دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه کسی کراش رو یادش میره تمام خاطرات کودکی ما کراش.
بیاد لحظه ای بیفتید که دوست یا برادرتون رو با موشک می زدید در می رفتین به یاد لحظه ای بیفتید که برادرتون بمب می زد اورتگا می زدید حالش رو می گرفتید به یاد لحظه ای بیفتید وقتی موشک می خوردید می خندیدین نه گریه به یاد لحظه ای بیوفتید که وقتی می باختین خوشحال می شدین نه ناراحت به یاد لحظه ای بیفتید که...

کومبا کوتا کیتا ! کوبا کوبا کوبا ! ... کومبا کومبا !

این هم Rabbid به شیوه نخستین ! بابا بهش رای بدید 6 تا رای خیلی کمه

l_08715291.jpg

زمانی که کوهای ترشیاری داشت رشد می کرد اینها در زمین حضور داشتند البته نسلشون منقرض شده !

رای بدید !

آلن ویک همون مردی که واسه رسیدن به عشقش همه کار کرد.آلن ویک همون مرد خستگی ناپذیر،همون مردی که همه دوسش داریم پس بهش رای بدین.

ببینید چه قیافه مظلومانه ای داره.

B000FKBEXW-3-lg.jpg

دوستان من نمیوتونم نتیجه رو ببینم (تعداد آرا کارکترها) برای چی اینجوری شد !؟
من با کراش خاطره زیاد دارم ولی به مرد روز های سخت "آدام جنسن" رای ددادم شما هم رای بدید!

بهتر شد که مخفی کردین :دی هیجانش الان بیشتر شده چون خبری از رای ها نداریم و بهتر میشه رقابت کرد :دی کاراکتر ها دیگر هم امیدشون از دست نمیدن :دی

من کارکتر مورد نظر خودم را انتخاب کردم اگه اون قهرمان نهایی نشه تمام شرکت کنندگان را بن میکنم ...
میدونین که اینکار را میکنم :biggrin1:
پس به همونی که من دوست دارم رای بدین
معرفی میکنم:
Crash Bandicoot
زنده باد داش نويد خيلي مردي به خدا دمت گرم همينه ايول>:d

مسابقه داره حساس میشه،تا جایی که میدونم Kratos با آرا بیشتر صدر جدوله ولی رقابت اصلی بینAlan Wake و Crash Bandicoot،البته Prophet و Adam Jensen دارن خودشونو میرسونن.

به امید برنده شدن شخصیت محبوب خودمون آلن ویک عزیز

ای بابا اینجوری که هیجانش پرید :|

اون موقع حداقل میدونستیم کیا دارن باهم رقابت میکنن. الان باید یُبس بشینیم نگاه کنیم تا تموم بشه برنده ها رو اعلام کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or