دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این گروه تا الان برای من غیر قابل پیش بینی ترین گروه بوده ...
فقط از یه نکته مطمئنم که الطایر و سم فیشر میان بالا ... احتمال اول شدن الطایر هم خیلی زیاده ...
ولی اون دو نفر دیگه واقعا غیر قابل حدسه!
کریس ردفیلد هم خطر حذف شدن رو پیش رو داره! ولی احتمال 70% میاد بالا ...
خیلی منتظر نتایج این گروهم ...
پ.ن : پست بیشتر جهت بالا آوردن تاپیک بود ... :دی
اصن حرفشو نزن! :دی
Christopher Redfield FTW

ببین دوست من، هر شخصیتی علاوه بر اون کلیشه هایی که با توجه به سبک و جو بازی باید داشته باشه، یه سری خصوصیات منحصر بفرد هم باید داشته باشه.
این خصوصیات هم ظاهری هستن و هم اخلاقی که هیچکدوم از این خصوصیات منحصر بفرد رو نداره.
مثلا وقتی میگیم مارکوس فینیکس اول از همه یاد دستمال سر، هیکل تنومند، چشمای ریز، صدای خشن و تیکه هایی که مینداخت میفتیم! نه اینکه سرباز بوده و فلان کارو کرده.
مکس پین هم اینکه بیایم بگیم به خاطر انتقام گرفتن محبوب شده خیلی مسخرست. خصوصیات دیگه ای داشته که محبوبش کردن. از قیافه و تیپش بگیر تا صدا و شیرجه های منحصر بفردش. همینطور دیالوگ هاش. وگرنه هزاران شخصیت بودن که میخواستن انتقام بگیرن ولی هیچکدوم به مکس نزدیک هم نشدن.
الطیر هم شمشیر داره، کارش هم آدم کشیه درست. اینا کلیشه هاشه. ولی خصوصیات منحصر بفردش: لباسش، صدای گرم، اینکه چهره ـش رو هیچکس ندیده و همین ابهتش رو خیلی زیاد میکنه، مهارت های منحصر بفردش، مصمم بودنش. بیوگرافی کلی ای که برای این شخصیت در نظر گرفته بودن.
یا مثلا بیگ باس. کلیشه هاش اینه که یه ابر سرباز کار کشته بوده که برا ماموریتی فرستاده میشه. خصوصیاتش: ریش منحصر بفردش! کور شدن چشم راستش، دیالوگ هاش، اتفاقاتی که در طول داستان براش میفته، واکنش های احساسی و تصمیماتی که در طول داستان میگیره.
هر شخصیتی که از این خصوصیات منحصر بفرد نداشته باشه در اصل هنوز خامه! که ویتو هم نداشت. حتی همون کلیشه ها رو هم خوب رعایت نکرده بود! اصلا سنگدل ترین آدم دنیا هم باشه وقتی خبر مرگ مادرش رو میشنوه یه تغییری تو چهره و رفتارش نباید ایجاد بشه؟
چند تا مثال زدم که موضوع رو بهتر درک کنید. از این مثال ها برا هر شخصیت معروفی که بشناسمش میتونم بزنم.

بله کاملا درست هر شخصیتی نسبت به خصوصیات منحصر به فردش میتونه محبوب بشه اما به نظر شما ویتو این خصوصیات رو نداشت؟ خب اگر نداشت پس بر میگرده
به نوع تفکر و ارزش ها. ارزش هایی که مد نظر شماست با ارزش هایی که مد نظر منه شاید کاملا متفاوت باشه شما از شخصیت بازی چیز هایی رو انتظار داری
که من ندارم و من هم چیز هایی دارم که شما نداری.ویتو خصوصیات اخلاقی خاصی داشت که برای من جالب بود مردی سر به زیر وفادار و باغیرت و رسمی و تا حدودی
خشک.که البته شخصیت های فرعی مثل دوست صمیمیش هم نقش زیادی داشتند.

بازی نکرده رای ما جان مارستون!
دلیل : عاشق شخصیت های وسترنم و توی تریلرهای سینماتیک و گیمپلی زیادی که از بازی دیدم عجیب از کاریزمای این شخصیت خوشم میاد و مثل نیتان دریک بازی نکرده عاشقشم ...

بد بخت راکستار:(
جای مکس پین تو این گروه خالیِ;)

ما که رایمون دادیم به اون بزرگ مرد صورت زخمی،مرد خسته:دی

---------- نوشته در 12:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

بازی نکرده رای ما جان مارستون!
دلیل : عاشق شخصیت های وسترنم و توی تریلرهای سینماتیک و گیمپلی زیادی که از بازی دیدم عجیب از کاریزمای این شخصیت خوشم میاد و مثل نیتان دریک بازی نکرده عاشقشم ...

آدم یه همچین افرادی رو میبینِ ها اصلاً دوست داره خفتان بدرد:))(احسنت دوبل که از من گرفته بودی احسنت دوبل به توان 4:دی)
باید پستت رو طلا بگیرن بگذارن سر در تاپیک:دی
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم معنی واقعی بکوش عظمت در نگاه تو باشد
CwCJohnMarstonBT.jpg

آخرین ویرایش:
رأی ما، بدون هیچ شکی John Marston ... بهترین کارکتری که تو این نسل بدنیا اومده(no doubt) یگانه مرد خسته این نسل ، با اون تیریپ و قیافه خفنش که دست کمی از خفن بودن کلیت ایستوود تو فیلمای وسترن نداره!:d کلاه و سیگار و جای خراش رو صورت و ... ، کلا هر چیزی که یک کارکتر برای Cool به نظر رسیدن لازم داره ما اینجا میبینیم!:d از نحوه راه رفتنش گرفته تا صداش . صدای فوق العاده Rob Wiethoff با اون لهجه ای که داره واقعا روی این شخصیت نشسته. یکی از بهترین صداگذاری های صنعت گیمه.
جان یک مرد واقعیه ، یک مرد خانواده دوست . برعکس بقیه کارکترهای گیمی که تابحال دیدیم، دست رد به پیشنهادای زن های توی بار میزنه!!! تنها چیزی که میخواد اینه که گذشته تاریکش رو پاک کنه و زندگی آرومی رو در کنار خانوادش داشته باشه ، حتی حاظره جونش رو هم در این راه بده ...
به شخصه یه تار موی گندیده جان مارستون رو با نصف کارکترهای تاریخ گیم هم عوض نمی کنم .. :|
cn9ig885iijs2v67xxha.jpg

خدایی اصلا چطور روتون میشه عکس پایینی رو ببینید و به جان رأی ندید!:d
اگر بازی رو تموم نکردید از باز کردن اسپویلر خودداری کنید!
w2jxke2svn5w0p92lbt.jpg

پ.ن : خواستم چند تا از دیالوگ های ماندگار این بنده خدا رو بنویسم دیدم لامصب همه دیالوگاش شاهکاره! باید یه صفحه پر فقط دیالوگ مینوشتم! ... دیگه بیخیالش شدم!:d​

آخرین ویرایش:
باید از بین دانته و الن یکی رو انتخاب کنم .

انقدم جان جان نکنید ، من هنوز تو کف این بازیم . بخدا اول نسل خودمو اِفیدم ولی نتونستم کنسول جور کنم ، بعدشم کلا بیخی شدم . >:d

بیا . حالا آخر بازیرم دیدم . داداش تو که میدونی ما همه اسپویلرارو باز میکنیم ( اسمایلی فضول ).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or