با اون همه هایپ و تبلیغاتی که یوبی سافت برای سری ac را انداخته مگه کسی میمونه که بازی نکرده باشتش. ( البته احتمالش هست خیلیا ac1 به خاطر شخصیت پردازی بد الطیر تموم نکرده باشن یا بعد از یک ساعت بازی انداخته باشنش دور :d ) لطفا بحثو ادامه ندید . ادامه بدید ادامه میدم .:dمن و تو با هم هستیم و بنابر این این رو برای کسایی که وانمود میکنن بازی کردن توضیح دادم.
با اون همه هایپ و تبلیغاتی که یوبی سافت برای سری ac را انداخته مگه کسی میمونه که بازی نکرده باشتش. ( البته احتمالش هست خیلیا ac1 به خاطر شخصیت پردازی بد الطیر تموم نکرده باشن یا بعد از یک ساعت بازی انداخته باشنش دور :d ) لطفا بحثو ادامه ندید . ادامه بدید ادامه میدم .:d
اولا من دم از هارکوری نمیزنم.شخصیت پردازیش عالی بود به نظر من تو سری AC. شمایی که دم از هاردکوری میزنی پس چرا اینارو داری منفی جلوه میدی؟
من بازی نکردم ولی دوست دارم بازی کنم .یه سوال می پرسم، خداییش راستش رو بگید: چند نفرتون "مانکی آیلند" بازی کردین؟! هر کی بازی کرده این پست رو لایک بزنه. (کلا اگه تعداد لایک ها کم باشه احتمال داره برم یه بلایی سر خودم بیارم!)
کی هست حالا؟یه سوال می پرسم، خداییش راستش رو بگید: چند نفرتون "مانکی آیلند" بازی کردین؟! هر کی بازی کرده این پست رو لایک بزنه. (کلا اگه تعداد لایک ها کم باشه احتمال داره برم یه بلایی سر خودم بیارم!)
اولا من دم از هارکوری نمیزنم.
دوما اگه الطیر شخصیت پردازی درست و حسابی داشت ملت نمیخواستن revelation بازی کنن ببینن الطیر کی بوده چیکار کرده به کجا رسیده.
سوما اکثر کسایی که از الطیر خوششون میاد از مدل لباسشو و چیزای فرعی دیگه خوششون میاد که توی این تاپیک بارها شنیدیم .
---------- نوشته در 02:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:05 PM ارسال شده بود ----------
من بازی نکردم ولی دوست دارم بازی کنم .
چی؟:dفک کنم ویچر یک برای سال2006 باشه. داریم عنوان 6سال پیشو با عنوان 5 سال پیش مقایسه میکنیم .:dپست های شما نشانگر هارد کور بودنتون هست.
بالاخره شما دارین عنوان 5 سال پیش رو با یه سال پیش مقایسه میکنین که کاری بس اشتباهه.اون زمانی که تازه AC منتشر شد شما باید بازیش میکردی تا این حسی که ما بهش داریم رو درک کنی.
پس اون دسته آدم ها AC باز نیستن و بقول دوستمون جو گیرن.
چی؟:dفک کنم ویچر یک برای سال2006 باشه. داریم عنوان 6سال پیشو با عنوان 5 سال پیش مقایسه میکنیم .:d
با اون همه هایپ و تبلیغاتی که یوبی سافت برای سری ac را انداخته مگه کسی میمونه که بازی نکرده باشتش. ( البته احتمالش هست خیلیا ac1 به خاطر شخصیت پردازی بد الطیر تموم نکرده باشن یا بعد از یک ساعت بازی انداخته باشنش دور :d ) لطفا بحثو ادامه ندید . ادامه بدید ادامه میدم .:d