dragonslayer کاربر سایت Aug 1, 2012 #226 مگه میشه کریتوس باشه و به کریتوس رای نداد . تازه قراره دوست داشتنی ترم بشه .
paxa کاربر سایت Aug 1, 2012 #227 :dکاشکی میشد یه لحظه نتایج رو دید الکی امیدوارم نشیم..به کارکتر مورد علاقمون تو این گروه.. احتمال زیاد نتیجه رو بدن بیشتر ترول میشیم!
:dکاشکی میشد یه لحظه نتایج رو دید الکی امیدوارم نشیم..به کارکتر مورد علاقمون تو این گروه.. احتمال زیاد نتیجه رو بدن بیشتر ترول میشیم!
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 1, 2012 #228 چقدر شخصیت های خوب من موندم به کریتوس رای بدم با کراش؟؟:d#
dragonslayer کاربر سایت Aug 1, 2012 #230 مطمئنا کریتوس به فینال میره . رقیبشم به احتمال یه نفر از big boss family خواهد بود . البته من به شدت به دوشخصیت گرالت از ریویا و فرمانده شپرد هم علاقه دارم ولی فکر نکنم زیاد رای بیارن .
مطمئنا کریتوس به فینال میره . رقیبشم به احتمال یه نفر از big boss family خواهد بود . البته من به شدت به دوشخصیت گرالت از ریویا و فرمانده شپرد هم علاقه دارم ولی فکر نکنم زیاد رای بیارن .
Behnam_Yakuza کاربر سایت Aug 1, 2012 #231 تمام سعیمون رو میکنیم که از اونور هم Big boss یا Solid Snake رو بفرستیم فینال
Dark War کاربر سایت Aug 1, 2012 #233 تمام سعیمون رو میکنیم که از اونور هم Big boss یا Solid Snake رو بفرستیم فینال :biggrin1: بیشتر... بهنام پس Nathan Drake چي ميشه؟
تمام سعیمون رو میکنیم که از اونور هم Big boss یا Solid Snake رو بفرستیم فینال :biggrin1: بیشتر... بهنام پس Nathan Drake چي ميشه؟
7se7en7 Outlaw کاربر سایت Aug 1, 2012 #235 نوشته شده توسط heyfenoon76: کجا باید برم رای بدم؟؟؟ بیشتر... صفحه اصلی سایت وسط های صفحه میشه تقریبا روی گزینه Rabbid کلیک کن و نظرت رو ثبت کن بقیه گزینه هاش خرابه ، کار نمیکنه :d
نوشته شده توسط heyfenoon76: کجا باید برم رای بدم؟؟؟ بیشتر... صفحه اصلی سایت وسط های صفحه میشه تقریبا روی گزینه Rabbid کلیک کن و نظرت رو ثبت کن بقیه گزینه هاش خرابه ، کار نمیکنه :d
.:Mahdi:. کاربر سایت Aug 1, 2012 #236 من رای دادم ولی دیگه نمیتونم نتایج رو ببینم چرا؟ رای ما rabbid!!>:d
Naruto کاربر سایت Aug 1, 2012 #237 نوشته شده توسط Dark War: داود زودباش من منتظر Nathan Drake و Marcus Fenix توي گروه دوم هستم ميدونم هردوشون هستن زود بيارينشون بكس سوني مي خوان بتركونن:d بیشتر... حالا کی گفته اینا تو گروه دو هستن:d نوشته شده توسط 7se7en7: صفحه اصلی سایت وسط های صفحه میشه تقریبا روی گزینه Rabbid کلیک کن و نظرت رو ثبت کن بیشتر... :d ----------------------------------- لیست کامل گروه بندی ها رو با اجازه تحریریه میذارم واستون تا بتونین قبل از نظر دادن گروه ها رو بشناسین. Spoiler: گروه بندی مسابقات
نوشته شده توسط Dark War: داود زودباش من منتظر Nathan Drake و Marcus Fenix توي گروه دوم هستم ميدونم هردوشون هستن زود بيارينشون بكس سوني مي خوان بتركونن:d بیشتر... حالا کی گفته اینا تو گروه دو هستن:d نوشته شده توسط 7se7en7: صفحه اصلی سایت وسط های صفحه میشه تقریبا روی گزینه Rabbid کلیک کن و نظرت رو ثبت کن بیشتر... :d ----------------------------------- لیست کامل گروه بندی ها رو با اجازه تحریریه میذارم واستون تا بتونین قبل از نظر دادن گروه ها رو بشناسین. Spoiler: گروه بندی مسابقات
LazaR AngeloV کاربر سایت Aug 1, 2012 #238 راست میگه بقیه ـش رو کلیک کنی تروجان میره تو کامپیوترت اصلا بالا نمیاد Rabbids رو بزن " تگ کاربر فعال " رو بگیر !
راست میگه بقیه ـش رو کلیک کنی تروجان میره تو کامپیوترت اصلا بالا نمیاد Rabbids رو بزن " تگ کاربر فعال " رو بگیر !
Behnam_Yakuza کاربر سایت Aug 1, 2012 #239 نوشته شده توسط Dark War: بهنام پس Nathan Drake چي ميشه؟ بیشتر... اون هم تا نیمه نهایی میاریم و آبرومند حذفش میکنیم چیزی از ارزش هاش کم نمیشه
نوشته شده توسط Dark War: بهنام پس Nathan Drake چي ميشه؟ بیشتر... اون هم تا نیمه نهایی میاریم و آبرومند حذفش میکنیم چیزی از ارزش هاش کم نمیشه
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 1, 2012 #240 اینجا مثل اینکه آدام زیاد طرفدار نداره ها!! دست کمش نگیرین از خیلیا سره!!