دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در این نظر سنجی را گل که نه بلکه باید قفل نسوز زد !
یعنی هوش مصنوعی اتاق فرمان باید رای بیاره ولی جیم رینور رای نیاره !؟؟؟
یک سیگار جیم میرزه به کل اون اتاق فرمان !
بنده طرفداری خودم رو از قهرمان خوش مشرب ایرلندی "شان دولین" عزیز اعلام میکنم ! هر کی به اون رای بده یک سال اقامت رایگان در فرانسه و ایرلند رو جایزه میگیره ! (چه تبلیغ توپی کردم!)

راستی بچه ها خبر دارید اتزیو هستش تو گروه های آینده یا نه ؟
با این که یکی از طرفدار های سرسخت اساسینسم ولی کاملا دور از انصافه که کرکترهایی که واقعا حقشون بیان تو نظرسنجی ایشون بجایشان بیاد.

---------- نوشته در 11:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 PM ارسال شده بود ----------

واقعا خیلی نتیجه بد بود!جیم رینور واقعا رای نیورد؟اجماعا خااااک
دلیلی وجود نداره که که کرکترهای که شما عاشقشون هستید رای بیاره.
یه جمله از یه سایت هست که می گه:
نظر هر شخص بی شک نشانه ی تفکر اوست ولی ما در قبال تفکر دیگران مسوول نیستیم.

با این که یکی از طرفدار های سرسخت اساسینسم ولی کاملا دور از انصافه که کرکترهایی که واقعا حقشون بیان تو نظرسنجی ایشون بجایشان بیاد.
[

چرا جای کس دیگه بیاد ؟ مگه جا قحطه ؟ این همه کارکتر زپرتی رو آوردن که من حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم ، اتزیو که دیگه جای خود داره

چرا جای کس دیگه بیاد ؟ مگه جا قحطه ؟ این همه کارکتر زپرتی رو آوردن که من حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم ، اتزیو که دیگه جای خود داره
شنیدن اسم ربطی نداره.
مثلا شما مستر چیف رو میشناختی؟
مارکوس؟
ولی در کل می گم شناخت مهم نیست مثلا بتمن 85% رای هاش رو از بازیش نگرفت این در قبلا اسپایدر 100%
ولی شخصیت هایی که شما نمیشناسی چه بسا من نمیشناسم خیلی بهتر از اون کسی باشن که بهش رای دادیم.

شنیدن اسم ربطی نداره.
مثلا شما مستر چیف رو میشناختی؟
مارکوس؟
ولی در کل می گم شناخت مهم نیست مثلا بتمن 85% رای هاش رو از بازیش نگرفت این در قبلا اسپایدر 100%
ولی شخصیت هایی که شما نمیشناسی چه بسا من نمیشناسم خیلی بهتر از اون کسی باشن که بهش رای دادیم.

مستر چیف چرا که نه اما مارکوس رو نه

لطفا احساساتی نشید و خودتو کنترل کنید ، در کنارش ادبم رعایت کنید خوبه دوست عزیز.
خوب پس باید به مغزم اضافه کنم که خاک خیلی کلمه ی +25 ی هست.جایی نگم دیگه.ممنون.
=))تیکه پارم کردی با این حرفت یعنی

دلیلی وجود نداره که که کرکترهای که شما عاشقشون هستید رای بیاره.
یه جمله از یه سایت هست که می گه:
نظر هر شخص بی شک نشانه ی تفکر اوست ولی ما در قبال تفکر دیگران مسوول نیستیم.
دلیلی هم نیست شما پست همه رو نقل قول کنی!

<اقعا گروه خفنیه.

Lara با اون عظمتش.
Gabriel شیطان کش :دی
Marcus که هر چی از ابهتش بگیم کمه!
Raziel که طرفداراش خیلی قدیمین و یکی از کاراکترهای خوش ساخت و تاثیر گذار سری Legacy هست

این 4 نفری که گفتم قطعا صعود می کنن و بقیه خیلی راحت حذف میشن!
با کل این پست شما موافقم به جز ( Lara با اون عظمتش ) . :d من که تو شخصیت لارا هیچ عظمتی ندیدم . :d

آخرین ویرایش:
بیخود نیست که تو پست قبلیم به جیم رینور لقب مرد تنهای گلکسی رو دادم... دیگه آدم چقدر مظلوم تر از این باشه که بعد از اینکه اون همه آدم بهش وفا نکردن توی بی سی هم فقط 33 نفر بهش وفادار بمونن و در نهایت سقوط کنه.

پ.ن: حداقل سارا کریگان توی نظر سنجی پارسال گیم اسپات به عنوانه بهترین ویلن انتخاب شد، این رو گفتم تا مرهمی باشه بر درده یاران جیم رینور :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or