دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم به کدومشون رای بدم :دی اولین نفری که مابین ساعت 8:00 تا 8:30 شب کامنت منو نقل قول کنه و بگه به کی رای بدم، به همون رای میدم :دی

اصلا مقایسه این دوتا ظلمه.اسنیک خیلی خیلی خیلی خیلی بالاتره.

فکر کنم دو سه تا "خیلی" کم نوشتی..:d

حسین بی شوخی با توجه به شخصیتی که من از تو سراغ دارم احساس میکردم خیلی با مکس پین بیشتر ارتباط برقرار کنی..!

من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم به کدومشون رای بدم :دی اولین نفری که مابین ساعت 8:00 تا 8:30 شب کامنت منو نقل قول کنه و بگه به کی رای بدم، به همون رای میدم :دی

25,000Bottlecaps معادل 500 سکه Orens طلا میدم به مدیری که بنت کنه نتونی رای بدی:|

من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم به کدومشون رای بدم
:biggrin1:
اولین نفری که
مابین ساعت 8:00 تا 8:30 شب کامنت منو نقل قول کنه و بگه به کی رای بدم، به همون رای میدم :biggrin1:
ساعت هم اکنون 20:24 دقیقه شب به وقت پکن-چین . اینجانب از شما تقاضا دارم حق را از باطل تشخیص داده و به Max Payne رای دهید . باشد که رستگار شوید

یه خبری بدم که هم خبر و هم تبلیغ
;;)
امروز تولید یکی از مدیرهای گل بازیسنتره شما با رای دادن به حضرت SOLID SNAKE میتونید بهترین کادو رو بدینo:-)

در ضمن همه نوع پیام هاش هم بستس و هیشکی نمیتونه تبریک بگه:( حداقل یه امروز رو بازی میکردی خو عزیز من:">

امیدوارم دورهای بعد به هم نخورن :(
وات؟
حاجی فیناله...
دور های بعد کجاست؟
---------------------------
سری های بعد منظورمه حاجی
yahoo_1.gif
حاجی معلوم نیست چند سال دیگه باشه، یا اصلا دوباره برگزار بشه...:)

آخرین ویرایش:
من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم به کدومشون رای بدم :biggrin1: اولین نفری که مابین ساعت 8:00 تا 8:30 شب کامنت منو نقل قول کنه و بگه به کی رای بدم، به همون رای میدم :biggrin1:

مدیونی به اسنیک رای ندی..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or