Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Aug 12, 2012 #964 راستی از داوود هم تشکر میکنیم برای اینکه لوفی توی لیست بود@};- (و بقیه ی اعضای تحریریه و مدیرانی که موافق حضور لوفی بودن :d )
راستی از داوود هم تشکر میکنیم برای اینکه لوفی توی لیست بود@};- (و بقیه ی اعضای تحریریه و مدیرانی که موافق حضور لوفی بودن :d )
Navid ?Can I Play Daddy کاربر سایت Aug 12, 2012 #965 نوشته شده توسط Akiba: راستی از داوود هم تشکر میکنیم برای اینکه لوفی توی لیست بود@};- (و بقیه ی اعضای تحریریه و مدیرانی که موافق حضور لوفی بودن :d ) بیشتر... خیلی داود تاثیری نداشته
نوشته شده توسط Akiba: راستی از داوود هم تشکر میکنیم برای اینکه لوفی توی لیست بود@};- (و بقیه ی اعضای تحریریه و مدیرانی که موافق حضور لوفی بودن :d ) بیشتر... خیلی داود تاثیری نداشته
M ξ λ δ ζ کاربر سایت Aug 12, 2012 #966 امیدوارم الی و جوئل از tlou و همچنین جودی هولمز از beyond هم حضور داشته باشن!
mohtadi کاربر سایت Aug 12, 2012 #967 نوشته شده توسط Naruto: نمیدونم کیا میان بالا ولی کورتانا حذف میشه Spoiler نشد هم حذفش می کنیم بیشتر... آخه زورتون به هوش مصنوعی چیف رسیده؟؟!!!)x ولی اگر کورتانا حذف شد اصلا ناراحت نمیشم:d
نوشته شده توسط Naruto: نمیدونم کیا میان بالا ولی کورتانا حذف میشه Spoiler نشد هم حذفش می کنیم بیشتر... آخه زورتون به هوش مصنوعی چیف رسیده؟؟!!!)x ولی اگر کورتانا حذف شد اصلا ناراحت نمیشم:d
HOSΣIN کاربر سایت Aug 12, 2012 #968 من که متاسفانه کسی رو نمیشناختم.به Luffy رای دادم.فقط امیدوارم که برنده بشه. درضمن کسایی که میخوان پارتی بازی بکنن برن سراغ آقای نوید خان.فقط باید توی مُخ زنی حرفه ای باشه.از ما گفتن بود.ماکه نتونستیم.جوری بود که مخ خودم رو زد.
من که متاسفانه کسی رو نمیشناختم.به Luffy رای دادم.فقط امیدوارم که برنده بشه. درضمن کسایی که میخوان پارتی بازی بکنن برن سراغ آقای نوید خان.فقط باید توی مُخ زنی حرفه ای باشه.از ما گفتن بود.ماکه نتونستیم.جوری بود که مخ خودم رو زد.
Fratos کاربر سایت Aug 12, 2012 #969 Character Battle خیلی گسترده س و ایراد داره بنظرم. کرکتر بازی و فیلم و انیمه و کامیک و همه کرکترها رو شامل میشه و این اصلا خوب نیست. کاش کرکترها از بازی بودن اینطوری بلاتکلیف نمیشدیم.
Character Battle خیلی گسترده س و ایراد داره بنظرم. کرکتر بازی و فیلم و انیمه و کامیک و همه کرکترها رو شامل میشه و این اصلا خوب نیست. کاش کرکترها از بازی بودن اینطوری بلاتکلیف نمیشدیم.
Frobary Loyal Member Aug 13, 2012 #971 ایول کورتانا صعود کرد == این گروه بین مارکوس و لارا گیر کردم هر دو تا هم صعود میکنن یهو دیدی به لیارا رای دادم
ایول کورتانا صعود کرد == این گروه بین مارکوس و لارا گیر کردم هر دو تا هم صعود میکنن یهو دیدی به لیارا رای دادم
Red V کاربر سایت Aug 13, 2012 #972 چرا اخه Ratchet نتونست اي خدا !!!!!!!! ---------- نوشته در 12:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ---------- تو اين دوره هم بدون هيچ شكي فقط و فقط مرد روز هاي سخت يعني Marcus Fenix
چرا اخه Ratchet نتونست اي خدا !!!!!!!! ---------- نوشته در 12:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ---------- تو اين دوره هم بدون هيچ شكي فقط و فقط مرد روز هاي سخت يعني Marcus Fenix
dragonslayer کاربر سایت Aug 13, 2012 #973 صعود وینسنت ولنتین را تبریک میگم به همه ی طرفداران ff . :d طرفداری خود را از گابریل بلمونت اعلام میکنیم . :d
صعود وینسنت ولنتین را تبریک میگم به همه ی طرفداران ff . :d طرفداری خود را از گابریل بلمونت اعلام میکنیم . :d
rametzio کاربر سایت Aug 13, 2012 #975 با اینکه طرفدار بازی castle crasher ـم ولی از این نارنجیه زیاد خوشم نمیاد:d برای همین حمایت ـم رو از مارکوس اعلام میکنم:d
با اینکه طرفدار بازی castle crasher ـم ولی از این نارنجیه زیاد خوشم نمیاد:d برای همین حمایت ـم رو از مارکوس اعلام میکنم:d