دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از اینکه مکس جان رو شکست داد کاملا واضح بود که جام قهرمانی در دستان این شخصیت قدرتمنده.البته اسنیک هم واقعا شخصیت
پردازی قویی داشت و اون هم به نوعی مثل خیلی از شخصیت ها که حذف شدن میتونست در جایگاه اول باشه.این مسابقه برد و باخت نداشت
و فقط میزان محبوبیت هر کارکتر رو میرسوند و هر یک از شخصیت ها که در اینجا قرار داده شدن به نوعی نقطه ضعف ها و نقطه قوت هایی داشتند
در هر حال تبریک به هوادران مکس پین قهرمان این دوره مسابقات !

من زمانی که خبر های صفحه اصلی رو میدیدم برخی اوقات به این مسابقه چشمم می خورد و رای می دادم به شخصیت ها

دور آخر و فینال رو من کامنت ها رو خوندم بعد از رای دادنم فکر می کرئم اسنیکی ها ببرند

ایول به همه ی مکسی ها و البته اسنیکی ها :d

يه حس هايي كرده بودم مكس ميبره. PC فن بيس - طرفدار هاي گريه كنان بتمن :d . و ...

ولي خُ‌ اين باخت هيچي از اسنيك كم نميكنه . بهترين شخصيت گيم هميشه و هميشه اسنيك خواهد بود مو لا درزش نميره .

مبارك مكسي ها (البته مكس رو هم خيلي خيلي دوس ميدارم)

يه حس هايي كرده بودم مكس ميبره. PC فن بيس - طرفدار هاي گريه كنان بتمن :d . و ...

ولي خُ‌ اين باخت هيچي از اسنيك كم نميكنه . بهترين شخصيت گيم هميشه و هميشه اسنيك خواهد بود مو لا درزش نميره .

مبارك مكسي ها (البته مكس رو هم خيلي خيلي دوس ميدارم)
پیروی حرف مقام معظمت
باید عرض کنم مهدی جان سوای اون دسته افرادی که به مکس رای دادن عوامل دیگری هم پشت پرده حضور داشتن که با بن کردن های به موقع و نزول دلایل جالب انگیز
مانع اختلاف انگیز ترشدن نتیجه شدن
:d

پیروی حرف مقام معظمت
باید عرض کنم مهدی جان سوای اون دسته افرادی که به مکس رای دادن عوامل دیگری هم پشت پرده حضور داشتن که با بن کردن های به موقع و نزول دلایل جالب انگیز
مانع اختلاف انگیز ترشدن نتیجه شدن
این بن کردن ها هنوز هم ادامه داره برای دوستانی که علاقه دارن برن مرخصی

@Navid

شنیدم قراره به هر کس که تو فینال به مکس رای داده ؛به رسم یادبود یک سکه داده بشه
آدرس خونم رو برا کدوم یکی از مدیرا پ.خ کنم؟

برای خود مکس پین :دی
نیوجرسی، بن بست شهید میشل پین، پلاک 2
اینجا میتونی بری حضوری جایزت را بگیری

آدرست را هم به میل های زیر بفرست
Max.Payne_ghadim@Remedy [.] com
Max.Payne_jadid@rockstar [.] com

آخرین ویرایش:
@Navid

شنیدم قراره به هر کس که تو فینال به مکس رای داده ؛به رسم یادبود یک سکه داده بشه
آدرس خونم رو برا کدوم یکی از مدیرا پ.خ کنم؟

54699565530014033740.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or