهد شد.

بابا ضد اساسینس ها عمل میکنی. یادت باشه در اینصورت اگر به اتزیو رای ندید الطایر ناراحت خواهد شد.
اتفاقا اگر به اتزیو رای بدین الطایر ناراحت خواهد شد! الطایر از داشتن چنین نواده پولدار و خوشحالی شرمنده-س!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or